Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikola56

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdeklődve olvastuk, hogy érdeklődve olvasták a mikroblog-labirintus tumblren az augusztus 20-ai Nekünk a magyar posztunkat. Úgy gondoltuk, érdemes lenne egy újabb kört bevonni a körkérdésbe: a tumblr mikrobloggereit. Ugyanazt kértük tőlük, mint a szerzőinktől: írják meg…..
Végre itt van előttünk a Fidesz-KDNP közel véglegesnek tekinthető alkotmánytervezete. Alapvetően most is ugyanazt gondolom róla, amit már tavaly december elején a koncepció ismeretében írtam: a kormány – a korábbi közjogi barkácsolási hajlandóságát ismerve –…..
Bárhol. És nem csak hogy megáll, de le is parkol és otthagyja az autóját, esetünkben a Lánchídon. Nem előtte, nem utána, rajta, az egyik sávban. Legrégebbi hidunk pedig nem arról híres, hogy túl sok sáv van rajta. LP ugyan fényképet nem mert készíteni, tartva attól, hogy aki…..
MedIQ A világ legjobb országai 2010.08.23 07:30:00
A Newsweek-ben jelent meg ez az interaktív infografika, melyben az oktatás, az egészségügy vagy az életszínvonal alapján osztályozták az országokat. Az egészségügy szempontjából a top…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Mikola56 2010.08.17 16:56:36
@ivor: Tenni kellene valamit és eltakarítani örökre ezt a naeancshordát,
a vezérükkel együtt. (meg az összes "magyar" nemzeti IQ-nukut)!
Kerék-Bárczy Szabolcs, Stumpf István volt kabinetfőnöke szerint Stumpf alkalmatlan alkotmánybírónak, ráadásul hazudik jogi tanulmányairól is. (Stumpf MSZMP-tagsága mellett a Hazafias Népfront utolsó alelnöke is volt. Apósa Horváth István a pártállam belügyminisztere volt).…..
Mikola56 2010.07.26 17:42:51
@Devil:
Naaaa melyik is? Anna iidején a pápa látogatását cápalátogatásnak gúnyolta, ma az első sorban űl a Bazilika előtt a magyarok nemzeti ünnepén.
Akkora magyar, hogy mást kioktat magyarságból Gyermekei neve? Ráchel, Sára,...

Na ennyit a következetességről, tisztességről és a szilárd világképről...
Mikola56 2010.07.26 17:52:09
@Füredi 2.0:
Igazad van, tévedtem!
Némi mentségemre szolgáljon egyrészt, hogy viszont nem is akarok római történelmet, netán római jogot tanítani...
Másrészt az összevetésben Néró a jobb hasonlat mivel a gyújtogatás már folyik...
Nagyot fordult a világ az elmúlt napokban, a külföldi és hazai elemzők egyre inkább gyanakodva nézegetik a Fidesz gazdasági terveit. Nem véletlen, az elmúlt napok eseményeiből ugyanis egy nagyon átgondolatlan gazdaságpolitika képe rajzolódik ki. Ha a Fidesz így folytatja, egy…..
Mikola56 2010.05.11 16:25:46
@aesculus: Még nem, de már kezdődik...
Miután Szanyi Tibor belefutott a saját öklébe, felmerült bennünk, hogy egy ekkora égés után még Szomáliában is visszalépne egy jelölt, de ő biztos nem fog. Igazunk lett. Ildinénit megszégyenítő rezzenéstelen arccal kiállt és sajtótájékoztatót tartott "Itt jó…..
Mikola56 2010.04.17 10:22:38
@Illúzióromboló kockacukor:
Vitya cár és hordájának győzelme a XXI. század egyik legnagyobb magyar katasztrófája lesz.
Gyorsan lerabolnak minden mozdíthatót, és mindent az elődökre fognak. Aki pedig felszólal ellene, az mehet a Gulágra!
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
1989/90 óta afféle közhely, hogy a konkrét kérdésekre a magyar választók többsége hagyományosan baloldalinak tekintett válaszokat ad. Amíg az önmagát baloldalinak nevező MSZP szépen, apránként egy jobboldali liberális rajongó klubbá züllött, ezeket a baloldali érzelmű…..
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
Mikola56 2010.02.10 09:05:47
@kramax: A megyar lakosság 1990-ben a munka társadalma helyett a tőke társadalmát választotta.

