Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfacorse

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kíváncsi voltam, hol is fogunk lakni, mit is lehet ott igazából csinálni, miről híres a város...Orientációképpen, itt található: Esslingen am Neckar (Google Maps)Stuttgart kb. 10-15 km (attól is függ, hogy honnan számoljuk), kb. 91 ezren laknak itt, és amúgy engem kísértetiesen…..
Azt írtam, hogy a legelső itt töltött napomon volt egy találkozóm, ahol megnéztem egy kiadó lakást. Bár épp le volt bontva, mert felújítás alatt állt, egész pofás volt. Sajnos ezt nem mi kaptuk meg (bár az első lemondás után még a sírból visszajött a dolog, a közvetítő…..
 Az elmúlt évet saját házunk építésével töltöttem, teljességgel házilag csinálva mindent (50 m2-en átépités, 120 m2 új rész). A gázórától a kazánig a gázvezetéket készítette szaki, illetve a villanyórát kellett áttelepítenünk a régi helyéről. Volt pár számomra…..
Szállítás az életem, Hívjon mert kell az élelem! A Lackó Tomi, a világ legviccesebb mottójú trélerese elhozta a Hangyászt a homokfúvóktól. Tapasztalatok: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karotta/datsun_260z_homokfujva/feed", "width":"640", "height":"480",…..