Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eme's coffer

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Zyzz Sequentia 2012.06.05 08:36:00
Úgy látom a Zyzz Project hatására kezdenek megérkezni a 3 napos OKJ tanfolyamos személyi edzők is, akiknek már a mozgásuk és stílusokból is jól kivehető az a fajta viselkedésforma, amit a köznyelv csak tudálékos faszfejként definiál.  Ez a típus a leginkább megmosolyogtató,…..
Eme's coffer 2012.06.05 13:28:57
Eme's coffer 2012.06.06 14:58:19
@Syztem: Kedves "barátom" nem tökmindegy neked, hogy mit fog elérni? Ha tetszik nézd, ha nem, csukd be a szemed, de előbb vidd fel az egered a jobb, vagy bal felső sarokba (ki milyen gépen van...) és agyő.

Bomba nő meg nem egy lett már itt, pl Laura, Móni, Zsani, stb, hányat akarsz még? =D
                                                    Zsanett  A mai nappal vége a 70 napos lifetilt programomnak, és utoljára írok beszámolót a tapasztalataimról. A lényeget leírtam már az előzőekben. Azt, hogy nem volt szenvedés, nem volt koplalás, nem volt…..
Engem nem érdekelnek a mellek, mindig is kurvára hidegen hagytak.  Nem azt mondom, hogy néha nem öntenék le sörrel egy kettőt, hogy aztán Unicummal vegyítve onnan rúgjak be, de engem ez a dekoltázs dolog soha nem mozgatott meg igazán. A melltartókat például a mai napig nem tudom…..
Érzetem, sőt tudtam, hogy egyszer eljön az a nap, amikor valaki nyilvánosan kapitulálva beleszarik  a ventillátorba. Ez a nap most eljött, ugyanis Reni 26 nap után megadta magát a programnak. Amikor ez kiderült kibaszott ideges lettem. Ideges lettem, mert itt most nem arról van szó,…..
Eme's coffer 2012.05.10 13:11:54
@Leningrad: Ha jól rémlik Reninek múltkor csökkentették a kajakadagját, mert ő kérte. Nem hiszem hogy visszaemeltette volna, úgyhogy ő sztem kevesebbet eszik mint az elején meghatározták, de lehet hogy tévedek, akkor boccs.
Eme's coffer 2012.05.10 13:21:26
@Magyar Huszár: "Nem csak hogy van állásom, de elsö vagyok több mint 100 emberböl, ugy hogy egyeseknek évtizedes tapsztalata van a szakmámban,nekem kevesebb mint 2 évvel gyakorlattal sikerült jobban telljesiteni náluk. "
Akkor biztos hogy nem csináltad tisztességesen! =DDD
Baromi egyszerű dolog ez a kalóriamínuszos fogyás, és ami a legjobb, hogy ellenőrizhető. Sima matek az egész. Alapanyagcseréd alá mész figyelve a fehérje, szénhidrát, zsír, arányokra fogyni fogsz, ha fölé mész hízol. Fruzsi alapanyagcseréje 2158 kcal, amihez a diétája…..