Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunFoxy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus műfaj a Homáron a lehúzós tévévetélkedők, illetve a megoldhatatlan feladványaik ostorozása.  A legnépszerűbb ilyen poszt a Féllábú ügyfél a lehúzós tévévetélkedőben című volt. Most Té Rolandinho, a Napi Borzasztó Szóvicc blog középpályás sztárja…..
A kalandos, bal felső bölcsességfog-eltávolítással tarkított karácsony után ez volt az első, még december 23-án íródott levél, ami a Homár ollójába került. Kopaszkát érdeklik a gyerekralyzok, azért fotózta le, mi pedig halászlétől párás nyeles szemünkkel kiposztoltuk.…..
HunFoxy 2010.01.09 23:52:46
Viszonylag régen találkoztam olyan játékkal, ahol ilyen-olyan jeleket, szimbólumokat kellett megtalálni a különböző pályákon. A napokban azonban rábukkantam a ClickPLAY 2-re, és pontosan azt kaptam, amit vártam: egy kellemes kis játékot, ami se nem túl könnyű, se nem túl nehéz…..
A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz…..