Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hhc-cmds

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spanyol-magyar fordítások Flaca 2009.06.22 22:54:00
Jarabe de Palo - La flacaEn la vida conocí mujer igual a la flacacoral negro de la habana, tremendisima mulatacien libras de piel y hueso, cuarenta kilos de salsay en la cara dos soles que sin palabras llamanque sin palabras llamanIsmertem oly asszonyt, mint a vékonyfekete havanai korall, igen…..
Második fordításként álljon itt egy Puerto Rico-i ReggeatónElég kemény a szövege, szóval gyenge a fordítás is, de kb azért átjön, hogy miről szól a szám :)Calle 13 - Atrévete Te, Te! Atrévete te te salte del closet, destápate quítate el esmalte, deja de taparte que nadie va a…..
Szalóki Ági előadásából, eredetileg Karády Kati énekli, nem találtam meg, hogy ki írta.Száz panasz ég a dalomban,Bennem a vágy muzsikál,Nincs kinek elpanaszoljam,Azt ami fáj.Queman cien dolores en mi canto,El deseo toca dentro de mi,No tengo a quien quejarlo que me dueleKönny szitál…..
Eredetileg spanyol számok magyar fordításainak szántam volna ezt a blogot, elsősorban azért, hogy ma igen népszerű salsa, bachata, reggaeton és egyéb számok többet mondjanak azoknak is, akik az adott nyelvet (legtöbbször spanyolt) épp nem értik. Első bejegyzésben azonban egy magyar…..
Subba Érettségiző nemzedék 3. 2007.05.10 11:52:00
Ahogy azt sejtettük, a magyar tablókultúrára tényleg frenetikus hatással van az internet. A No Thanx-es és MSN-es megoldások mellett vannak még fájdalmasabb megoldások. A debreceni Beregszászi Pál Szakközépiskola és Szakiskola 12/d osztálya a furcsa emberek népszerű…..