Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panpel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenntartható város ma és holnap címmel rendez szakmai konferenciát Eger Város Polgármesteri Hivatala és a Ma&Holnap folyóirat a fenntartható fejlődés és az urbanisztika kapcsolatáról. A konferencia részleteit Habis László polgármester, és Scodnik Kinga, a Ma&Holnap…..
Klassz ruhák, szuper játékok, érdekes könyvek, izgalmas CD-k, környezetvédelem és jótékonyság egy helyen! Mindezt ingyen! Lehetséges ez? Igen! Itt a II. Felsővárosi Csere-bere Börze az EVITI-ben! Az Eger Városi Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda (EVITI) szeretné…..
Családi pénzügyek Iskolakezdés 2009.08.29 14:25:00
Biztos Te is érzed, hogy a nyár elmúlásával, szeptember közeledtével ismét valami új, de mégis ismerős időszak következik: kezdődnek az új hétköznapok!A vakációnak vége, a kisebb-nagyobb üdülőhelyek lassan kiürülnek, visszatérnek az emberek lakhelyükre. Reggelre ismét…..
Van ez a kellemetlen nyomás a mellkasomon egy ideje. Vagy azért, mert benyeltam a klímaváltozással és környezetszennyezéssel kapcsolatos propagandát, vagy azért mert alapetően szorongásra hajlamos véglény vagyok, aki retteg a nyugati civilizáció fékevesztett fejlődésétől. Bár…..