Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt)

0 bejegyzést írt és 14077 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Skizotéria Cannabis, bajok, csajok 2010.12.15 13:36:37
Több olvasónkban fölmerült a kérdés: mit lehet kezdeni a cannabis, magyarul a marihuána problémával skizofrén beteg esetén?  Sajnos nem reklámozzák, de a legújabb kutatások szerint a skrizofénia egyik kiváltó okaként között tartják számon. Többen kérdeztétek, mit…..
Lassan már egy éve keresek állást és nagyon szeretnék dolgozni de nem vagyok hülye. Egy újságban olvastam egy álláshirdetést, nosza gyorsan fel is hívtam az illetőt, hogy érdekelne a munka és szeretnék egy kicsit többet megtudni róla, mégis hol van pontosan, mettől-meddig kell…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.15 14:26:31
@Mosómaci a kedves: "Miért akkora baj egy nap próbamunkát csinálni? Akár ingyen is."

nem
dolgozunk
ingyen

se tulora, se probanap, semmi.
a csaladomnak, barataimnak megcsinalok egy csomo mindent ingyen, de aki a munkambol hasznot huz, annak semmit. egy gyufaszalat sem teszek keresztbe.
A vitatható kormányzati döntések ellenére, az ellenzék az áprilisi országgyűlési választások óta nem találja helyét, hangját, szerepét a magyar politika erőtérben. Az MSzP, legnagyobb ellenzéki pártként is elsősorban belső csatározásaival van elfoglalva. Medgyessy Péter…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.15 11:42:24
@Vaandor: "Kirúgnák Gyurcsányt, + 10% azonnal. Komolyan."

loszart
az mszp a legtobb szavazojat pont azzal veszitette, hogy a fidesszel osszeallva megbuktatta gyurcsanyt.

engem legalabbis, mint potencialis szavazojukat biztos, hogy ezen buktak el, hogy pont ugyanolyan bebetonozott oskommerek vannak az mszpben is, mint a fideszben es egyszeruen leverte a viz szilit, szanyit es a tobbi szararcut attol, hogy jujj, meg fog valtozni a vilag...

ha fleto csinalna egy olyan partot, amelyik tamogatna is azt, amit az oszodi beszedben elmondott, akkor meg hajlando lennek elmenni szavazni is.

na _most_ lehet kopkodni;-)
Kedves olvasók!  Ezen az oldalon szinte kizárólag a kihasznált, megalázott, ellehetetlenített munkavállalók történeteit lehet megtalálni. Nincs is ezzel semmi gond, szerintem nagyon hasznos a blog, de én szeretném elmesélni saját történetemet, amely talán egy más…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.14 17:38:30
@dalmata76: es nem elvalt, hanem meg mindig notlen..;-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.14 17:50:18
@dalmata76: el nem tudod kepzelni, mennyien vannak a mai huszoneves lanyok akiknek pont az jon be, hogy nem alapitottam csaladot..:-)

ugyanis nem is nagyon van szandekukban csaladot alapitani, legalabbis biztos nem mostanaban es tudjak, hogy engem mar nem nagyon kap el a "hazasodjunkosszeescsinaljunkgyerekeket!" panik..:-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.14 17:51:44
@dalmata76: rosszban voltunk...?;-)

legfeljebb vitaztunk es en neha kicsit tul egyenes vagyok es le is irom, amit gondolok;-)

ha politikus lennek, a fel wikileaks azzal lenne tele, hogy kit minek neveztem:-DDD
Kövér László ma újfent kinyilatkoztatott. A Fidesz fő ideológusa kilépett a parlamenti elnök szerepéből, és a lengyel szenátus elnökével folytatott megbeszélések utáni nemzetközi sajtótájékoztatón kijelölte a közeljövő főcsapását a hazai médiahatóság és a média…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.13 13:12:29
@Agyalap: "Ezek szerint az, hogy amerikai diplomaták leparasztoznak bárkit, hogy mutyiban az egyezményekkel homlokegyenest ellenkező dolgokat csinálnak az rendben van."

