Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mijáú

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nagyképűen azt mondta, hogy úgyis visszafogom fogadni, mert neki nem lehet nemet mondani.” - a főszereplő lány hosszú hétvégére engedi barátját, de amikor rácsörög, egy nő veszi fel a telefont, és kiröhögi. Még azután sem rakja ki a szűrét, hogy gombás…..
mijáú 2010.03.09 18:03:35
@Daniel Taylor: Jó a szó... :)
Szerintem sem döntöttél rosszul, az sokkal rosszabb lett volna, ha az a gyerek nem megfelelő körülmények közt nő fel. És szorítok, hogy sikerüljön minél előbb feldolgozni a történteket;)
„Megírta egy barátnőjének, hogy egy barom vagyok. A dologban az a legszebb, hogy véletlenül elküldte a levelet nekem is.” – A srác egy eltévedt levélből ébred rá, hogy ideálisnak hitt kapcsolata csak egy vicc volt. Legalább nem hagyta magát és férfiasan…..
„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj…..
„Fantasztikus teste volt, nem értem, hogy lehet ilyen szép valaki 15 évesen” - a posztíró még csak 17 volt, amikor mindez megtörtént vele, bár a mai napig sötét foltnak érzi a sztorit. Egy nagyon szövevényes szerelmi sokszögről olvashatunk, melyből megtudhatjuk, hogy nem…..
Ha pénz és sperma van, minden van! Ha elszabadulnak az érzelmek, és nem kontrolálja a józan ész, olyan emocionális turmixban találhatjuk magunkat, ami túl édes és túl sűrű ahhoz, hogy megigyuk. Nem is kell meginni: borítsuk a csapba és vegyünk elő új poharat…   Hát,…..
A korkülönbség örök dilemma. Az alábbi love sztori az időben történő döntésről, és kezdeményezésről szól. A türelem egy fiatal számára nehezen kezelhető fogalom. Néha megéri, néha nem. Amihez viszont sosincs késő: tudomásul venni olyan tényeket, amiken már késő…..
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..