Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ykie

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy jövő héttől csak arcképes igazolvány bemutatásával és sorszámának rögzítése után lehet majd csak BKK bérletet vásárolni, hogy az árusító nénike/bácsika valamint a már bérletet is adó automaták a kiállítás pillanatában gépi úton kitölthessék a…..
ykie 2014.05.08 17:33:21
Nincsen nagy probléma ezzel, ha nem tetszik a személyis,jogsis... megoldás akkor marad a BKV által készített bérletigazolvány.Annak a számát beíratod, bedigtálod a pultnál, és nem kell személyi sem jogsi sem útlevél. A nagyobb baj az előre kitöltött éves szelvényeknél van, hiszen itt 12x XXXX ezer forintról van szó(mert ezek kötötten havi bérletek), mert ha változik akármelyik iratod akár a BKV bérletszelvénye bármilyen oknál fogva, ne engem terheljenek azzal, hogy ők rugalmatlanok és előre kitöltik a teljes évet:-). Az meg a cégeknél jelent további óriási problémát, hogyan szedik össze a dolgozók akármilyen azonosítóit.
Itt egy plusz adalék, mi van ha én munkahelyet váltok meg van az éves bérletem, de nekem már nincsen szükségem rá, hiszen a közelemben van a munkahelyem, de a páromnak, gyermekemnek átadnám a szelvényt év közben.Nem tudom megtenni hiszen egész évre kitöltik ha így lesz, ez nevetséges:-)
Idióták gyülekezete, remélem előre gondolkodik majd és nem csak tüzet olt, bár ahogy ez a BKV működik égjen le és kezdje nulláról. Csak egy plusz még 51 s villamos végállomás Mester utca - kőr út sarok kint a tájékoztató hipi szuper jelző és tájékoztató rendszer, de nem ám aról tájékoztat mikor megy a következő járat, v mikor érkezik a meg:-), arról bazzzz, hol tudok tájékozódni az utazásról :-)))))) köszi ezt is a jó tájékoztatást:-)
BKV & BKK together
Régen volt már egy jó kis csataleírás itt a blogon. A mai dátum ráadásul kifejezetten kedvez egy ilyen csataleírásnak, hiszen a most következő ütközet réges-régen volt, és igazán izgalmas és tanulságos események láncolata vezetett el a megvívásáig. A szemben álló felek…..
ykie 2014.04.02 09:27:05
@sirdavegd:
Teljesen igazad van, csak annyit tennék hozzá a fejlesztéseket maguk a Cylonok végezték(egy emberen keresztül), hiszen nagyon jól beépültek az emberi kolóniákba nagyon jó és hasznos hálózatot építettek ki számukra(maguknak), ami sebezhetővé tettem a teljes hadigépezetet. Így könnyű dolguk volt a haderő nullázásához. Kár hogy nincsen semmilyen folytatása a sorozatnak.(Battlestar Galactica)http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagközi_romboló
Bernie Ecclestone, aki köztudottan nem lelkesedik különösebben az új motorokért, és az egész felfordulásért, amely napjainkban áthatja az egész Forma-1 Cirkuszt, a kudarcba fulladt idei első, Jerez-i teszt után kijelentette, hogy ő megmondta előre, ezekkel az új motorokkal a…..
ykie 2014.03.17 18:18:26
Voltam olyan bolond és végigolvastam az összes "hozzászólást", és örülök, hogy megtettem.
Olvastam jó pár érdekes dologról, amit kár lett volna kihagyni. "Sajnos" mindenki tudja a technológiai fejlődés minden téren előretör, ennek meg van az előnye és a hátránya. A jó dolgokért sokat kell fizetni a kevésbé jókért meg még többet(csak később). Van egy csodálatos F1 amiben is a "csúcs" dübörög ja zümmög. Ja nézzünk egy renault kategóriát "http://en.wikipedia.org/wiki/Formula_Renault" nézzétek meg no komment. Nincsen spórolás semmilyen téren, és milyen versenyek vannak. :-) vau.... Nézzétek meg a motor és az üzemanyagtank arányt mégis végigmennek.Weight: 616 kg
Fuel: 110 litres Engine: Renault Type V4Y RS, 60° V6, 3498 cc, 530 hp és a betétfutamokon sem spórolnak:-(
Az egész F1 a pénzről szól ha a kereslet nem lesz akkora mint korábban, akkor meg fogják szüntetni mindazt ami az F1 mögött van. Hiszen ha sokaknak tényleg nem tetszik mindaz ami most zajlik nem fogják nézni, nem mennek ki a versenyekre nem vesznek semmit ezzel kapcsolatba.(pl jegy stb....) Sőt ha (TV)nézettséget veszít, akkor aztán baj van.
