Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreff Úr

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Csöncsön és Rizla közt szakadék, / Nem baj, a lényeg, hogy ad a gép... / Popp fényezi Calcio-ját, / Kroos meg Uli hátsóját - / A többin míg csámcsog a maradék..." (montipájton)Az NST-n hagyomány tény, hogy  súlyosan elmebetegek vagyunk és ezt egy percig sincs…..
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
Néhány szót szólnék a főként fiatalabb (10-16 éves) korosztály msn-ezési szokásairól. Számomra szembántó, fájdalmas, gyilkos dolgok ezek.Az első ilyen dolog, amivel szembesültem, az az "alszok", vagy kockábbaknál "seedel a gép, alszok" állapotjelző…..
Bocsi, hogy nincs poszt mostanában, a feszes munkatempó (FAIL) mellett nem jut időm írogatni.. Engesztelésül fogadjatok el két videót. Az első a Watch My Dying zenekar Moebius című számához készült animációs videóklip. Érdemes megnézeni, nagyon ütős.     A…..
Már most imádom ezt a rovatot :D Lehet majd válogatni a különböző szennyblogok tartalmából a tényleg húzósat :D Itt is van egyből ez a húligyerek, a napiszar celebje...bulira készült:     ..
FAIL: Szalonnasütés Történt egyszer, hogy lementünk a "Bánya-tó"-ra szalonnát sütni meg szeszt fogyasztani (mondanom sem kell, hogy utóbbi dominált). Nagy nehezen sikerült felélesztenünk a tüzet, persze rendesen fújt a szél, mi meg rendesen bebaszcsiztunk, úgyhogy simán…..
Kreff Úr 2009.08.30 17:17:59