Két miniszterelnök mondása ehhez (időrendben):
OV: "Ez van!"
GyF:"El lehet innen menni"
Mikola56 2010.02.10 09:09:51
@akira2: Csak a születési évem...
Lehet szlovák rendszámmal autózni és Szlovákiában is adózni. Ügyesek vagytok.Adót nem akartok fizetni (ide), de az állam szolgáltatásai (ingyenes óvoda, iskola) jól jönnek.Nincs ezzel gond, csak akkor a gyerekeiteket inkább Szlovákiában járassátok óvodába és iskolába.Talán…..
Mikola56 2010.02.01 07:53:00
@Pipas:
Miért csak a Bajnaiéknak???
A sok naív megszavazza a narancshordát, akik az összes maradékot ellopják és letarolják amit lehet!
Batu kán nyeretlen kétéves ezekhez képest.
Egyik sem jobb, sőt a Vezér bandája annyival rosszabb, hogy hazafias és kenetteljes haangnemben adják elő ugyanazt
A vezér néhány éve még "cápalátogatásként" minősítette II. János Pál látogatását, most pedig aug. 20-án az első sorban feszít a Bazilikánál.
Hánynom kell! Széles a damaszkuszi út...
Poligraf Listen to your heart! 2010.01.21 13:54:31
Mikola56 2010.01.23 16:18:05
@nanemúgyvanaz: Majd kifüstöl itt mindenkit a
Vezér, aki neki nem tetszik.
A kormány titkolja azt a megvalósíthatósági tanulmányt, aminek alapján közel 75 millió euró (nagyjából 20 milliárd forint) költségvetési forrás odaítéléséről döntött, és készfizető kezességet vállalt további 15 milliárd forintnyi MFB-hitel 80 százalékára. A…..
Mikola56 2010.01.15 13:34:51
@frompearly: Nem, ennyire hülyének már csak
direkt lehet lenni...
A különbség néhány hónap múlva csak a szereplők
személye lesz! De így meg ez máér 20 éve.
A kenyér és a cirkusz szorzata konstans. Kevesebb a kenyér, több a cirkusz!!!
Maurice Thorez francia kommunista politikus mondta egykoron, hogy egy sztrájkot nem csak elkezdeni – de abbahagyni is tudni kell. A magyar munkásosztály mindeddig felettébb gyakorlott volt ez utóbbiban: sőt, odáig fejlesztették a sztrájk-abbahagyás művészetét, hogy néha el sem…..
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
Mikola56 2009.08.28 19:21:18
@Jaguar: Ha csak az lenne, óvszert húznánk rá...
Mikola56 2009.08.28 19:30:33
@Google: Egyik sincs rendben! De ez itt eredetileg
Cseh Tamásról szólt, meg persze valakiről, aki Öt
(is) gátlástalanul felhasználta!
Mikola56 2009.08.29 10:39:11
@Abihal: Sajnos, a "narancshordával" nem lehet tisztességesen, tényszerűen vitatkozni.
Egy részük lebutított fanatikus, egy másik részük (jogosan) elkeseredett, egy harmadik részük fasisztoid söpredék, maguk a párt irányítói politikai kalandorok (jóindulattal).
Érdekes lenne felmérni, hogy az elvakult fideszimádók átlagos IQ szintje mennyi... Kettővel kevesebb lenne, növények lennének...
Megismétlem: a legrosszabb baloldali kormány is nagyságrendekkel jobb, mint "ezekből" a "legjobb"!
A Közép-Európa gondolat halott. Mi mást bizonyítaná ezt a legjobban, mint a most fellobbant szlovák-magyar vita. A napokban olvastam el Hanák Péter „ Ragaszkodás az utópiához” című könyvét. A liberális történész a nyolcvanas években egyik szószólója volt annak a…..