Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyisszantó Fruzsina

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a baj a lakossággal, hogy nem tudja, mi a hír, a helyi hír. Arról beszél, ami nincs, nem úgy van, meg egyáltalán. Például a romagyilkosságok elkövetésével gyanúsított helyiekről.Egy hét elteltével sem lankadt az érdeklődés a debreceniekben a sorozatgyilkosságok…..
Nyisszantó Fruzsina 2009.09.01 09:18:28
@Bachterman: Én igen.
 A Kiss-testvérpár bemutatása után most lássuk a 28. életévét a letartoztatása előtt két nappal elérő Csontos István Csaba múltját, profilját és a bűncslekmény-sorozatban betöltött szerepét. Mint azt látni fogjuk, a „négyek bandajából” Csontos…..
  Több száz aláírással ellátott kérelemmel fordultak az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökéhez fővárosi és vidéki romák a napokban, hogy segítse kivándorlásukat a népcsoportot ért sorozattámadások és a diszkrimináció miatt. Kolompár Orbán az OCÖ elnöke…..
Nyisszantó Fruzsina 2009.08.29 18:23:34
   Egész éjjel tartó ünneplés fogadta Tarnabodon azt a tizenegy hónapig ártatlanul fogva tartott három 17 és 20 év közötti fiatal fiút, akiket egy Molotov-koktélos támadással gyanúsítottak alaptalanul. Több emberen elkövetett emberölés kísérletének gyanújával…..
Nyisszantó Fruzsina 2009.08.29 13:10:23
   Bencze József országos rendőrfőkapitány a hvg.hu-nak adott interjújában gyávának nevezi a romák sérelmére elkövetett bűncselekmény-sorozat elkövetőit. A főrendőr beszélt az elterjedt összeesküvés-elméletekről, és cáfolta azt, hogy valaki pénzelte volna a…..
   Nem kizárt, hogy néhány szemtanú is láthatta a romák elleni sorozatgyilkosság egyik tettesét. Az országos rendőrfőkapitány a Napkelte szerda reggeli adásában azt mondta, hogy Alsózsolcán tavaly december 15-én a Sajó-parton rapsicok látták azt a személyt, aki úgy…..