Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ős-száj

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem: nagyon súlyos téma következik, de szólunk: minden, amit leírunk, tényeken alapszik. Az antsz.hu honlapon május 6-án és 7-én utólag módosították az eredetileg március 11. és 26. között feltöltött heti járványügyi jelentéseket az influenzaszerű megbetegedésekkel kapcsolatban. Ugyanekkor -…..
ős-száj 2020.05.12 01:09:23
@_Wasp_: feltetelezesek a cikkben vannak. Amit en irtam azok informaciok.
ős-száj 2020.05.13 02:58:03
@_Wasp_: Amit most irtal, az akkor lenne teljesen igaz, ha tokeletesen tudnad, ki vagyok, hol voltam, en voltam-e, mirol van fogalmam. Ennek pesigjoval kisebb a valoszinusege, mint annak, hogy igaz, amit irtam. Hiszen lehetek egy ott dolgozo, aki ezekbe belelat. Tehat nem lehet ex cathedra kijelenteni, hogy nem igaz. Egyebkent meg mindig azert nincs valasz elkuldve egyik ujsagnak sem, mert az EMI nem hagyta jova a valaszt. Miert nem az EMI-t kerdezi meg a cikk iroja? De vegul is nincs sok ertelme, hiszen onnan sem fog jonni valasz.....az a baj, hogy barmit megtehetnek, nincs kovetkezmenye....
ős-száj 2020.05.13 10:35:00
@_Wasp_: vegul is igaz amit mondasz :) Ezert nincs sok ertelme ilyen talalgatos feltetelezos cikket irni, plane kommenteket irni hozza..:)
Mint észrevettétek egyre kevesebbet írok. Egyrészt télleg nem akarok senkit sem az őrületbe kergetni a konyhai kínjaimmal – azé nem olyan rossz, Brúnó ma kifejezetten kedves volt! – tehát ezeket nem akarom különféle formában újra meg újra megírni.Másrészt ebben a…..