Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tila.

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iszak Eszti már nincsen belezúgva teljesen Dobrády Ákosba, mert állítólag Szalai Ádám válogatott focistával kavar. Ez minket alapvetően semmilyen szinten nem kéne, hogy érdekeljen, de a Player kiszúrta, hogy az erről cikket készítő Bors emailben próbálta megszólalásra bírni a labdarúgót, aki…..
Aztán hogy a minekkel hogy állunk, az nem tudom, mindenesetre januárban megkezdi működését a Galaxy, amit a Story4 és Story5 tulajdonosa, a Digital Media and Communications Zrt. működtet majd, mert ezek szerint túl sok a felesleges pénze (a két eddigi tévé sem a nézettségi listák…..
Igen, jól olvassátok, végérvényesen megszűnünk. Ez nem valamiféle ócska klikkelés szerzési trükk vagy hirtelen felindulásból elkövetett jajveszékelés. Még csak nem is arról van szó, hogy elköltözünk másik domain cím alá. Itt most végleges bezárásról lesz szó. Eme…..
Bréking: idén az előző 202 után több mint 250 dallal neveztek az alkotók. Az m1-en február 2-tól egy hónapon át látható élő show-műsorokban 30 dal vetélkedik majd. Az előválogatóba bejutott énekesek között van Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Radics Gigi és…..
Az év végi toplistáinkat most 2012 szerintünk legfontosabb beszédeivel, politikai szövegeivel nyitjuk meg. Egy jó beszéd kritériuma nemcsak maga a beszéd, hanem az is, hogy irányt mutasson a társadalom számára, vagy fordulópontot hozzon egy ország életébe.…..
Tila. 2012.12.28 00:36:56
@reszeg tengeresz: bezzeg a "fülkeforradalom" az tetszett, mi, koma? :D
A cél Ne olvasd el, mert hosszú! Nem szeretsz olvasni. Rövid blogok a Neked valók. A kis szösszenetek. Menj Subbázni. Itt rossz helyen jársz, mert ez több annál. No, nem feltétlen mondanivalójában, vagy tartalmában, de terjedelmében mindenképpen. Feleslegesen ne húzzuk egymás…..
The Kingdom Prometheus 2012.06.10 20:04:00
Prometheus Prometheus. 2012 legjobban várt mozis élménye. A film, ami már évek óta készült különböző formákban és akkora várakozás övezte, ami már-már példátlannak minősült az elmúlt évek kapcsán. A film, amit mindenki úgy könyvelt el, hogy a filmtörténet egyik…..
Az LMP sikerrel tematizálta az aktuálpolitikát és húzta csőbe a Fideszt azzal, hogy a plenáris ülésen kellett szavazniuk a képviselőknek a benyújtott ügynöktörvényükről.  Kívánhat ennél többet a legkisebb ellenzéki párt?Vajon melyik más utódállamban fordulhatott volna…..
Percek óta röhögök, ha Kafka itt élne, biztos ő is jól szórakozna, aztán persze megírná valami elborult novella formájában, amiből később Tim Burton egy még szürreálisabb filmet forgatna, természetesen Johnny Depp-el a főszerepben .."Szerzői jogok védelmére hivatkozva…..
Tizenkilencedik napja elképesztő fordulatokkal zajlik az éhségsztrájk az MTVA épülete előtt a Kunigunda utcában, de arra nem számítottunk, hogy az MTVA vezetője, Böröcz István egy dolgot szeret, bosszantani másokat.Még karácsony előtt reflektorokat irányítottak az…..
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
Ha a politikusoknak lenne egy külön Dumaszínház, Kerényinek stabil és állandó helye lenne. A direktor úr ugyan nem igazi politikus, de mivel Orbán Viktor által kinevezett miniszterelnöki megbízott, így nyugodtan lehet annak tekinteni. Mivel most már reggel-délben-este is Kerényi…..
Tila. 2011.11.09 10:30:46
Elég hamar, mindössze egy nap alatt kipukkadt a lufi a közoktatási törvénytervezet 40 oldalas mellékletével kapcsolatban.Emlékszünk: A meglehetősen negatív hangulatú, kirúgásokról, iskolabezárásokról író titkos (=eltitkolt) melléklet az fn24-hez került, Hoffmann Rózsa meg…..
Tila. 2011.11.05 15:48:22
Vastagbőr Pokoli ez a történet 2011.08.18 12:01:00
Barczai Gabi a TV2 Akadémia vendégtanára: Gabika "élőben", a kamera előtt kapta el a kukoricatolvajokat a Napló riportjában (09:30-tól): A "bűncselekmény" után jött a Napló pokoljárása. "A Napló Magyarország vezető riportmagazinja, a kezdetektől…..
Tila. 2011.08.19 06:29:10
comment:com VV5: Szinglik előnyben 2011.07.21 11:30:00
Végéhez közeledik az RTL Klub valóságshow-jának castingja - írja a Blikk. A lapnak nyilatkozó Dobsi Adrienn, a VV sajtófőnöke úgy nyilatkozott, hogy az ötödik szériában változtatnak egy kicsit a koncepción."Ezúttal sokkal több szinglit keresünk, mert így az érzelmi…..
Tegnap írtam róla, hogy sok cívódás után Orbán leült tárgyalni Gaskóval, majd bejelentette a Fidesz, hogy továbbra is jogosnak tartják a vasutasok követeléseit (150ezer + 10% béremelés 2007. júliusig visszamenőlegesen), és ki fogják nekik fizetni. Hurrá!Nos, a jóhírt…..
Tila. 2011.05.18 13:28:23
Az RTL nagyon jó érzékkel, még akkor meghirdette a VV Alekosz főszereplésével készülő új valóságshow-t, amiben a permanensen kanos, de a nőkkel nagyjából egy ötéves kisfiú szintjén bánó görögmagyar majd csajt talál magának, amikor a Való világ 4 eseményei még javában…..
Tila. 2011.04.27 11:14:54
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
Tila. 2011.03.28 15:43:15
Minden állítása hírlapi kacsa! – Egy hete Matolcsy minisztériuma pellengérre állított egy újságírót és letagadta az értesülését, miszerint elszállt volna a 2010-es hiány. Tegnap mégis beismerték. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Úgy tűnik, a Nemzetgazdasági…..
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
A Comment:com szerkesztősége ezúton szeretné köszönteni a baráti megyei hírlapok főszerkesztőit, újságíróit és minden munkatársát, annak alkalmából, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök úrral találkoztak a “köztársaság első számú közjogi méltósága”…..
A közmédia Szalai Annamária lábánál hever, szájában biliárdgolyó, fején bőrmaszk, a fekete lakkon a médiatanács elnökének ujjai dobolnak kéjesen. Csend van, vagy inkább csak kuss. Igen az MSZP sajtóközleményei, és az egyre hisztérikusabb baloldali média cikkei alapján a…..