Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirta

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a dolgom, hogy reklámozzak dolgokat. Mármint segítsek cégeket, hogy reklámozzák a dolgaikat. Vagyis tanácsokat adjak, hogyan reklámozzák a dolgaikat.Legalábbis így néz ki.Valójában az a dolgom, hogy ellopjam az idődet. Igen, olyan vagyok, mint a Momo című könyvben a szürke…..
Mirta 2010.11.04 10:53:55
@emerikusz: nem gondolom, hogy az átlagembert csak a marketing menti meg az értelmetlen élettől. Ez egy kicsit sarkosra sikeredett.
Szerintem sokan el tudják dönteni, hogy "melyik mosópor jó nekik"
Pár napja olvastam egy írást arról, hogy milyen ember vagyok, ha a blogomnak rózsaszín sémát választok. Bár van egy-két mondat, amit magamra vettem, nem gondolom magam védtelen kislánynak, sőt... valójában a rózsaszínt provokációnak szántam inkább. Az érdekes az, hogy…..
Az Index nem engedett egy nyilatkozó kérésének, s élt a törvény adta jogával: ma ez Magyarországon forradalmi tett.A szóbanforgó nyilatkozatot Balog Zoltán adta, akiről az a hír járja, hogy a romákkal foglalkozó kormányzati megbízott lesz. A magyar média még azzal a joggal sem…..
Mirta 2010.04.16 08:26:08
@Kono: egyetértek. Ha az alany nem hagyja jóvá a cikket, akkor az kerül ki nyomtatásba vagy a netre, amit az újságíró szerint mondott az illető.. Lásd "visszavonta" vs "kérte, hogy tekintsenek el"...
Eme rettenetesen rendes, nem retkes tevegyerek Kecskeméten lett, de neve nem kerekedett. Te mely nevet szereted e tevegyereknek? Egyszer kell megtenned, egy nevet, e helyen. Ne engedetlenkedj, ereszd el elméd, nevezd meg eme tevegyereket! Részletek erre, ne késlekedj, eredj és nevezz. Szeresd…..
Mirta 2010.04.01 11:15:50
Nap mint nap szembesülök azzal, hogy milyen irtózatosan nagy szakadék van az internetből élő (szak)emberek és az internetet használó, vagy használni akaró vállalkozások, vállalkozók között. Szinte már kulturális szakadék.Az internetből élők egy jelentős része technológiai…..
Mirta 2010.02.19 09:28:32
From the other side @Artuum: hát, szerintem te se szeretnéd, ha a pék a kenyér csomaglására ráírná, hogy hánykaros dagasztóban készült a tészta, és miért jobb neked a BL 55-ösből készült kenyér, mint a 76-osból...valószínűleg nem is érdekelne, csak az, hogy finom legyen és ne legyél éhes tőle.
Legyen csak buta az az ajánlat!
 Következzék Gabica írása egy letűnt kor tipikus jelenségéről, a disszidens férjjel rendelkező, II. világháborús emlékeket gyakorta felidéző, takarékos, illemtudó és azt elváró finom úrinőről. Az alábbiakban egy igen elterjedt nőtípust szeretnék bemutatni: a…..
Ma lőttem a XIII. kerületben: Már messziről is látszik, hogy vannak itt érdekes dolgok. Nézzük csak közelről: Igazi kánaán, nemigaz? Ami ezzel a bajom, hogy akkor most a Facebook meg a Twitter támogatja Szanyit? Vagy ezek is pártok, akiknek a nevében indul? Meg mi az a…..
Ez borzasztóan gusztustalan, de nem tehetem meg, hogy ne adjak hírt róla, mivel mégis valahol a divat kategóriájába tartozik. Igen, nem látsz rosszul, ezek emberi fogak ékszerfoglalatban... Lehet, hogy a régi idők emberei és a természetközeli népek hordtak/hordanak ékszerként…..