Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ValentEin

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Dilis Blogja... ... 2010.07.05 22:37:00
valahogy mindig rá kell jöjjek h az emberek szemetek... mindig van valami amin fel tom huzni az agyam, és mindig van valami amit jogtalannak érzek magammal szembe. nemtom ha én nem vok bunko másokkal akk ők miért ilyenek velem? és nem kedves Márton, itt nem csak konkrétan rád gondolok!…..
Agyhugykő Újra én 2009.10.04 21:57:39
Rég nem voltam itt. Sajnálom :S Egyrészt mostanában úgy volt netem, mint a magyar népmesék. "Hol volt, hol nem volt"  Másrészt az iskola lefoglalja minden időmet. Szinte mindennap reggel megyek, este jövök haza, és alig élek. Ennyit a nyavajgásból, megpróbálok több…..
ValentEin 2009.10.09 15:31:25
Vannak ezek a felvilágosító cikkek. Felmenni a gyakori kérdések oldalára, aztán gyűjteni a hülyénél hülyébb kérdéseket. Én úgy döntöttem megfordítom. Felmentem az oldalra, feltettem egy kérdést, és vártam milyen értelmes válaszokat adnak erre :DA kérdés így…..
ValentEin 2009.09.11 16:53:23
Előre is elnézést kérek azért, amit tettem. Tegnap TV-t néztem. Illetve kicsit túlzás hogy néztem, inkább azt mondanám hogy kimentem egy cigire, és beláttam a szobába.Az a hír járta, hogy hetvenakárhány nap után végre sikerült Jacko-nak végső nyughelyet találni. Nahh ez hír,…..
Mindenkinek vannak olyan emlékei, amikből igazából semmire sem emlékszik. Emlékezetes emlékezetkiesés...egy jó buli, sok piával, sok haverral, ami után csak az érzés marad benned: "Ez egy kurva jó buli volt"Ezek közül megosztok egy sztorit. Nem saját, egyik haveromtól…..
ValentEin 2009.08.30 17:38:35
Agyhugykő Pár szó estére 2009.08.22 20:49:03
Újra itt.Tegnap házibuli volt nálam, annak örömére hogy a héten először van péntek.Lassan hagyománnyá válik, hogy augusztus végén megrendezésre kerül az AndrewStock fesztivál...sátorral tele az udvar, megy a hússütés, a fűben vizipipa bugyog...tiszta hippihangulat. Egy…..
Biztos vagyok benne, hogy legalább egyszer hallottatok a következő személyről. Ebben a bejegyzésben egy kis háttérinfót kaphattok. Sőt aki többet tud nálam, nyugodtan megoszthatja. Szóval akiről szó van, annak becses neve Vírus. Aki Székesfehérvár környéki, legalább egyszer…..
Agyhugykő B*ssza a csőröm rovat 2009.08.28 20:17:00
Ma egy különlegességgel készültem.Mi lehet az ami egy férfiembernek bassza a csőrét az életben?Arról fogok beszélni, amit rengetegen ismernek. Talán jobban is, mint én. Ez a faj a homo sapiens nősténye. Lányok, nők, asszonyok, bulák, csajok, puncik, némberek, picsák, éppen ki…..