Regisztráció Blogot indítok
Adatok
810725 (törölt)

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol vannak a határok szemérmesség és rámenősség között? Hogy meddig illik várni, általában személy-és helyzetfüggő, de legyen bármilyen szövevényes is egy szitu, bajban mutatkozik meg az igaz barát.   Bekerültem egy baráti társaságba, ahol megismerkedtem egy aranyos, jó…..
810725 (törölt) 2009.11.11 19:17:40
@Nikica21:
Hát a problémák igazándiból nem problémák, csak sok időt lefoglalnak. De először válaszolok nektek, utána meg majd írom, hogy velem mi van és mért vagyok ennyire lefoglalva.

@csillag×:
Tényleg nagy az a kép, én is elmélkedtem a farokméreteken. :) :P

@Glg:
Alig várom a te posztodat. :) Küld be mielőbb. :) Epertorta... inkább csak te voltál ügyetlen. :)

@vagány csaj:
Próbálok én jönni, de néha csak arra van időm, hogy olvassam a kommentjeiteket. Mindig ez az első, hogy ezt elolvasom, utána válaszolok, aztán jönnek az új posztok. De mivel itt se tudok már írni, arra tényleg nem sokszor jut időm, hogy a posztokat kommenteljem. Bár most kezdem behozni magam. Mit tesz egy jo kis betegség. Az aranyos fiucska gondolom a D. betűs. :) (mármint a kommentnve)

És boss és Kacc... hát ők nem is irtak nekem. :)
810725 (törölt) 2009.11.11 19:31:06
Nahszóval, hogy mért is vagyok elfoglalt. Gondolom ott maradtatok le, hogy volt az esküvő, mármint a barátnőmé. Az rendre meg is volt, bár nem kis melonk volt vele, és persze 7országra szóló és napokig tarto volt. Utána való héten persze minden mást intéztünk. Ruhák vissza, fizetés ittott, meghát ami az esküvők után van. De eltelt. Utána azt hittem nyugság lesz, de mégse. Volt az amikor ágynak is estem úgy megfáztam, meg persze közbe voltunk "nyaralni" is (rokonlátogatás), és voltunk kettesbe is Andrissal 1-2 napot pihiztünk a nyári hajtás után. Muszáj volt már végre, hisz a nyár húzós volt. Aztán jött a neheze.

Andris tesójáék terhesek. Vagyis nem mindketten, csak asszonyka terhes. Éshát veszélyeztetett is volt (bár az első 2nél nem volt az) igy hamarabb befeküdt a korházba. Lassan már majd egy hónapja bent vannak. És kb. 1-1,5 hete megszületett a kissrác. Édes, de sajnos korán jött, igy maradni kellett a korházba. Persze az apus dolgozik megállás nélkül (nagy év végi hajtás) a kicsikre a család vigyázna (a 2 kis tündéremre - egyikük 3 a másikuk 5 éves), dehát időközbe Andris faterja is kicsit lerobbant, őt is folyton visszük ilyen-olyan vizsgálatokra, és müteni fogják pár napon belül. Tehát ez is egy jo dolog volt. Így ránk maradt minden. A kiscsajokat reggel viszem oviba, utána intézem az én melom és a kávézót is most szinte egyedül viszem, mivel Andrisnak az apja cégét kell csinálnia, amig azt vizsgálatrol vizsgálatra visszük. Estig általába nálunk vannak a kiscsajok, mivel apus folyton a korházba megy anyushoz. :) És ha jön haza akkor mennek vele a csajok. Eddig én is rendszeresen bejártam hozzájuk, de most megfztam, így "otthon" vagyok többet, hogy nehogy megfertőzzem őket. Tehát szépen összejött. Lassan már megint pihennünk kéne, hogy ezt az egészet kipihenjük. Szegény Andris is állandóan vagy a kiscsajokkal megy be anyujukhoz, vagy az apujánál van, vagy a céget csinálja, vagy a kávézóba van. Én szintén. Tehát most sorry, de nincs sok időm itt lenni. De azért igyekszek, és remélem hamarosan elül ez az egész.
810725 (törölt) 2009.11.11 20:48:45
@Nikica21:
Köszönöm. :)
Képzeld el, hogy van egy pasid, aki néha lefekszik egy másik nővel, aki utána felhív téged telefonon, és részletesen ecseteli neked, milyen jó is volt pároddal a szex…   2005 nem várt fordulatokat hozott az életembe. A május hónapot úgy zártuk akkori párommal, hogy kb.…..
810725 (törölt) 2009.10.11 15:21:02
@Kaccwalc:
Igen, muszáj néha megjelennem errefelé is. :) Csak mostanság tényleg összejött minden. :(
Ujujjj Rólad nem gondoltam volna h iszol. :) Zsu látom vérre megy a koktélokért. :) Boss amúgy is mindig iszik... :) De Te... :)
Álomesküvő és egy Spanyolországi nászút - minden, ami elaltatja a gyanakvást. Aztán jönnek a hétköznapok. A feleség mindent megtesz, hogy férjecskéje kedvébe járjon: felveszi a legszexibb ruháját és megfőzi a kedvencét. A ház ura rendszeresen késik és még neki áll feljebb.…..
810725 (törölt) 2009.11.09 19:15:52
Hellobello! :)
@Zsu0805: drágám látod még mindig osztod az észt. :) De azért látom a kemény mag még rendíthetetlenül kommentel (kivéve Kacc).

