Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemisezanevem

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tűzvonalban után a nagytévé a másik műsorát is kidobja, amit rendszeresen néztem: a Beugró-t:"A Beugró sorsáról senki nem nyilatkozik, az [origo] kérdezte a Cool tévét, a Filmservice-t, de csak az MTV-től kapott egy szűkszavú választ: "A Magyar Televízió őszi…..
nemisezanevem 2009.08.29 17:24:38
A tv2 műsorokért felelős embere megint hülye volt mint a segg, de ez persze nem újdonság. (no de ne legyek igazságtalan, a többi adó sem volt túl fantáziadús)
Rendkívül sikeres, jó nézettségi mutatójú műsort lehetett volna a beugróból készíteni, csak a megfelelő embereket kellett volna választani hozzá. Az hogy most is egyik adóról a másikra bukdácsol pont ez az oka, nem elég hogy jó színészek a tagok, jó humoristának is kellene lenniük (amellett, hogy remekül improvizálnak, de hát erről szól a műsor). (mellesleg -ha nem jönne le az írásomból-, én így is szeretem, kicsit örülök is hogy ilyen, van egy kis kicsit sárga kicsit savanyú, de a miénk érzésem tőle, csak ennek az az átka, hogy nem marad meg sehol, nyitottabbnak kellene lennie kicsit a kommerszebb irányba, a nagyközönség felé és akkor sokkal nézettebb -értsd: tartósabb- lenne.)
Szerintem a 4 állandó tag között lennie kellene egy abszurd humorral megáldott szereplőnek (Galla, Laár,... közölük valaki), egy fiatal stand-up komikusnak (dumaszínházas srácok közül valaki pl.) egy tapasztaltabb, jó humorú színésznek (valaki a mostani bagázsból), plusz egy tapasztalt régi nevettetőnek (ilyet nehéz mondanom, mert ma már kb. mindegyikük vagy kiégett, vagy politikai síkon leégette magát, de talán Bajor, Gálvölgyi, stb. kaliberű figura vissza tudná lopni magát a nagy többség szívébe). Kellene egy karizmatikus, szimpatikus műsorvezető aki érti és érzi a tréfát és jól le tudja venni a közönség reakcióit, valamint megfelelő mederben tudja tartani a szereplőket. No és kellene az állandó tagok mellé egy ötödik részről-részre változó vendégtag, itt nem feltétlenül egy győzike, vagy pákó féle celebre gondolok, bár ezek (szomorú, hogy ezek) rendkívül magasra emelnék az aznapi nézőszámot ("nézd a hülyét még ezt az egyszerű feladatot sem érti..."), de valaki, aki ismert és érdekes személyiség. (Nem tudok rá jó példát mondani)
De ez persze csak egy névtelenül bedobott ötlet, nyugodtan lehet egyetnemérteni vele.

Azoknak pedig akik szerették ezt a műsort javaslom hogy megfelelő angol tudás mellett nézzék a "Whose line is it anyway?" -t. (Jó pár évadot megélt, lehet hogy ők jól csinálták?) Youtube-on rá lehet keresni, van fent pár nagyon vicces rész.

Bocs a sok szövegért.