igy van
ez teljesen rendben van. azoknak a fejeben nincs rendben valami, akik azt hittek, hogy apolitikusok, a vilag hatalmassagai nem emberek.
azoknak a fejeben van valami, akiket meglep/felhaborit a wikileaks, mert azok az emberek az elmult 10-20 evben vagy valami dzsungelben eltek, vagy nem voltak hajlandoak kihuzni a fejuket a seggukbol egy hirado megnezesenek, vagy egy napilap elolvasasanak erejeig.
azoknak a fejeben van a gond, akik azt gondoljak, hogy van igazsagos haboru es olyan, ami nem kovetel artatlan eleteket.
azoknak a fejeben van a baj, akik azt hiszik, hogy a politikusok nem kuldik el egymast titokban a vbarcabitorlo jo edes kurva anyjukba.

egyeklnet assange meg nem anarchista. assange egyszeruen kaoszt akar teremteni, maikor teljesen nyilvanvalo dolgokat demagog modon kiemel. az a celja, hogy a most mukodo vilagrend megbukjon. nem azert, mert helyet akar csinalni valami masnak. csak ez bukjon meg. aztan hogy ennek mik lesznek akovetkezmenyei.. hogy hany ember fogja agyonverni egymast a kaoszban egy szelet kenyerert, mert nem lesznek kormanyzatok, a kormanyzatoknak nem lesz karhatalmuk, akik ezt szabalyoznak.. hogy hanyan fognak meghalni ehinsegtol, betegsegektol..

azt mar leszarja:-)

szoval assange es a wikileaks ismet csak egy szelsoseges messiaskomplexusos faszkalap es a szocsove.

es o is megint csak a vilag csocseleket szolitja meg, ahogy ezek az onjelolt messiasok teszik altalaban..:-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.13 13:33:46
@Agyalap: nem azt mondtam, hogy mindnekinek nyilvanvalo..

de bunko lesz. mert mindenki bunko. es ember marad. erted, azert, mert kapott egy hivatalt, meg ugyanugy szokott hugyozni, szarni, fingani, bufogni es neha felkapja a vizet, amikor vala kibosszantja. de ugye azert politikus, mert nem vagja pofan a kamerak elott, nem kuldi el rogton ott a nyilvanossag elott az anyjaba.
de elkuldi utana. es ez teljesen normalis.

az mas kerdes, hogy az emberek egy reszebe kodolva van a hazugsag es akepmutatas, es bar egy pinaszorszalnyival sem normalisabb, mint az emlitett vezeto v hiresseg, o _elvarja_ valami kodos oknal - elsosorban a sajat ostobasaganal - fogva, hogy ne ember legyen az illeto, hanem valami felsobbrendu, magasztosabb...

na ezek a toltelekek hoborognek most.
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.13 14:35:26
@Spikk: ugy kuldte el..
ami ki lett szivarogtatva, hogy mit mndott pl adott politikus az _utan_, hogy elkuldte az illetot a diplomacia szabalyai szerint:-)
Amíg Orbán Viktor a faszbúkon vetít nekünk a sajátosan torzító lencséin keresztül cudar jövőt, és szüleinken keresztül igyekszik nyomást gyakorolni ránk, néhányan úgy gondoltuk ideje ismét szembesíteni őt és kormányzatát a valósággal: ez nekünk nem…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.13 12:15:33
@eztígyhogy: tehat mindenki szopjon, mert te egy thaigetos-pozitiv fasz vagy?
igy gondolod?:-)
Gondoltam megosztom veletek a munkakeresésem „örömeit”, végül is van abban valami komikus, hogy mennyire tragikus. Huszonévesen, jogi diplomával, egy felső és egy középfokú nyelvvizsgával, okj-s egyéb papírral, egy év külföldi ösztöndíjas tanulás után úgy jöttem…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.11 15:20:00
@okostojáska: ezek szerint te nem tudod, hogy is mukodik ez de vannak elkepzeleseid..;-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.11 16:14:34
@steverubellreborn: o kert nyilvanosan segitseget...