A poszt érdekes volt. Csatlakozok a többiekhez. A kutya-szalonna részhez és sok sikert @kalandor25: a jövőhöz.
Tanulságos esszé következik két családról, akik képtelenek világosan kommunikálni egymással a gyermekeik érdekében. Ez az érzelmi kötélhúzás két igen fiatal szerelmesnek okozott életre szóló törést, visszavonhatatlanul rossz emléket. A szerelem a legerősebb méreg: a fiút…..
Ki tud hajmeresztőbb karácsonyi üdvözletet, mint amikor egy friss és boldog kapcsolatot egy SMS tesz tönkre, amelyikben a pasid volt barátnője közli, hogy a közös gyerekük már öt hónapos?   Sziasztok! Pár történet elolvasása után, úgy döntöttem, hogy én is megírom a…..
Nem igaz, hogy hozzánk mindenki csak keseregni jár! Felgyorsult világunk őrült tempót diktál a kapcsolatoknak is, de akinek van szeme a látásra, nem bukhat el. Bár a csalódás és panasz ugyanúgy része az életnek, mi kifejezetten örülünk, ha egy kellemes randi- beszámolót kapunk.…..
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
810725 (törölt) 2009.09.23 10:08:16
@Nathan D'Xantine:
Nem azért, h kötekedjek, de "Nem pár szenvedélyes pillanat volt a "nyereség"." Szted mi volt a nyereség?

Az első részhez meg annyit, h az ellaposodott kapcsolatról 2 ember tehet. A két emberből előbb utóbb az egyik rájön arra, h miben is élnek. A lány itt arról tehet, h érezte, h nem jó, mégse szólt semmit a párjának. Lehet a párja még észre se vette, h rossz a kapcsolat, h ellaposodott. Ne nyissa ki a pasi száját, nem az ő dolga, de ha neki vmi nem jó akkor nyissa ki ő a száját. Ő érezte először, h nincs vmi rendbe, és ha így érzi, akkor lépjen.

A lavinát nem lehet megállítani, de megelőzni lehet (pl. nem ordibálok a hegycsúcson). Ha elmondta volna a párjának, h nem jó vmi, akkor megelőzhette volna a lavinát. Sztem a lavina akkor indult el, mikor felvették egymással a kapcsolatot, nem azon a szórakozóhelyen.
810725 (törölt) 2009.09.23 10:50:31
@Nathan D'Xantine: @solidstatelogic:
Jó eszmefuttatások. Végre 2 ember, akik épp érvekkel kommentelnek egymásra. :) Ezt szeretem, bár kezdek elveszni...:)
Meddig lehet tűrni a hazugságot? Amikor szerelmünk sms-t küld arról, hogy meghalt, már kezdjünk gyanakodni, és komolyan fontolgatni a szakítást. Ha ezek után a halott pasiddal összefutsz az utcán, te legyél az, aki kimondja a nemet.   A történet már lassan 5 éve kezdődött,…..
810725 (törölt) 2009.09.23 10:21:32
810725 (törölt) 2009.09.23 10:36:02
@gonosztojás: Én nem várok mást, hisz a szülők nagy része se tud normális élő példával szolgálni... Szerencsétlen gyerek meg összetesi az már bocsy, de beteg szülői mintát és a szappanoperák világát, és láss csodát... Nem véletlen, h ennyi agyilag megzápult kölyök rohangál ma az utcán. :)

