Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vamrich

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
*P. Mobil: Lámpagyár Intro Mióta (sok év TFT-zés után) átálltam az eInken olvasására, azóta keresgéltem olyan világítási megoldást, ami tudja hozni a háttérvilágított eszközök kényelmét és komfortosságát, de nem jár túl sok kompromisszummal. Mert azt nem győzöm…..
Nem vagyok egy marketing májer, ezért kicsit félve dobom be ezt a reklámlapot: de aki Kindle vásárláson töri a fejét (főleg ameddig a vám és ÁFA tételeket az Amazon állja), az nyugodtan használja az alábbi belépési pontokat az Amazon áruházba: Kindle Latest Generation 3G +…..
vamrich 2010.11.04 15:49:44
@Dworkyll: Szerintem grizzancs a referralra gondolt. Mármint, hogy kell keresni egy ismerőst az USA-ban, akinek utalja az Amazon a jutalékot!
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Először is boldog újévet kívánok minden kedves olvtársnak. A gadgetnepperek nem sok időt hagytak maguknak regenerálódni a karácsonyi vásárlási lázból és az új évi, khm, rekreációból, január 7-10 között rendezik Las Vegasban a CES-t, a világ talán legnagyobb, fogyasztókra…..
Intro A T úgy csinált, mint az egyszeri lány Mátyás királynál, hozott is ajándékot meg nem is. Amikor ősszel csiripelni kezdték a verebek, hogy beszállnak az olvasópiacra, erősen tamáskodtam, hogy egy ekkora cég karácsonyra be tudna robbanni. És valóban, a belépésnek csak az…..
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
vamrich 2009.11.12 17:21:49
@Feldin: Kinézetre nem tűnik rossznak, azonban a súlya, és az aksi élettartama számomra érdekesnek tűnik. Nem is értem, hogy az e-reader screen-re mi az a 16 óra körüli üzemidő! Ha egyszer e-Ink, akkor mit lehet azon órában számolni? Tuti nem cserélném le a Sonymat ilyenre:)
vamrich 2009.11.18 15:09:39
A sok találgatás után a Sony előjött a 3G farbával, Daily Edition néven a karácsonyi szezonra ki akar jönni egy 3G hálózati eléréssel (de browser nélküli), 7"-os(!), érintőképernyős szerkezettel, potom 400 dollárért.További érdekesség, hogy egy könyvtári megállapodás…..
Nem volt rossz ez az év, főleg hogy a blog márciusi indulásakor nem gondoltam volna, hogy ennyi izgalmas szerkezet jelenik meg még az idén, és hol van még a karácsony? Sajnos ezek az eszközök a világ elterjedtebb nyelvein beszélő helyeken jelentek meg főleg, a "hatalmas"…..
vamrich 2009.10.29 09:56:19
@Caramon: Én azért rászámolnám a helyedben a 25% áfát is, azt a vámhivatal simán ráveri a gépre, sőt még a szállítási ktg-re is. Úgy már nem igazán éri meg!
E-könyv olvasók Sony szinességek 2009.08.19 12:35:00
Két Sony hírcsomag vág blogunk témájaba mostanság.Az első, hogy két új modellel is támad a jól összerakott szerkentyűiről híres gyártó az e-olvasópiacon. A PRS-300-as az árérzékeny vevőket támadja, (bizonyos források szerint) még a zenelejátszás és memóriakártyával…..
vamrich 2009.08.28 13:05:09
Sziasztok,
@Polemius: A Calibre-nél a címke oszlopba kell beírnod, hogy melyik collection-ba szeretnéd tenni a könyvet. Természetesen ha újat írsz, akkor létrehozza azt.

Volt itt szó a Sony 700-as háttérvilágításáról. Azt még sajna nem tudtam kipróbálni, csak egy 505-ösöm van, viszont beszereztem hozzá egy PRS-ACL1 világítást, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Teljesen olyan, mintha ezen is háttérvilágítás lenne.