vallaja a kovetkezmenyeit. en nem fogok hazudozni neki, hogy "persze kisjogasz.. mindenki hulye, csak te vagy helikopter.."

ha valaki megoldast keres, az van. ha kifogast, akkor lebaszas van.
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.11 16:50:05
@steverubellreborn: nem is azt mondtam, hogy arrol tehet hogy benne van
arrol tehet, hogy nem tud benne ervenyesulni.

tudod..
ha a kacsa nem tud uszni, akkor nem a viz a hulye.
Horváth Csaba ingyenbékávéja kevés (vagy éppen már túl sok...) volt a budapestieknek, nem őt választották meg főpolgármesternek. Most előállt egy, a maga ördögi módján zseniális ötlettel Tarlós hátbaszúrására. Ezzel négy év múlva kitűnően lehet majd kampányolni,…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.10 21:27:38
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.09 17:16:51
Elöntötte az agyamat a szar. Volt már ilyen, és lesz is még. Ilyenkor megengedem magamnak a demagógia luxusát, és bizony a heves kurvaanyázást is. Érzékeny lelkűek és gyomrúak ugorjanak. Tényleg. Foglalkoztam már itt a gyeremekvédelemmel, és annak hiányosságaival. De mi van…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.09 17:13:25
@Fabius: de se nem jogod, se nem kompetenciad ezt eldonteni. egetheted magad az ilyen velemenyeddel, de ugye az a "kkohog a bolha" tipikus esete semmi tobb..

kar ezert a blogert.
szerettem idejarni, de most elkurtad.

nem kicsit. nagyon;-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.09 17:14:21
@néma bárány: nem
te azt varod el a jogallamtol, hogy NEKED megfeleloen szankvcionaljon. ahogy NEKED megfeleloen ertelmezed a jogszabalyokat is.

aztan ottt allsz es hoborogsz a sajat szubjektivitasod miatt.

szerintem ez elegge rohejes:-)
  A XXI. században talán már nem kellene olyan butaságokon gondolkodnia a vezetőinknek, hogy egy, a valláson alapuló oktatási rendszert hozzanak létre. Ez az egész kereszténység dolog egy végletekig túllihegett valami, amit a legkevésbé sem szabad kötelezővé tenni, de még…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.09 11:46:02
@több szemmel többet látni: "mert olyan emberekkel vitatkozom, akiknek nyilvánvalóan nem áll szándékában más szemszögből is megvizsgálni a dolgokat"

pillanatnyilag ugy nez ki, hogy eppen a sajat szemszogunket kell vedenunk a szentfazekaktol, akiket ajnnyoira csip a pisi, hogy ha valaki le meri irni a velemenyet egybbol mennek martirom,kodni, hogy szegeny kis keresztenuyeket, mar megint bancsak!!!

hianyzik az arena, meg az oroszlanok..?;-)

tul sok lehetoseg mar nincs martiromkodni, majd krealtok magatoknak valami jo kis parat? mondjuk a velemenyszabadsagot..?;-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.09 15:04:22
@Mária: "hogy az a szegény gyerek legalább az iskolában halljon valamit azokról az alapvető emberi értékekről,"

inkvizicio? keresztes haboruk? egy borgia, mint papa? pedofilbotranyok? soroljam meg?:-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.09 15:05:59
@Mária: "hogy Juliska prosti volt"

latod, te kereszteny vagy es megis olyan muveletlen suttyo, hogy meg azt sem tudod, hogy a kiscsaj neve ILUSKA..:-)