@Glg: Szivesen, de amúgy tényleg nézz be közénk ha épp időd és kedved engedi. A zátonyra futós a mienk... :) Amúgy sztem meg a szembesítős részt meg nem vette túl komolyan, max abból a következő nőjénál kerekített vmi kamut. :) Kéne indítani egy mért hazudok lelki csoportot sztem, ott tuti ő lenne a SZTÁR. :)
810725 (törölt) 2009.09.23 10:43:41
@gonosztojás: Egy idő után az a gond a hazugságokkal, h mi is elhisszük őket,akik kitaláltuk... :)
Izgalmas színdarab következik: öncélú hazugság, kísértés és győzelem 1 felvonásban. A főszereplőt csúnyán átveri a barátjának a barátja, aki magának akarja a lányt, és a cél érdekében némi cselszövéstől sem retten vissza.   Olvasgattam a szerelmi történeteket a…..
810725 (törölt) 2009.09.19 12:10:19
@csajokespasik: Igen, ezzel ez a legnagyobb probléma, h a másik "beleegyezése" nélkül keressük máshol azt amire szükségünk van. Azzal van a probléma, h az emberek nem merik felvállalni érzéseiket, gondolataikat, tetteiket. Nem merjük elmondani a párunknak, h nem erre vágyunk, h nem érezzük már azt amit régen, és főleg azt nem, h mit tettünk.
Sok ismerősöm azt mondja, h ha őt megcsalnák azt nem szeretné tudni. Viszont ha valaki tudja a párjáról, h ha ilyen történik az szeretne tudni róla, akkor bármennyire is nehéz illik elmondani. Hiába fáj, hiába rossz, hiába félünk a következményektől, hiába nem akarunk szakítani, meg kell adni a párunknak a szabad döntés lehetőségét.
Én kevésbé haragudnék a páromra (bár nem tudom h reagálnák, h szakítanák, megbocsátanák stb. stb.), ha ő mondja el, mint ha mástól tudnám meg. Mert akkor látnám benne azt, h tisztességes annyira, h bár nehezére esett elmondta, és h tisztelt annyira, h elmondja.
810725 (törölt) 2009.09.19 17:59:30
@standup: Sztem akkor együtt ülnénk a dutyiba. :)
Ahogy sokan mondják "hűséget fogadtam, nem vakságot". Nézelődni szabad, csak tudni kell azt is kulturáltan csinálni. :)

@boss888: Egyes emberekbe már annyi gerinc sincs, h legalább a legjobb barátjuk nőjével, v pasijával ne kezdjenek ki. És sajnos ez tény, h ha az ember nem kapja meg valakitől azt amit akar, és ha pletykákat hall elbizonytalanodik. Főleg akkor ha van egy 3. aki csak a szépet és a jót mutatja és ostromolja a szívedet. Nem szép, de sztem ember legyen a talpán aki ellen tud állni. És persze hősnőnk nem engedett a csábításnak, csak elgondolkozott a lehetőségein.

