Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MARKOZOR7

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás vízilabda  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás     Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
MARKOZOR7 2009.11.19 13:09:59
@TippmixBoy: espoo tul sokat Xelt mostanában , sztem ma behúzzák. spartaban benne van az x azt én sem huzom be 1.6ért.
MARKOZOR7 2009.11.19 13:15:14
@TippmixBoy: hát én ma a villachot biztos hogy megjátszom...az számomra tuti meccsnek tűnik.a másik meccs amit még rakok az a linköping - djurgarden hazaiba...sztem ez is jónak tűnik. meg most kaptam infot egy barátomtól hogy a chambey - kielce V lesz 2.43ért...elég biztos benne szal valszeg ezt is megpróbálom. és ezt a 3 meccshez még rakok pár holnapit is... :)
Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
MARKOZOR7 2009.10.28 15:27:21
@Vangelisz: szia. tetszenek a tippjeid én is ezeket nézegettem kivéve az atalanta és a bari. ezeket mért gondolod ennyire biztosnak? légyszi ha tudod magyarázd meg ha csak megérzés akk nemszoltam:D köszi
Fogadási lista lebontva:    jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz tornaMúlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
MARKOZOR7 2009.10.15 19:17:57
@Fantasista: akkor az ugy érzem bejött..:D köszönöm szépen :)
 csak 1.30 odds feletti események kerülnek a tippvadászba.Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!..