Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tintaszív

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly az európai turné lázában szépen megfeledkeztem róla, de 2009-ben épp ezen a napon indítottam útjára az oldalt, azaz:Két éves az Aerosmith Blog!Köszönet minden kattintásért, hozzászólásért, pozitív és negatív kritikáért egyaránt, ne mérjétek őket szűkmarkúan a…..
Tintaszív 2011.06.06 13:32:41
Steven az USmagazine.com kedvéért állította össze az alábbi listát, szerintem nem én leszek az egyetlen, aki néhány titkot ismert már közülük:) A 12-es egy nyelvtani szójáték, akinek eszébe jut rá valami frappáns fordítás, írja meg kommentben.  1. Úsztam együtt…..
Tintaszív 2011.01.19 04:11:21
Az Aerosmith frontembere, Steven Tyler énekli a Space Battleship Yamoto c. anime egész estés moziváltozatának főcímdalát, adta hírül tegnap az animenewsnetwork.com. A Love Lives címet kapott dalt Tyler direkt a film kedvéért írta meg, annyira megnyerte őt a szinopszis, mellyel a stáb…..
A The Globe And Mail c. kanadai lap interjúja Steven Tyler-rel és Joe Perry-vel: Egy Rolling Stone cikk úgy fogalmaz, a szakadék széléről jöttetek vissza. Ez igaz? Tyler: Abszolút nem. Tavaly leestem a színpadról Sturgis-ben. A banda emiatt dühös lett rám, ahelyett, hogy…..
Tintaszív 2010.09.07 21:15:16
@joeperry: Találó ez az ég hasonlat... főleg a legutóbbi nyilatkozat olvasása után... :-(
Valahogy minig úgy érzem, hogy Steven-nél kék az ég, Joe-nál valamiért szürke...
Aerosmith Blog Steven újabb esése 2010.08.19 12:41:00
A Toronto-i koncert második dala, a Love In An Elavator szólója közben Joe véletlenül(?) meglökte Stevent, aki a nézők között landolt, de szerencsére semmi baja nem esett, a koncert sem szakadt félbe. Sokak szerint előre kitalált húzás volt a tavaly augusztusi balesetre utalva, de…..
Nagy örömmel teszek közzé egy újabb olvasói írást, ezúttal Tintaszív mesél nekünk a spanyol koncertről, köszönet érte. Valamint ezúton kívánok kellemes estét mindenkinek, aki Prágába készül, biztos hatalmas buli lesz. !Hola! :-) A barcelonai koncertnek a San Jordi arena…..
Tintaszív 2010.07.05 14:37:47
@greggavin: Igazat adok Nektek így utólag... csak valahogy ott nem éreztem a helyét. Prágában ugyanez teljesen másként jött le, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért... Egy biztos, Joe Prágában sokkal jobban élvezte a játékot és az egész estét!
A képek tanúsága szerint szuper volt a hangulat Prágában, lássuk, Tintaszív mit tapasztalt a helyszínen:   Ahoj!  A barcelonai koncert után izgatottan vártuk, hogy Prága milyen élményeket tartogat a számunkra. Becherovkától kissé mámorosan érkeztünk az O2 Arénához…..
Tintaszív 2010.07.05 14:26:37
@aerochick: Tényleg olyan jó érzés volt látni, hogy valaki közülünk olyan közel jutott hozzájuk!!! :-) Az egyik ismerősöm csinált fotókat, ha megkapom, akkor elküldöm azokat is. Remélem, hogy lett zászlós kép is...
Lezajlott végre az első olyan európai koncert, ahol blogolvasó is képviseltette magát, én pedig nagy örömmel osztom meg veletek a beszámolóját. Ezúton bíztatnék mindenkit, aki készülődik még Aerosmith bulira, hogy kövesse messin példáját; nagy öröm nekem, ha ilyen posztokkal…..
Aerosmith Blog London setlist 2010.06.16 06:20:00
Tegnap este Londonban, az O2 Arénában koncertezett a banda (a hírek szerint igen borsos jegyárak mellett), egy remek képgalériáért a koncertről kattintsatok az alábbi linkre.Aerosmith - London, 2010.06.15.Love In An Elevator Back In The Saddle Falling In Love (Is Hard On The…..
Tintaszív 2010.06.16 16:52:29
Aerosmith Blog Porto Alegre setlist 2010.05.28 12:58:00
Megérkezett Brazíliába az Aerosmith dél-amerikai turnéja, ahol elsőként Porto Alegre városában lépett színpadra a banda, több, mint 12.000 rajongó előtt. A dalsorrend ezúttal alig változott, mindössze a Mama Kin-t állították csatasorba a srácok, talán majd a holnap esti…..
Aerosmith Blog EU turné, 2010 2010.02.25 20:37:00
Igen, jól írtátok, végre hivatalosan is közzétették a nyári európai turné első dátumait. A banda teljes felállásban, Steven Tyler-rel az élen fog színpadra állni, egyelőre az alábbi helyszíneken: Június 10 - Svéd Rock Fesztivál, Svédország Június 13 - Download Fesztivál,…..
Tintaszív 2010.03.13 22:26:07
@joeperry: Igyekszem majd méltóan megírni az élményeimet, bár nem bánok olyan jól a szavakkal mint TE!