leulhetsz, egyes:-)
519 első beküldésében a Csillagok háborúja klasszikus trilógiájából szemezget. Lehet, péntekre kellett volna tennem, mert a háromból egy erősen véleményes.A minap Star Wars maratont tartottunk a barátokkal, megnéztük a 4-6. epizódot DVD-n, felirattal, és egy-két dolgon megakadt…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.08 14:59:10
@Terézágyú: nem utolag talalta ki, az sw mar eredetileg ugy indult, hogy "episode IV. the new hope"

egyszeruen abban volt a spiritusz, a 4-5-6. reszben. nem veletlen az, hogy nem vettek meg az akkori producerek az 1-2-3. reszt es lucasnak a sajat penzebol kellett leforgatni es csakis a brand miatt nem bukott meg..:-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.08 16:18:19
@Terézágyú: hat lehet, de amikor en a nyolcvanas evek elejen-kozepen lattam 10-12 eves fejjel, akkor mar ott volt..:-)

agyaltunk is osztalytarsakkal, haverokkal, hogy akkor ez most hogy..?:-)
biztonságos? Az Akasztány Vallás 2010.12.07 10:36:00
Elgondolkodtak már azon, hogy miért díszíti minden Akasztány hívő otthonának falait egy-egy akasztófa, a rajta lógó kiontott belű, levágott fülű férfival, Frázusszal?Íme az Akasztány hit és háromezer éves Akasztány vallás. Az Akasztány hívők istene Jemerre mindenhol jelen…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.08 13:12:04
@Muad\\\'Dib: ne keveredjen az egyhaz az allammal.
ne lasson el allami feladatokat.

jezus azert kergette ki a kufarokat a templombol, mert ott tessek hinni. ha most itt lenne, a keresztenyeket ostorozna vissza a templomba...
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.08 13:34:29
@krampam: mondtam, hogy mindenhol vannak udito kivetelek. de te speciel pont azt erosited, hogy bizony az egysegsugaru babonasok elegge kulturalatlan aljanep:-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.08 14:33:34
@krampam: en nem akarom kicserelni veled az eszmeimet..:-)

nincs szuksegem azokra az avitt szarokra:-)
Tiszta Beszéd Vasárnapi boltzár 2010.12.08 08:00:00
Az országgyűlés előtt két olyan törvényjavaslat is van, amely zárva tartaná a boltokat vasárnaponként: az egyiket a kormánypárti KDNP, a másikat az ellenzéki Jobbik jegyzi. A kormány és a Fidesz-frakció még nem döntött az ügyben, pedig nélkülük elképzelhetetlen a javaslat…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.08 13:20:26
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.08 13:28:51
@Bummer: es nem volt evszazadokig villany sem, meg csapviz sem. es internet sem, ahol ilyen faxan lehet kampanyolni a sotet kozepkor vivmanyainak visszahozasaert;-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.08 13:29:54
@Kiszámoló: "Az emberek egy napra embereknek érzik magukat, nem futkosnak csempék meg farmernadrágok után, mint a mérgezett egerek. A család elmegy együtt fagyizni, kirándulni."

es ezt most megtiltja valaki nekik?

szerintem nincs zarva normaffa, sem a varosliget, sem kiralyret, sem a borzsony azert, mert nyitva vannak a boltok.
  Leminősítette Magyarországot a Moody's. Durván hangzik, igaz? Hogy még egy lapáttal rá is tegyen a félelemkórus, azt is hangsúlyozzák, hogy alig kerültük csak el a bóvli kategóriát. Amikor államkötvényeinkkel már csak gyerekeink játszhatnak, ők is szigorú szigorú…..
Gulyásdemokrácia Álszentség 2010.12.07 10:16:00
Emlékezhetünk még, a nyáron hatalmas hírveréssel beharangozta a kormány, hogy most majd az állam magán kezd el spórolni, lecsökkentik a pártok támogatását tizenöt százalékkal. Meg is tették, ahogy azt kell. Mert ez így milyen korrekt a nyolc évig senyvedő néppel szemben, de…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.07 15:35:02
@Humperdickk: "Csak szegény várúr trollkodik, az is az én nickem kicsúfolásával van elfoglalva. Kifogyott az érvekből, már csak ez maradt."