Sajnos nálam is elveszett a nagy varázs, vannak kedvencek akik miatt jobban néztem, de ami most az F1 mögött van az gyalázat.Ezt nem Formula kategória első osztályának hívják, de a cirkuszban, ha a bohóc így teljesít mert az első előadása, senki nem megy oda. Én, ha fizetek érte azt várom el, hogy az jó legyen, még ha a kedvenceim vesztenek is. Most viszont olyan az előadás, hogy siralmas még ha első is. Az Ausztrálok meg kérjék vissza a jegyek árait mert az első előadás gyatrára sikeredett. Nem volt itt verseny nem volt annyi szélárnyékos előzés mint tavaly.
hu.wikipedia.org/wiki/2013-as_Formula%E2%80%931_ausztr%C3%A1l_nagyd%C3%ADj#Futam
Sajnálom, hogy idén ennyire elrontották az F1-t, de így jöhet az Audi és a VW nekik jó turbós 1.6-osaik vannak, maxa (minimum) 3-4 kőrt kapnak :-)
Hajrá F1
Dédapáinknak, nagyapáinknak viszonylag könnyű volt. Azt talán még tudták, miképp készül a gyerek, de azt, hogyan születik és milyen a csecsemő, nos, erről kevés fogalmuk volt. Midőn eljött a szülés ideje, áthívták a bábát meg a segítő asszonyokat, ők pedig elbattyogtak…..
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
ykie 2013.08.21 16:04:01
@I_Isti: Valóban nem láttam végig, de a többit többször is láttam bocs a 2008-t egyáltalán nem láttam, csak a válogatóját, nekem az sem tetszett(a válogatás része) a művet nem láttam és nem is véleményezem, de a 2013 kiadást nem is fogom megnézni(talán), mert sem színészi, sem zenei alakítás nem volt jó benne, ezt a rövidke kb 30 percből leszűrtem (bocsánat nekem nem tetszett), amit láttam. Hozzáteszem elég is volt belőle. Ha még pénzt adtam volna ezért vagy adnék érte az a fehér ló szeretnék lenni a következő előadáson. Ha már itt tartunk remélem te végignézted. Ha tetszett örülök neki hiszen akkor ez vkit megfogott illetve vannak itt mások is akiket pluszban megfogott de kevesen , de ha te is egy kicsit kritikusan beszélnél a műről bevallhatod az igazat, nem fog fájni.
***-***
Lehet, hogy megbüntetem magam és megnézem végig, de egyedül.Mást ne büntessek, de sajnos és tényleg sajnálom a régiekhez hasonlítva sokkal rosszabb lett, mint volt a beharangozója(NET). Az ami meg nem tetszik azt meg nem kell végignézni, ahhoz, hogy megállapítsam nem tetszik, de véleményt lehet róla mondani,hiszen megpróbáltam, ráadásként nem is egyedül, de a vélemény, az közös volt. Olyan amilyen. Van olyan hátsófertály ami sokaknak nem tetszik pedig csak rápillantottak mégis van véleményük róla.Hát ez is egy olyan hátsófertály ........ . Nem vagyunk egyformák.
ykie 2013.08.21 16:09:00
@I-Work: Beszéljünk csak a történészekkel, mert ez a "nem régi időnkben" akár a jelenlegi szereplőkkel egy jó főcímmel futhatna a mozikban. :-)
Éljen ..... a jó és igazságos, éljen a jó rendszeretek.
ykie 2013.08.21 16:23:38
@I-Work: idézlek
I-Work 2013.08.21. 15:41:40
@ykie:

Ember!!! A jó életbe a sötétségeddel!!!

Amikor az a rendező utasítása, hogy nem színészként, hanem egyszerű emberként kell viselkedni és nem manírokkal modoroskodni, - akkor a színésznek ehhez kell tartania magát.

A mindenségit a fejednek, szerinted tízmillió magyar közül hányan tudják hibátlanul elénekelni a Himnuszt?!!! Itt ezt kellett bemutatni!!
Válaszom
És miért nem volt alkoholosan-narkós állapotban hiszen ő egy, egy egyszerű ember neeem? A sötétségem meg olyan amilyen, majd kisüt benne a nap. Köszönöm a véleményed:-) Az a himnusz nem volt tökéletes, de legalább bocsánatot kért érte(elrontotta istenem)ettől még Vikidál az Vikidál, de ha emlékszel egy hölgyre ő még fel is háborodott és a szöveget sem tudta.
http://www.yout**e.com/watch?v=dRd116mFTQQ olvasd ott is a sötét hozzászólásokat.