Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akitaz

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Trónok harca, 1. évad 2011.09.26 08:08:00
Bármennyire is magával ragadó a fantasy világteremtő ereje, ha mechanizmusainak köszönhetően adós marad, hogy is mondjam: pont a Varázslattal. Nem kell a jegybank elnökének lenni annak belátásához, hogy a futószalagon fosott dolgoknak biz nemigen nő az értéke; ha a szilfa sem…..
Eredetileg úgy volt, hogy Lindsay Lohan fogja eljátszani Linda Lovelace pornósztárt az Inferno filmben, a készítőket nem zavarták a színésznő botrányai, akkor is kitartottak mellette, mikor börtönbüntetést kapott. Azonban végül csak úgy alakult, hogy kénytelenek Lohan nélkül…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
Akitaz 2010.10.15 09:31:05
1
6
Testimese Aqua 2019.07.27 11:00:00
Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak. Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe. Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és…..
Nem kell reklámszakembernek lenni ahhoz, hogy tudjuk: cuki kisállatokkal, kisgyerekekkel, szép nőkkel (különösen, ha ruhátlan az a nő) szinte bármit el lehet adni. A Bulgari 2010/11-es őszi/téli kampányából az előbbi felsorolásból csak a kisgyerekek hiányoznak, vannak azonban cuki…..
Akitaz 2010.07.16 22:43:02
Tippeljétek meg, mennyi bort ivott naponta egy középkori dolgos parasztember, nos? Hát bizony annál is többet. Megkockáztatom, hogy ha mi ebben a cudar egészségtelen modern világban annyit tolnánk, tuti nem élnénk tovább, mint egy középkori…..
2010. február 15-én reggel egy hófehér cica megcsonkított tetemét találták a kecskeméti Szentháromság temetőben. A vizsgálat szerint az állatot először megkínozták, majd levágták a fejét. Nem kizárt, hogy az állatkínzók sátánisták voltak, és épp egy szeánsz…..
Akitaz 2010.02.24 11:35:40
retro gastro Téli fagyi 2010.02.19 06:23:00
A ’70-es évek szocialista édességiparának egyik remeke (mely a mai piacgazdaságban is velünk maradt): a téli fagyi. A közértekben és ABC-kben a pénztár melletti kis fehér rácsos polcokon lehetett fellelni, de kizárólag a téli hónapokban. Ha megpillantottam a pénztár…..
Felvesszük a mobilt, felhívjuk külföldön élő ismerősünket, mi magyarul beszélünk, ő flamandul hallja. Nos, erre készül a Google. Olyan szoftvert fejleszenek, mellyel sikeresen lehet felismerni az előbeszédet és automatikusan lefordítani egy idegen nyelvre. A már létező…..
Filmdroid Dealer 2010.02.04 08:00:00
Fliegauf Benedek Dealere után az első gondolatom az volt, mekkora tévhit , hogy széles és szórakoztató út vezet a pokolba. Rögös az is, mint a mennybe tartó.  Vagy talán még rögösebb.A Dealer egy szimbolikus mese lehetne az emberről, aki addig-addig kereskedett a méreggel, míg…..
Velem bizony előfordul, hogy egyáltalán nincs kedvem főzni, és nincs semmi épkézláb ötletem sem. És hiába, hogy egyébként is a gyors és egyszerű főzés híve vagyok, ilyenkor még annyi sem telik tőlem. Nem tudom, másoknál ez hogy van, gondolom, sokaknál akadnak néha…..
w A gyermekkor vége 2010.02.03 06:30:00
Kedves magyar radikálisok! Látom, sokan eltévedtek a hülyeség erdejében, és esetleg mellényúlnak, aztán meg jönne a sírás a nem ilyen lóról. Hadd segítsek. A valódi nácikkal meg a fasisztákkal nem foglalkozom, ők igazolatlan órával kimehetnek. Azoknak a fejével akarok…..
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..