ooo...
hagy kerdezzek mar bele, de te emlekszel barmi masra a fidesztol es a szarosszajuitol ervkent, mint hogy az ellenfelek mennyire szarok..?;-)

szoval valaki, barki tud-e barmi mast mondani a fidesz 8 evig tarto permanens valasztasi kampanyabol, ami nem a "tobbiek szarok/tolvajok/kommunistak" kerdeskor kore csoportosult..?;-)

egyebkent nem csodalkozom rajta, hogy megy ah aracsolas. vajon mennyibe kerulhetett a 8 evnyi kampany? es vajon kik adtak ra penzt? es a jogallamisag es demokracia eszkozeivel nem nagyon tudnak visszaadni a legalis (cba, otp) es illegalis (pinter vezette szervezett bunozoi csoportok) hitelezoik altal biztositott osszegeket es azok kamatait..:-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.07 16:05:46
@SzaGyu: "Majd jönnek a jogászok oszt jónapot!"

mekkora szopas lesz, amikor majd nemzetkozi jogaszok jonnek a nyugdijunkert...:-)

mert ugye nem gondoljak ezek a gecik, hogy valasztas ele allithatnak a manyup penzem es a 20 ev munkaviszonyom kozott..:-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.07 16:19:02
@TacticalCommander: szaros a szad, torold meg legkozelebb rendesen seggnyalas utan..:-)
Subba Benedekek 2010.12.07 13:03:00
(Köszi Debi!)..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.07 16:08:27
@Tüzes Mackó: na mi van, babonas?:-)

ha valaki nem olyan hulye mint te, rogton vezetned az inkviziciot, mi..?:-DD
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.07 16:09:37
@burnsie: ki tudja, melyik orszagbol vittek el az anyaszentegyhaz neveben..;-)

ezek tobbet raboltak mint sztalin es hitler egyuttveve..:-)
Sárdobáló Mese a kifliről 2010.12.06 12:00:00
Azt mondta a szenátorasszony (Schmitt Pál nevű kedves olvasónknak: Szenátorasszony, a forraszték kedvéért), hogy a magánnyugdíjrendszerből az államiba való visszalépés során nem kell adózni, kivéve "ha valaki a reálhozamát, tehát nyereségét egy összegben kiveszi a…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.07 13:03:01
latom, ez a "menekuljon ki merre lat" hangulat nem csak engem ert el..:-)

asszem, keresni kell valami normalis hazat...

@Gerzsonka: en ezt beemondtam meg aprilisban, hogy aki teheti, az tartsa a penzet valutaban, mert viktorek ugy megbasszak a forintot, hogy a fule kette fog allni.
es lon;-)
Több félmegoldást láthattunk már az iOS és a Flash-tartalmak kibékítésére, ezekkel kapcsolatban annyit mindenképpen megállapíthatunk, hogy amíg az Apple nem törődik az igénnyel, igazán elegáns megoldás soha nem születik.Egy újszerű úton állt neki a probléma megoldásának…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.07 11:06:25
@tripes: "Annak meg, hogy miért nincs music store Magyarországon pont nem az Apple az oka, hanem a mi sz*r rendszerünk. "

ezt kifejtened bovebben?

docogve haladnak a bitek a kabelen?