Sztem egy bizonyos szintű egészséges féltékenység mindenkibe kell h legyen, hisz mindenki tudja magáról, h nem ő a legtökéletesebb ember a világon. Bíznunk kell a párunkba, h nem teszi meg, nem lép félre, de akkor is tisztába vagyunk azzal, h nem vagyunk tökéletesek.
Én legalábbis mindig jót mosolygok azon ha a párom féltékeny, és ő is "élvezi" ha én az vagyok. Persze nem provokáljuk, de ha megesik mindig okoz 1-2 "de édes, h féltékeny" percet. :)
810725 (törölt) 2009.09.21 21:22:42
@wawatukina:
De jobb hamis világban élni, ahol azt hiszem, h a párom hűséges? Számomra nem. Az a helyzet, h az ilyen dolgok általában előbb-utóbb kiderülnek (főleg ha két ember jól ismeri egymást), és inkább derüljön ki a páromtól, mint másoktól, v nekem kelljen rájönnöm. De erről is mindenki másképp gondolkozik. Az a lényeg, h tudjam, h az épp aktuális párom hogy vélekedik erről, és ha azt várja el, h elmondjam, akkor elmondom, ha azt várja el, h eltitkoljam, akkor eltitkolom. Bár én nem tudnám eltitkolni, inkább kilépnék, mert előbb utóbb szétmarcangolna belülről a lelkiismeretem.
Ismét a jó öreg „se vele, se nélküle” történet következik izgalmas előízzel, gyümölcsös jegyekkel, kerek tannin tartalommal, nem tolakodó savakkal, szép lecsengéssel és fanyar utóízzel. Halhoz és vadhúshoz egyaránt ajánljuk, 14 fokra hűtve. Egy pasinak megtetszik…..
810725 (törölt) 2009.09.21 21:15:13
Máskor ne nyomulj más nőjére, mert nem biztos, h megúszod szallagkorlát nélkül... :)
@TBal: -nak igaza van abban, h a kiscsaj miatt egyre idiótábban kezdtél el viselkedni. @boss888: -nak meg a piás részbe. A lány sztem nem akar Tőled semmit. Ha akart volna már rég lett volna vmi köztetek. Sztem felejtsd el és lépj tovább. Sok lány van még a világon, akik lehet nem így állnak hozzád.
Viszontagságosan indul és szerencsésen végződik - röviden így lehetne felvezetni a következő kalandot, ami a rideg anatómiából tereli az olvasót a kellemes romantika napsütötte pázsitjára. A műtőasztalon néha ismerkedni is lehet...   Sziasztok! Hát nekem is van egy érdekes…..
810725 (törölt) 2009.09.18 09:07:54
@TBal: @psmith:
Egyes helyeken számunkra és a környezetünk számára is zavaró lehet a szőrzet. Mások nevében nem nyilatkozhatok, de én sokkal jobban érzem magam ha egyes helyeken kínzást hajt végre rajtam a kozmetikusom. :)
810725 (törölt) 2009.09.18 09:38:12
@szepi79 - Harciteknős idomár:
Egyetértek Veled, hisz sok szakítós sztoryt olvastunk. Nekem az ilyen történet és az olyan történet is tetszenek. Csak sajnos a kapcsolatok nagy többsége sablonosan indul: Találkozunk, elkéri a számom, randizunk és összejövünk. Persze mindenki számára egy élmény ez a történet is, hisz így jött össze a párjával, de a mai világba szerintem kevés a kreatív történet ami happy end-el végződik, vagyis inkább folytatódik. Viszont hangsúlyozom, h akad ... :)
810725 (törölt) 2009.09.18 12:17:51
@TBal:
Én spec sokkal tisztábbnak érzem magam odalent, ha nincs ott semmi. Bár hála égnek nem vagyok túl sok szőrrel megáldva, de akkor is zavar. Teljesen más érzés ha van és más ha nincs, és a nincs érzés nekem sokkal jobban tetszik. Én nem divatból csupaszíttatom magam bizonyos helyeken, hanem pusztán a saját "örömömre".
A nő és a férfi örök ellenség (?) A fiúk a lányokkal játszanak. Néha fordítva. Évődnek, cicáznak. Amikor egy ivarérett férfi nem tudja, mit akar és a másik érzéseit csupán trambulinnak használja, az minősíthetetlen. Az alábbi történet szenvedő alanya egy lány, akit…..
810725 (törölt) 2009.09.17 12:29:11
@Panni CsP: Én csak örülök neki, ha vannak jó kis történetek, amikhez hozzá tudok szólni. Remélem még sokáig aranyozzátok be reggeli kávézásaimat. :)
810725 (törölt) 2009.09.17 15:29:15
@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: Te így gondolod, boss úgy gondolja, én így gondolom, ő úgy gondolja. Mindenkinek van valamicske igaza. Minden ember más és más, ezért mondom azt, h tényleg vannak olyan nők és férfia, akik érzelemmentesen szexelnek, és akik úgy gondolják, h minden csak a szex körül forog. Viszont vannak olyanok, akik tényleg állszentek, és prűdnek próbálják beállítani magukat, közbe meg a legnagyobb k-ák a világon, v pasik részéről aki megpróbálja elhitetni az ellenkező nemmel, h ő mennyire komoly és h nem arra utazik, aztán mégis (sőt bár kokrét szó nincs rá, de vannak férfi k-ák is). És vannak olyanok akik számára fontos a szex (mert valljuk be egy nemilegérett embernek kell is), de megvannak a saját elvei, amiből nem enged. Egy erős személyiség tudja, h ő mit akar és azt teszi. Csak a gyenge, egészséges önképpel nem rendelkező emberek próbálják elhitetni a másikkal, h ők nem olyanok amilyenek. Ezzel van a legnagyobb probléma, h már bocsy de állszenteskedünk a figyelemért, h azt mutatjuk amit az emberek látni akar, vagy az adott körülmény megkövetel. Nem merjük felvállalni önmagunkat.

