Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Padawan5

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a szeptember, így fogadjatok szeretettel egy lombhullatós sztorit. Némelyek sportot űznek a randevúkból. Az alábbi sztoriban egy férfi két lányt is behülyített egyszerre. A két sértett összeszövetkezett és közösen – de finoman – elbántak a bitang…..
Ha pénz és sperma van, minden van! Ha elszabadulnak az érzelmek, és nem kontrolálja a józan ész, olyan emocionális turmixban találhatjuk magunkat, ami túl édes és túl sűrű ahhoz, hogy megigyuk. Nem is kell meginni: borítsuk a csapba és vegyünk elő új poharat…   Hát,…..
Padawan5 2009.08.30 18:58:40
@xara: Szia!
Mit értesz az alatt, hogy megöl a szerelmével?
Nekem is monták már hogy túl sok neki a szeretetem. Nálatok ez mit jelent? Én lennék a legboldogabb pasi ha egy nő csak fele annyira szeretne mint ahogy én tudok szeretni.
Ha nem szeretünk titeket annyira mint ahogy ti szeretnétek akkor meg az a baj. Honnan kéne tudnunk hogy mi elég, és mi sok nektek, és ha már tudjuk, szerinted hogyan tudnánk magunkat kontrolálni, hogy ne szeressünk annyira? Egyáltalán, lehet kevésbé szeretni valakit mint ahogy érzi az ember? Persze fontos a komunikáció és az egymásra figyelés, de akkor sem értelek benneteket NŐKet.