nekem nagyon ugy tunik, hogy egyszeruen itt kevesebb a sznob idiota - mivel kis orszag gatyabol kilogo csupasz valaggal - es nem eri meg az applenek ide komolyabban befektetni:-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.07 11:12:26
@sanyisanyi: az apple vasarlast nem a logika motivalja, hanem a masnak latszani akaras..:-)

az apple eleterzest leginkabb a szoros kormanyos, visszapillanton oriasdobokockas, kalaptarton bologatukutyas, suhimelegitos, feherzoknis, makkoscipos ezerocsifeeling a 80as evekbol:-)

a videoton hangszorokbol cincogva uvolto c. c. catch-csel megspekelve:-)

de ugye ezekrol mar akkor is mindenki tudta, hogy a latvany az nem loero..;-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.07 12:15:27
@sashlee: pedig ebben a pillanatban bizonyitottad az igazamat..:-)

@tripes: nekem sokkal inkabb ugy tunik, hogy nem eri meg jobsnak egy ilyen piszlicsare semmi orszagba belefeccolni.
Parasztvakítás cívishonban. Basahalom-Alsó 2. Debrecen belvárosában járunk, a település legrégebben lakott részén, a Péterfia és a Hunyadi utcák sarkán, ahol már évek óta szaga van a rohadásnak. A „merjünk nagyot álmodni” ámokfutói és az önkormányzati…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.04 06:01:46
Gondoltam, hogy eldurrogtatok valami X-aktás szóviccet, ha már a lenti levet az írója Mulder névvel írta alá, esetleg dupla csavarral kaliforgiásat, de inkább nem fárasztalak titeket ilyesmivel pénteken. No de hogy a lényegre térjek: mit gondoltok, mennyire jogos a büntetés és…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 20:47:55
@acsa77: igen, mert a megallas es varakozas kozott az a kulonbseg, hogy megallas eseten az autoban, vagy annak kozeleben vagy, ahol akadalyozas eseten rogton el tudod tavolitani, ha viszont egy percre is elhagyod, az maris varakozas.

barmilyen durva, egy egesz ejszakas hederezes egy autoban nem varakozas, hanem megallas..:-)
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 21:18:26
@svinjahond: hogy a kolto szavaival eljek, az irasod olvasva "jutott eszembe szamtalan, szebbnel szebb gondolat", de szerencsere te leirtad helyettem egy toredeket. eleg volt egyetlen szocska...

elkovetsz egy szabalysertest es a rendort meg te ragalmazod utana, kockara teve a munkajat, egzisztenciajat? 30 rongyert???

ekkora gerinctelen takony nem nagyon lehetsz...
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 21:27:54
@R242: "Majd ha valóban európai ország leszünk, annak a legtöbb érdemével együtt, a fakabátok sem fognak utazni ilyen piti ügyekre."

autoztal te mar europaban...?
a nemet, francia, osztrak, olasz rendorokhoz kepest a magyar rendorok ovonenik akik ejnyebejnyeznek...
A volt főnököm elbocsájtott. Egy kisvárosban lakom, és többször találkoztam a volt kolléganőimmel, akik tartják a kapcsolatot a volt főnökükkel.Ők már mind elmentek nyugdíjba 2-3 éve. A volt főnököm tőlük tudta meg, hogy hol dolgozom, és mivel nagy az ismeretségi köre a…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 14:41:10
@Caprica99: nem szemelyeskedes, hanem tenymegallapitas.

az emberek tobbsege akkor adja fel a biztos allasat, ha jobb ajanlatot kap. ha te azert vagy kenytelen feladni, mert kiutalnak, akkor te kisebseg* vagy. nem lehetsz a tobbseg, hiszen a tobbseg a fent leirt modon valt munkahelyet.

es hogyha az altalad leirtak a tapasztalatod, akkor akar tetszik, akar nem, a hiba a _TE_ keszulekedben van.

*nem, a kisebbseg szo alatt nem a ciganyt ertem, hanem a tobbseg szo ellentetet.
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 15:27:32
@Mezei ZsúrLó: nincs meg eleg csalo ebben az orszagban..?
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 17:20:09
@teddybear01: miert? jogosult?