Ám pl. a saját elveim alapján élek, amiket felvállalok, de nem monsom, h sose, mivel a jövőt nem ismerem. Egyenlőre ezek az elvek alapján élek, akik elfogadnak így azok elfogadnak, akik nem azokra meg magas ívből teszek. Barátom van elég, haverom is bőven sok, eggyel kevesebb v több kit érdekel? Addig vagyunk baráti, haveri, v akármilyen kapcsolatba ameddig el tudjuk fogadni, viselni a másik embert a tulajdonságaival együtt.
810725 (törölt) 2009.09.18 08:31:40
@h.ü.l.y.e.p.i.c.s.á.k: Ha észrevetted volna nem olyan hibákat követtem el, mint egyesek, h a muszáj-t ly-al írtam, v a mai-t malyi-ként, stb. stb. vérlázító helyesírási hibáka, csak itt ott kimaradt 1-2 karakter, v d helyett s-t írtam. Tudod ez a gyorsírás átka. :) De máskor majd jobban odafigyelek. :)

@Missy88: @boss888:
Sztem nem is kell már figyelembe vennünk ennek az emberi lénynek (legyen ő férfi v nő) a kommentjeit, mert ilyen névvel és ilyen hozzászólással látszik rajta, h valaki nagyon megbántota, és csak itt próbálja kiadni azt a feszültséget amit a sérelme miatt elszenvedett. Majd megnyugszik és akkor egy teljesen normális ember lesz.

Boss én várom a történetedet, és remélem nem veszed majd sértésnek, ha olyat írok. :)

@Panni CsP: Ennek nagyon örülök, bár én simán olvasnék napi többet is. :)
A bosszú nem jó tanácsadó. A harag pláne. Mindegy, sose kerülj az üllő és a kalapács közé, és láss át minden színjátékot! Az alábbi történetet olvasva, nekünk is plafonig szalad a szemöldökünk - a főszereplő lánnyal csúnyán elbánt egy kellemesnek tűnő legény.  …..
A férfi minden körülmények között férfi, ennél fogva nehezen áll ellen a kísértésnek. Egy tisztességes családapa kétszer is áldozatául esik a pultos lányok delejes sziréndalának. Férfias kavarás, durva visszavágással…   A történetem nem kimondottan vidám, és a…..
810725 (törölt) 2009.09.12 18:14:05
@sakci1984:
Mindenki eljátszik a megcsalás gondolatával előbb-utóbb, már csak az a kérdés, h mennyire becsülöm meg azt aki velem van. Én nem tudnék a párom szemébe nézni, ha megcsalnám.
A változatosság nem feltétlenül az, ha új emberrel fexek le.
810725 (törölt) 2009.09.12 19:57:07
@boss888:
Nem én voltam az utolsó, hanem a Nyaligátor. :)
810725 (törölt) 2009.09.12 20:15:20
@boss888: Amúgy se volt gond. :) Szeretem a nézetkülönbségeket, akkor legalább van értelme a vélemény nyilvánításnak. :)
Erőszakos történet következik, amit még mi is félünk publikálni, de mindent az igazságért, a szerelemért és a békéért. Egy megvadult bika tombolása iszonyatos tud lenni, és az érzelmi cunami senkit sem kímél…   Sziasztok kedves Olvasók! Ígéretemhez híven én is…..
810725 (törölt) 2009.09.11 09:06:51
Te jó ég!!!! Ekkora egy barmot. :) Nem sokszor szoktam szájtátva meredni a monitorra, de ez a sztory most tényleg jó volt. Bár tudom Te kitörölnéd.

Megnyugtatlak, h a több éves kapcsolatok egy bizonyos százaléka úgy ér véget, h vki kirángatja a "már elhidegült" felet a kapcsolatból. Ez nem szép dolog, de néha a szükséges rossz. A nők nehezebben lépnek ki a "SZARBÓL" mint a férfiak. Ha a nő hidegül el általába kell egy lelki támasz (nem biztos, h férfi), aki átsegíti a dolgon. Vannak erősebb nők, akik képesek rá, de igazándiból akkor jövünk rá, h képesek vagyunk e rá, ha benne vagyunk. Hiába állítanám, h biztos kilépnék ha rossz lenne a helyzet. Nem tudhatod, h akkor épp mire hogy reagálnál.

