Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vályoglakó

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Tibby fejhangon vihogott, amikor összefoglaltam mondanivalóm lényegét: az 504-es mellett nem vezet el út. Csikós csak ingatta a fejét, szerinte az állólámpás mellé állítva Trabant. Pista nem értette, neki csak a kupé szép. Assur meg mindössze annyit kérdezett: mikor veszel már…..
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
Kevés ennél menőbb lakcímet tudnék elképzelni: „Róma, Spanyol lépcső tér 1.” Na jó, persze fogalmam sincs, hogy mi az eladó ingatlan pontos címe, de valami ilyesmi, az biztos. A ház ugyanis az Örök Város lüktető központjában, közvetlenül a turisták kedvenc…..
Fővárosi Blog Ne bontsátok le! 2010.10.23 07:00:00
Fővárosi emlékműveink egyikét-másikát időnként le akarják bontani. Hol egy turul-szobor kavar indulatokat, hol egy 56-os emlékmű. Ezek az események is mutatják: egy emlékmű állítása nem csak művészeti, történelmi kérdés, hanem politikai is. Időnként túlzottan is...…..
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Már több éve, hogy barátomnak a mesekönyveinek megírása után segítek és nyomdakészre szerkesztjük a kis mesekönyveit. Az egyik mesekönyv szerkesztés után az üveges könyvszekrényében megláttam két redőnyös tolltartót. Megdicsértem, hogy milyen jók és megemlítettem, hogy…..
Nem vagyok én a magam ellensége. Pár éve megfogadtam, hogy azt a néhány hétvégét, amit a Balatonon töltök, nem teszem tönkre azzal, hogy csöndes fejszámolással ellenőrzöm a büfében/borozóban/étteremben elém tett számlát, mert az a pár száz forint…..
Vályoglakó 2010.09.20 23:42:25
@jacobsson: az a baj, hogy nincs igazad, az említett borok azért olcsók, mert a földterület, ahol a szőlőt művelik a többszöröse annak, mint nálunk az átlagos. Nagy területen, magas fokú gépesítéssel dolgoznak,óriási mennyiséget állítanak elő, és ezzel a magyar ültetvényméretek nem tudnak versengeni. Ezért ők sokkal gazdaságosabban tudnak termelni. Sajnos ez van!