Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elisabetta

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Backdoor-kommunikációból sosem elég, úgyhogy gyorsan elsütünk még néhány múltheti leletet: Székesfehérváron készítettem a csatolt képet az Alba Volán egy helyi autóbuszán. A sofőr melletti ajtóra kiírták hogy az bizony nem a hátsó ajtó (ez vajon kinek nem tűnt…..
luce del sole 2007.07.25 15:07:32
Kosztolányi Dezső: Hajnali csókMikor a gyertyánk üszkösen ég már, s sóhajba halnak az éjjeli szók, vacogva vonaglik egybe az ajkunk, s fáradt remegéssel újra sohajtunk,leszáll a csók, a hajnali csók. Oly édes e jégcsók. Álomba didergő fázó derü, hajnali kósza titok. Bús…..
B lenne, de a befejezés miatt: C- J. K. Rowling: Harry Potter and the Deathly Hallows, Bloomsbury, 2007, 6190 Ft. A hetedik rész kampánya egy dologra volt felfuttatva, hogy valaki meg fog halni. Rowling nem viccelt: mindenkit megölt, akit csak lehetett. A jó regény megteremti olvasóját…..
luce del sole nonsenso 2007.05.14 19:56:00
áááá!!! hihetetlenül ostoba és korlátolt emberek léteznek kis hazánkban. bár ezt tudtam eddig is... nincsen új a nap alatt: most épp azért háborognak mert a Máv felemelte a tarifáit, és a színvonal nem emelkedett ezzel együtt... nos: varázsütésre? tegnap emeltek és ma már…..
luce del sole inizio 2007.05.13 09:08:00
Íme az első bejegyzésem. Ogni principio è difficile. :) ..