Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KispalB

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egyre több pletyka kering arról, hogy valójában mi is lesz a Kecskemét belvárosában fekvő La Fabrique/Dandy/Ritmo/Dog Club (mindenki úgy hívja, ahogy megszokta, vagy szereti) sorsával. Úgy érzem, hogy meg kell osztanom veletek ennek a helynek a történetét, hisz több mint 3…..
KispalB 2009.08.28 15:42:51
A kecskeméti zenei és klubélethez szeretnék néhány gondolatot mellékelni.
Évtizedek óta nem tudott kialakulni egy normális méretű és értelmes, profi vezetői gárdával rendelkező klub. Ami Szegednek a JATE, Debrecennek a Lovarda,az Kecskemétnek egy Városi Mozi, vagy egy MÁV Klub lehetne.
Sajnos sem a város vezetése, sem pedig azok a tehetős vállakozók akik tehetnének ennek a helyzetnek a megoldása érdekében a kisujjukat sem mozdítják.
Mindig van néhány elkötelezett szervező, zenekar, dj akik próbálnak valamit tenni a változásért, de pénz és kapcsolatok nélkül általában rövid időn belül kudarcba fulladnak.
Az első lépés az lenne, hogy a klubot meg kell vásárolni. Így elkerülhető lenne, hogy zárcserével 2 perc alatt kivágják az embert, ha a tulaj kínai diszkontot akar csinálni a klubból.A második,hogy hozzáértő, nyitott gondolkodású, kreatív ember(ek) kezébe kell adni a vezetést, aki nyereségesen tudja üzemeltetni HOSSZÚ távon a helyet.Ennyi! Semmi extra, de erre Kecskemét 20 éve képtelen.
A Városi Mozi közelgő rehabilitációja talán reményt keltő lehet.Ha megvalósul a multifunkcionális és multikulturális közeg, akkor mindenki megtalálhatja benne a számításait.
Jelenleg Budapesten élek, elképesztő ami itt van klubok és szórakozási lehetőségek terén.Néha úgy érzem, hogy Kecskemét innen nem 85 hanem 1000 km távolságra van.
Azért optimista vagyok Kecsót illetően...:-)