Egyébként, aki Prágába megy, az nézze meg a MALÉV ajánlatát, úgy láttam, hogy a hétvégén nagyon jó áron lehet repjegyet foglalni...
Tintaszív 2010.03.24 20:25:51
@rocklud: Sziasztok! Nekünk is megérkeztek a jegyek és mi is ettől a cégtől rendeltük. Megbízhatóak. Az e-mail dolog kicsit elbizonytalanított, de mivel más módját nem találtuk a jegyvásárlásnak, ezért megvettük így. Nem volt semmi gond, korrektül zajlott minden.
A Classic Rock eddig sem szűkölködött az Aerosmith jövőjét taglaló hírekben, tegnap azonban minden eddigi pletykájukra rátettek egy lapáttal. Legutóbb Sammy Hagar nevét dobták be a kalapba Steven lehetséges utódjaként, legújabb jelöltjuk pedig nem más, mint... Tom Jones!A…..
Tintaszív 2010.02.10 07:15:28
@joeperry: Azt hiszem igazad van. A hang természetesen nem minden... Csak én is gondolkodóba estem, nagyon tetszett az a komment amit bemásoltál (fordítottál) ennek a bejegyzésnek a végére :-).
Szerintem (remélem) nem muszáj találniuk senkitű!
Menedzsmentje két tagjának kíséretében jelent meg a Tilted Kilt nevezetű karaoke bárban Steven Tyler kedd este. A bár nem messze található attól a klinikától, ahová az énekes év végén jelentkezett be gyógyszerfüggősége miatt. A hírek szerint Tyler egyik kísérője azonnal…..
Tintaszív 2010.01.27 07:54:56
Minig tudtam, hogy olcsó szennylap a Blikk - kíváncsi lennék az eredeti írásra... (Nincs időm sajnos rákeresni):

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/steven-tyler-bekattant-2009665/

Szerintem az ott vásárlóknak felejthetetlen élményben volt része!

LOS ANGELES — Úgy tűnik, teljesen megőrült Steven Tyler (61). Az Aerosmith énekese, akinek elvileg egy drogelvonó klinikán kellene lábadoznia, egy Los Angeles-i barkácsáruház vevőinek adott szerenádot a minap, amíg a biztonsági emberek össze nem szedték a bátorságukat, hogy eltávolítsák onnan.

Tyler a TMZ.com értesülése szerint látszólag józan állapotban sétált be az áruházba, ahol magához ragadta az ügyfélszolgálat mikrofonját, amely egy bizonyos gomb megnyomásával az egész áruház területén szól.

Az énekes a megfelelő gomb aktiválása után több száz döbbent vevőt kezdett szórakoztatni az Armageddon főcímdalával, az I don't wanna miss a thing című örök zölddel, s már csaknem a nóta végére ért, amikor a biztonságiak úgy döntöttek, véget vetnek a kínos incidensnek.

K. Á.
Tintaszív 2010.01.27 07:59:25
Mi van ma??? Minden szennylap hoz ma valami "hírt"?

www.borsonline.hu/news.php?op&hid=26832

Már keresik Tyler utódját

Megkezdte a meghallgatásokat az Aerosmith együttes, amely Steven Tyler helyére keres új tagot. A hírt a banda gitárosa, Joe Perry jelentette be a kanadai QMI hírügynökségnek nyilatkozva.

