Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rapesz

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bitcoin Üdvözlünk a blog.hu-n! 2017.11.07 01:17:13
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
RockStation Ikertornyok 2016.06.25 09:12:47
Mindenki látott már olyan embert, akire azt mondta, hogy "ez kiköpött...". De mennyivel királyabb a szitu, ha emberünk épp egy kedvenc zenészünknek a szinte szakasztott mása! Sőt, mi van akkor, ha egy híres ember az, aki tökre olyan, mint tegyük fel James Hetfield! Na, a Loudwire ezeket a…..
Hétfőn, meló előtt 22 órán keresztül ébren voltam. Tudjátok, akkor volt a XLIX. Super Bowl, amit egy nagyon jó meccsen, egy nagyon szoros és izgalmas végjátékban kedvenc csapatom, a New England Patriots nyert. Muszáj volt ébren maradnom, mert látni akartam.Azt hiszem, az iménti…..
Everydays with R Körbe-körbe 2015.01.28 19:18:21
Ma reggel 03:40-kor keltem, megittam a kávém, létrehoztam ezt a blogot, megírtam az üdvözletet. Elmentem dolgozni, lehúztam 8 órát, hazajöttem, ettem és kávéztam, majd fát vágtam és gitároztam. Ezek után írom ezt a bejegyzést. Tudom, hogy annyira nem érdekesek ezek a dolgok, de…..
Everydays with R Üdvözlet! 2015.01.28 04:21:15
..
Idegen vagyok a saját házambanIsmeretlen, semmi más.Nem vár csoda, nem vár kikeletAmit kapok, hazug vallomás. Valamit csak kérhetek...Bizalom kell, s becsület.Lázálomban nem élhetek,Hol az igazságért büntetnek. De választ kitől kaphatnék?Azoktól, kik becsaptak?Engednem kell a…..
Komoly…ez a szó fárasztmióta kelepcébe zárvaegy porondmesterdirigál, mint kutyának gazdája Istennek képzetébenjárkál a termekbenHol az Urat arcban mériknem termetben Betöretlen csikóa saját cirkuszábanMinden parancsa vártellenállást szül És nem nyugodhat megakár eltiporja…..
Szüntelen hullanakKönnyei a fáknakKoronájuk csapásra meztelen Bíbor, narancs, méregSzemvízzel telt utcákEgyként parkkal, térrel, idővel Kérges fagy közelítNem létezik gyógyírVédtelen requiem. Szégyentelen levetkőztékMámorszín ruhájukS mi bennük járunk Belerúgunk…..
Ki az ablakon, a mélybe,mint nehéz vasbeton. Nem kiabál, nem sikít,mosolyog vagy nevet. Végtelen –robajjal ér földet. Most is holtanKörbezárva rózsakerttel. Fű növi be mozdulatlanmég csend fülemben: Holtodiglan…..
Konta László I. versei Üdvözlő 2014.04.12 12:37:32
Üdvözlök mindenkit! Eme blog azért jött létre, hogy verseim egy külön oldalon (is) tudojam publikálni. Ha tetszik valamelyik versem, szívesen várom a hozzászólásokat. Kellemes olvasást kívánok! Konta László István..
A MediaMarktnak néha egészen elképesztő árai tudnak lenni, általában az egyszerűbb, eldobható dolgokra. Laci egy logikai fejtörőt talált egy hirdetésen, amivel mit sem sejtve már be is húzták a csőbe a gonosz reklámszakemberek, a Homárral együtt: A múltkor akadtam rá egy…..