Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaga1

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos egyelőre még nem hozzánk (valószínűleg a sorozat hazai partnere, a Tv2 fogja vetíteni majd egyszer), hanem a Starz nevű amerikai adóra, és nem is holnap, hanem csak júliusban, de akkor is, legalább megvan a premier hozzávetőleges időpontja. A Ken Follett nagyszabású…..
Hihetetlen, mire képes a magyar bulvársajtó, olyan képeket bírnak összehozni név nélküli fotósopp-kóklereik, amiket éveken át lehetne mutogatni. A legfrissebb példányra Hooligan nevű olvasónk haverja talált rá, és miután felocsúdtak a röhögésből, velünk is megosztották a…..
A Bors olyan, mintha még mindig ollóval és ragasztóval photoshopolnának, de általában szórakoztatóak az esetlenül körbevágott alakokkal díszített illusztrációk. Ha akarom béna, ha akarom stílusos. Tegnap viszont mintha kicsit túlklikkelték volna magukat.Mert a Wiwről lementett,…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.DespiTisztelt Munkahelyi Terror! Én a párom munkahelyével kapcsolatban szeretném Önökkel megosztani…..
Gaga1 2009.09.01 21:12:29
@Ladyb: Eddig részedről ez az első önkritikus bejegyzés: " megyek tornászni". Rád fér... :)
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.DespiKedves Munkahelyi Terror blog!Egy érdekes történetet szeretnék elmesélni, ami a múlt héten esett meg a munkadó informatikai cégnél. Budapest,…..
Gaga1 2009.08.30 09:34:55
@Ladyb: Én meg nagyon szeretem József Attilát, Bartókot viszont nem. Ettől viszont még nem állítom Bartókról, hogy botfülű... Elég fura liba vagy te, hogy a saját ízlésed alapján általánosítasz.
Gaga1 2009.08.30 09:40:10
@Ladyb: Kösz az infot, Én éppen fél órára lakom Budapesttől. Próbálom elképzelni, amint zenés fittness közben "amerikaiangolt" tanulok... :-) ...Kösz, de neeeeeeeem!!!
Gaga1 2009.08.31 21:06:31
@Ladyb: Kedvesem, szerintem te legfeljebb a libákat taníthatod gágogni. "pletykáljatok kedveseim, minél többet, annál többet keresek"?! Ez mindent elárul rólad. Szánalmas vagy. Mindenki pénzből él, nekem is fontos, de nem a pénz az istenem! Sekélyes vagy, sajnállak, szánlak, akkor is, ha sokat keresel. Szívből kívánom, gazdagodj meg, és számolj el magaddal. Szerintem te egy Hello Kitty-s bolttal is beérnéd, vagy elmennél vibrátor ügynöknek - lényeg a PÉNZ!!! - Bravó. Ez a jövő.
Hurrá, mindjárt itt a péntek, már csak hatot kell aludni! Várom a szavazatokat a heti Baszod Béla díjra, de tulajdonképpen tökmindegy, kire szavaztok, úgyis az eső kapja meg! K.E. küldte nekünk a következő levelet:Kedves Despota!Nagy az én problémám, mivel olyan terrorban élek,…..
Mivel vasárnap van, ma nincs levél, csak egy kis "humorbonbon" vár rátok. Holnap ismét olvasóink történeteivel jelentkezünk. Kellemes hétvégét Mindenkinek!Talicskatoló - Egynyomvonalú kézierőgép-kezelő technikus.Takarítónő - Higiéniai manager asszisztens.Ablakmosó -…..
Olvasónk csapatépítős élményeiről mesél. Lövészet, fegyver szét és összeszerelés, csak hogy néhányat említsünk a "kreatív" feladatok közül... Egy kislétszámú cégnél dolgozom a pénzügyi részlegen. Olvastam ezekről a csapatépítőkről az oldalatokon és eddig…..
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
Munkahelyi (T)error "Ne ugass" 2009.08.27 06:00:00
Erynnis végre ismét köztünk, ennek örömére ismét munkajogos napot tartunk. Olvasónkat kipécézte magának egyik kollégája, folyamatosan piszkálja beszédhibája miatt, lopással is meggyanúsította.DespiSzia Erynnis!A neten kerestem a témába vágó írásokat, így találtam az…..
Gaga1 2009.08.29 16:07:32
@instant legenda: Aha, Balkán ide, vagy oda, ez a megoldás. Az ilyen pszichopatáknak rendszerint csak addig van nagy pofájuk, amíg egyszer be nem veri valaki!
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Despi Kedves Munkahelyi Terror!Alkalmi olvasód vagyok, eddig mindig korrekt munkáltatókkal hozott össze a sors így nem gondoltam, hogy írni fogok neked.A…..
Ahogy korábban említettem, a Munkahelyi Terror blogon lehetőség nyílik a munka nélkül tengődő olvasók számára úgymond hirdetéseket feladni, amelyért cserébe semmiféle anyagi ellenszolgáltatást nem kérünk. Az egyetlen kritérium, hogy a jelentkező rendelkezzen IndaPass…..
Gaga1 2009.08.29 09:12:06
@daniferi: ...? Akinek a 08.29. munkarend szerinti munkanap, annak a leírt esetben dolgozni kell aznap. A keresőképtelensége nem 29-én, hanem 21-én állt fenn, 29-én munkaképes!