Joe Perry gitáros alig tud valamit az Aerosmith énekeséről
Fotó: MTI

– Nyárig meg kell találnunk az új énekest, hogy turnéra indulhassunk – mondta el a zenész, aki nem tudja pontosan, mi történt az Aerosmith legnagyobb sztárjával. – Nehéz megmondani, hogy mi folyik itt: megmûtötték a lábát, és körülbelül másfél éve eltûnt a szemünk elől. A zenekar viszont játszani akar.

Mindeközben Tyler – akit orvosok próbálnak megszabadítani gyógyszerfüggőségétől – álítja, hogy nem lépett ki a bandából, így négy társa sem jelentheti ki, hogy örökre szól a szakítás. – Bármikor visszatérhet, ha fizikailag képes lesz rá – közölte Perry.
Bors
Aerosmith Blog Rehabon Steven Tyler 2009.12.23 06:14:00
Joey-ék aggodalmai végül igaznak bizonyultak, Steven-nek valóban orvosi segítségre van szüksége. A People magazin tegnapi cikke következik:   Rehabilitációs klinikára vonult be Steven Tyler, az Aerosmith énekese folyamatos fájdalmai, és az elmúlt tíz év sérülései…..
Aerosmith Blog Abu-Dzabi setlist 2009.11.02 13:37:00
Tegnap este Abu-Dzabiban, az idei utolsó Formula 1-es futam helyszínén lépett színpadra az Aerosmith. A beszámolók több, mint 40,000 nézőről és fergeteges hangulatról szólnak, de pontos setlist egyelőre nem érkezett (amint rálelek, természetesen frissítem a bejegyzést). Több…..
A szombat esti Vegasi koncert után Steven Tyler házigazdaként lépett fel az MGM-ben található Studio 54 klubban, és a jelenlévők beszámolója szerint végig nagyon vidám és fesztelen volt. Hoztam néhány képet a buliról, egy részletes, nagyon király galériát pedig ide kattintva…..
Tintaszív 2009.08.28 14:01:09
Kedves Rajongótársaim :-)!
Engedjétek meg, hogy megosszam veletek a csodálatos élményeimet:
Egy álmom vált valóra július 25-én, amikor is 15 év után (MTK pálya :-) ) ismét élőben láthattam a kedvenceimet. Volt szerencsém ott lenni Vegasban a koncerten és azt követően a Studio54-ben. Amit mondani lehet az egészről az az, hogy fantasztikusak voltak, életem legjobb koncertjét élhettem át! Nem volt "túlcsicsázva" mindenféle divatos show elemmel, "csak" a zene és az utánozhatatlan Aerosmith’s stílus uralt mindent. Hihetetlen, hogy ennyi idősen ilyen energiabombaként robbantanak a színpadon.
Érdekes momentum volt, hogy a születésnapját Vegasban ünneplő Slash (Guns) is kijött a színpadra és az ő tiszteletére 18 ezer ember énekelte el a Happy Birthday-t , majd egy szám erejéig beállt a csapatba zenélni.
A kedvencem az volt amikor az „I don't want to miss a thing” című számot játszották. Nagyon megható volt, ahogyan Tyler énekelt és közben a háttérben az Armageddon c. filmből játszottak részleteket, amikben a lánya Liv volt látható.
A Studio54 volt a hab ezen a csodás tortán :-)… Fél playback-es fellépés volt, mert a zene alapról ment, de az ének az nagyon is élő volt. Le a kalappal Tyler előtt, hogy egy több mint 1,5 órás koncert után szinte azonnal megkezdte a klubkoncertet. Úgy emlékszem, hogy 5 számot énekelt, a legutolsónál (Walk this way) lehetett csak hallani, hogy kicsit kezd lerekedni, de ennek ellenére is minden hang a helyén volt. Rengeteget bohóckodott, felszabadult és őszintén vidám volt. Látszik rajta, hogy a lelkében még mindig a 20-as éveiben jár .

Sajnálom, hogy az a szerencsétlen baleset kettétörte a turnéjukat és remélem, hogy mihamarabb meggyógyul Steven Tyler!