Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lillburne

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kóczián Péter Orbán zsenije 2009.09.04 13:35:55
  Nincs messze a nap, amikor egy választási győzelem hevében Orbán zsenijéről kezdünk amjd el beszélni. Hogy ő már akkor is tudta. Hogy a kitartás elnyeri jutalmát. Hogy csak ő volt, aki tudta. De ez marhaság.   Orbán Viktor 2002 óta ugyanazt a nótát fújta. A…..
lillburne 2009.09.04 16:54:00
@smithers:
Hát ez bizony nem egészen így volt. 2002-ben azért nyert Medgyessy, mert a TV-vitában elmondott egy számsort, amivel igazolta, hogy valakik háromszor annyi családtámogatást kapnak, mint mások. És erre a magabiztos miniszterelnök reagálni sem tudott, mert igaz volt. 2006-ban azért veszített Orbán ismét a TV-vitában, mert akkorákat hazudott, hogy még a hívei sem hittek neki. (13. havi nyugdíj megszavazása, 14. havi nyugdíj, Budapest Minisztérium).
Az meg elég gáz, ha Orbánról csak akkor kaphatunk igaz képet, ha a saját kézivezérlésű tévéjét nézzük. Ez már Kim Dzong Il színvonal. a TV2 pedig annyira ellenséges, hogy már egy Loki meccs után sem a szakemberek nyilatkoznak, hanem Orbán piros sállal a nyakában.
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
lillburne 2009.09.02 20:38:33
@civilkontrol:
1. Igen, 7 év után van programjuk. A Fidesznek most sincs.Ja, de van: " ne sarcolják meg a zembereket".
2. Érdekes: a kereslet-növekedés, viszont imortnövekedést okoz. Ez 8 és fél év alatt nem tűnt fel? Ebből lett az államadósság, ami 2001 óta nő.a megszorítás nem az IMF miatt kell. Hanem, hogy csökkenjen az államadósság.
3. A forintot nem mi ócsítjuk és drágítjuk. Hanem a pénzpiac.
4. Az EU-s polgár is úgy működik, mint a magyar: belenéz a bukszájába és nem az jut eszébe, hogy de jó, hogy belga vagyok, hanem, hogy mire "fussa".
5. A tönkrement devizahitelesek éveken keresztül a forint ellenében nyerészkedtek, kvázi hozzájárultak az adósság növekedéshez.
5. Az ócsó magyar bér még most is vagy másfélszer annyi, mint Magic Viktor uralkodása idején.
6. Hosszútávú nemzetstratégia= hány évig maradhatok hatalmon? (hisz én vagyok a nemzet)
7. Biztos nincs magyar áru az üzleteinkben?
lillburne 2009.09.04 10:41:44
@civilkontrol:
Kedves Barátom!
Ugyan lenne helye értelmes vitának,az mindig építő jellegű. Ám kommentjeidben használt jelzőidből az következik, hogy te egy igazi,szociokultúrális deprivációban szenvedő,mentálisan deficites frusztrált barom vagy. Neked csak arra kell a fórum,hogy akárhányszor leírhasd, hogy "k@rva anyádat!"
Szerintem inkábbhúzódj háttérbe és polírozd a lompost szorgalmasan,hátha az old valamicskét a kínokon:) És közben "röhögj stilisztikailag":)
lillburne 2009.09.04 13:19:35
@civilkontrol:
Próbálkozz az értő olvasás elsajátításával: nem tüntettem föl az importot, mint államháztartási deficitet. Nézd meg jobban. Bár lehet, hogy te tényleg azt hiszed, hogy az áh. deficit, meg az államadósság ugyanaz. De akkor tényleg inkább maradj meg a " kurvaanyázásnál". Még arról sincs teljes egyetértés, hogy mi tartozik bele az államadósság fogalmába, a központi költségvetés és az önkormányzatok adóssága biztos, de bizonyos Járai kolléga a magánszektor hitelfelvételeit is beleszámolta.
A devizahitelesek picsogása tipikus felelősség-áthárítás. Egyszerűen csak újságot kellett volna olvasni, bármelyiket, több száz cikk jelent meg a devizahitelek előnyeiről és veszélyeiről. Ezenfelül a banki ügyintézőnek is kötelessége volt elmondani.Mellesleg: hazudsz is. A szocikormány, amióta hatalmon van, azóta beszél arról, hogy túl erős a forint, visszafogja az exportot. A tények pont az elenkezőjét mondják annak, amit te állítasz. És te nem csak tájékozott vagy, hanem igazi szemétláda is ( már bocs, a hangvételed alapján), ezért feltételezem, hogy nem tévedsz, hanem hazudsz.
A képviselőfunky találta videó igazi karaktergyilkos mű akar lenni. A nőalázó poénok ("buta liba", "dugja egy csődörszamár") alapján felmerül a kérdés: a kereszténydemokraták még nem vették észre, hogy a nők is szavaznak? Persze nem ez az első eset,…..
lillburne 2009.09.01 22:36:29
@IKSZ_: hát ez egy nagy öngól volt:
" Ezeknek nincsenek értékvitáik, csak érdekvitáik ( lásd: kettős állampolgárság)"
Arról ugyan lehet vitatkozni, hogy kell a kettős állampolgárság, vagy nem. De azon nem lehet, hogy az MSZP sosem támogatta. Sem kormányon, sem ellenzékben. És azon sem lehet vitatkozni, hogy a Fidesz kormányon ellenezte (lásd: státusztörvény indoklása, lásd: Orbán "nem időszerű" Viktor, lásd: Duray, stb, stb.), ellenzékben meg népszavazást erőszakolt ki.
Na, akkor hol is van az érdekalapú politizálás?
Érdemes lenne kicsit visszafogottabban bánnod a jelzőkkel (pl.: nemzetáruló banda).