A pasi egy címeres barom. Egy nőt megverni? Csak a gyáva férfiak vernek meg nőket.
Bár már bocsy, h ezt mondom, de buta voltál. Én az első esetnél látleletet vetettem volna, feljelentettem volna, sőt, ha azon a helyen elkap még tanuid is vannak. Én ha a tesód v a haverod helyébe lettem volna abba a pillanatba kihívtam volna a rendőröket, a biztonságiak meg ha úgy van ott tartják addig ameddig ki nem jönnek. Nekik ez a dolguk. Hátha egy benttartott éjszaka elveszi a kedvét a továbbiaktól (bár ha még egyszer megteszi megint el lehet vele játszani). Előbb utóbb csak felfogja. Ha már a haverok és a rokonok nem jöhetnek számításba, hasznosítsuk rendfenntartó erőinket. :)
A döntésképtelenség korunk egyik népbetegsége. Kezelni nehéz, megelőzni olcsóbb. Amikor két helyzet között őrlődünk, nem könnyű józanul gondolkodni, ezért fordul az alábbi történet szerzője hozzátok, drága Kommentezőink, némi tanácsért és vigaszért.   Sziasztok!…..
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
810725 (törölt) 2009.09.03 13:57:40
@kleopátra:
Nah itt kezdődik a dolog inkább. 22 évesek... vonjunk le jópár évet.

Mindenki csinál hülyeségeket míg fiatal, és mindenki gondolhatja azt, h ez mekkora poén. Chat... az már régen is kb csak erről szólt. Kamuképek, kamunevek, kamuemberek. Akkoriban még "menőnek" számított chatelni (kb 9 évvel ezelőtt), de azóta...

Éljenek a való világba, itt sokkal nagyobb poénokat lehet elkövetni (már akinek ez az igénye), és jobbat lehet nevetni... :)

A fiuk meg majd kinövik. Amit most még poénnak tartanak 5-10 év múlva már máshogy fog tünni... :)
810725 (törölt) 2009.09.03 14:10:41
@Virtusblog:

jaja, most ez a menő (bár én sokat nem kommentelek) de a sajátom kommentjeit majd biztos élvezettel fogom olvasni. :) Kiváncsi leszek h bírom majd a kritikát... :)
810725 (törölt) 2009.09.03 14:26:54
@Bio74:

Sztem idővel rájöttek az emberek arra, h az esetek 99%-ban nem azt kapják vissza amit vártak. És ez ha azt vesszük teljesen természetes is, mivel neten keresztül ismerkedni egyáltalán nem olyan mint élőben. Én még fiatalabb koromban voltam nem 1 ilyen talin és nem 1x csalódtam (bár nem mondom h a másik nem csalódhatott bennem). El vagyunk kényelmesedve és a nettől várjuk a megoldást... :)
A korkülönbség örök dilemma. Az alábbi love sztori az időben történő döntésről, és kezdeményezésről szól. A türelem egy fiatal számára nehezen kezelhető fogalom. Néha megéri, néha nem. Amihez viszont sosincs késő: tudomásul venni olyan tényeket, amiken már késő…..
810725 (törölt) 2009.08.30 15:48:52
@Eeyore88:
Hmmm...Én elég határozott típus ember vagyok (ami a pasi egy részének nem jön be), és nem űlnék a fenekemen.

21 és 32... tény, h nagy a korkülönbség. Én nem mennék bele, viszont annyira nem gáz mintha 15 és 26 lenne, vagy 11 és 22... :)

Igazából két dolgot tehetsz. Megmondod neki, h Te mit szeretnél (bár sztem sejti vagyis tudja), és megmondod neki, h ha akar vmit akkor szedje össze magát.
A másik meg, h hagyod a francba az egészet. Hisz, ha nagyon akarna vmit legalább jelentkezne. Majd lesz más. Eleinte nehéz lesz, de később úgyis lesz jobb.

Én tudom mit tennék, de nem vagyok a helyedbe.
Ha behívják a rendőrségre a pasidat, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy bűnöző. Rajta kívül álló okok miatt is kontaktusba kerülhet a hatóságokkal, pont úgy, mint az alábbi történet férfi szereplője. Kezeket fel!   Hi! Anna vagyok, 18 éves. Dolgozom, és van egy szép…..