"Rokkantsági nyugdíjra az jogosult, akinek egészségkárosodása
- 79 százalékot meghaladó mértékű, vagy
- 50–79 százalékos mértékű, ezzel összefüggésben a jelenlegi vagy az egészségkárosodását megelőző munkakörében, illetve a képzettségének megfelelő más munkakörben való foglalkoztatásra rehabilitáció nélkül nem alkalmas, azonban a rehabilitációs szakértői szerv szakvéleménye alapján rehabilitációja nem javasolt (a továbbiakban: rokkant), és
- az életkorára előírt szolgálati idővel rendelkezik, és
- az egészségkárosodása következtében kereső tevékenységet nem folytat, vagy keresete, jövedelme legalább 30 százalékkal alacsonyabb az egészségkárosodást megelőző négy naptári hónapra vonatkozó keresete, jövedelme havi átlagánál és
- táppénzben, baleseti táppénzben nem részesül."

www.sle-pecs.hu/download/pdf/20081124%20A%20rokkantositas%20uj%20szabalyai.pdf

@Mezei ZsúrLó: az influenza is betegseg, megsem szazalekolnak le vele.
Köztudott a Jobbik Irán és a keleti diktatúrák iránti szimpátiája, például a magyar választás tisztaságát is az ottani Forradalmi Gárdával felügyeltették volna. A keresztállító Jobbik kedvenc Iránjában nemrég kötél általi halálra ítéltek egy keresztény lelkipásztort,…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 16:27:56
@dobray: es hany papot iteltek el ezert a birosagok?

mert a tanarokat, edzoket elitelik. a vatikan meg nem adja ki a koztorvenyes bunozoket. ez a gond, nem az, hogy kozottuk is vannak allatok. hiszen minnel nagyobb egy csoport, annal nagyobb kozottuk a barmok szama.

de mikor ment ki olyan ukaz a tanarok, vagy az edzok kozott mint amilyet ratzinger kikuldott, miszerint a koztorvenyes szexualis bunozok ugyeit el kell sikalni?
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 16:29:55
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 16:49:44
@dobray: de igen, kuldott

ertem en, hogy ciki ilyen klubhoz tartozni, de szerintem nem az a megoldas, ha az ember kimosdatja az ilyen gennyes allatokat, hanem ha otthagyja a klubot es nem vallal kozosseget veluk.

a hithez amire legkevesbe van szukseg, az a ratelepedett szervezett bunozoi csoport, az egyhaz. igaz ez a romkattol a szciig az osszesre.
Sziasztok! Engem még nem rúgtak ki a munkahelyemről , de lehet hogy hamarosan ki fognak! Ugyanis kezd elegem lenni, abból hogy nagyon nem tartanak be bizonyos szabályokat!Ezeket előbb utóbb ki is fogom nyilvánítani a főnök felé! Pl.: Soha sincs egymást követő két szabadnapom,…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.02 17:05:21
@dalmata76: csak azert tudnak annyit ajanlani, mert van aki elfogadja...

igy mukodik a munkaeropiac.
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 10:00:58
@Grafogirl: ez egy faszsag...

ebben az orszagban a munkavallalok jogai messze tulmutatnak nemhogy mas orszagok munkavallaloinak jogain, de sok esetben meg a realitasokon is. mondom ezt ugy, mint alkalmazott.

az, hogy valaki akkora hulye, hogy nem kepes managelni az eletet es nem kepes kiallni a jogaiert es igazaert az nem a jogi szabalyozas hibaja.
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.03 10:39:15
@dalmata76: marmint melyik a sajnos?
„…a farkas szőrét szokta változtatni, nem erkölcsét.” (Alvinci Péter: Magyarország Panasza, 1620)   Létre kell hoznunk a Progresszió Múzeumát, hogy a progresszió nálunk meghonosodott utópikus műfaja, a holt dolgok és az idegen szellemek ne torlaszolják el…..
Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) 2010.12.02 17:13:56
@Gabrilo: "A megőrzés mindig tartalmazza a változást is. "

ez elegge univerzista...:-)