Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darázslovas

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2021 február végén eladtam a Bestiát. Nem árultam, gyakorlatilag megkeresett a vevő, megalkudtunk, Ő boldogan távozott a (volt) motorommal, én pedig elmentem az Ivanicshoz és megrendeltem a jövendőbelit. Ami egy Yamaha MT 09 SP 2021-es modell, egy olyan motor, amit még nem is láttam, és egy centit…..
A tégla már évezredek óta ismert és használt építőanyag. Előnye, hogy relatív olcsó és sok helyen előállítható, így nem szükséges messziről szállítani. Ez különösen nagy előny volt az 1800-as évekig, amikor még nem állt rendelkezésre megfelelő szárazföldi közlekedési eszköz. Téglából sok mindent…..
Utánajártam, hogy a fekete Domestos legendája mennyire igaz, ha a leömlők tisztításáról van szó. A gyanúm szerint a motorom leömlői 4 év alatt érhették el a képen látható állapotot. Nem csak el voltak színeződve, de még foltosak is voltak. Szóval ezeken kellett a Domestosnak…..
Darázslovas 2020.09.14 12:43:17
Darázslovas 2020.09.14 18:05:34
@Roll1983: nem is tudom... Szezononként kb. 2x szoktam megcsinálni. Eső után hamar ronda lesz.
 A DL650 után újra egy túraenduróra esett a választásom, persze ez így leírva nagyon egyszerűen hangzik, de elég nagy keresgélés után sikerült kiválasztanom a megfelelő motort. Ez egy 2009-es Triumph Tiger 1050 ABS, a szín majdnem azonos, az angolok "intense orange"-nak hívják. A Suzukiból két…..
Darázslovas 2019.06.01 12:02:34
Sziasztok. A fejlesztések nagy része itt látható. Plexi plusz plexi magasító. Tükör szélesítők. Kézprotektorok plusz vastagabb markolatok. Kormánykiemelők, (22 mm magas, 16 mm hátra). Telefontartó, lopásvédelemmel. Dupla USB töltő, és egy kis multi műszer, hőmérő-voltmérő-időóra. Visszakerült…..
Darázslovas 2019.04.23 22:38:06
Halihó! Ez még nagyon hiányzott a vasról! Ami igazából tetszett az megfizethetetlen volt (pl. a Bódis), ami meg megfizethető volt, az nem tetszett. Azért 3-4-5-600000 forint kurva sok pénz egy kipufogóért. Ezt szilveszter napján találtam a neten megbújva, valaki megosztotta valakinek a hirdetését,…..
 Ezek nem évszámok. 9069, itt állt meg a kilométerszámláló az utolsó gurulás után.  A Conti gumikat 2685 km-nél cseréltem, tehát azokkal mentem 6384-et. Ennyit a számokról. Nem motoroztam szarrá magam az idén, de azért jó sok menet volt. Márciusban egy Tardosi kanyaron kívül, nem volt értékelhető…..
Néhány éve már játszottam a gondolattal, hogy el kéne menni a Transzalpinára és a Transzfogarasra, de elég gyakran olvastam olyanokat a különböző fórumokon, hogy rosszak az utak, szigorúak a rend éber őrei és a közlekedéskultúra is a béka segge alatt van, emiatt mindig el lett halasztva. Szerencsére…..
Gondolom ismerős a helyzet, ha barátnővel / asszonnyal indultok túrázni, akkor hiába van három doboz és tanktáska is a motoron, bizony kevés tud lenni. Genetikailag úgy vannak kódolva, hogy mindent vinni kell, ki tudja mi jön közben, nekik mindenre fel kell készülniük. Mi pasik valahogy ezt lazábban…..
Régóta kínlódtam már a régi autós telefontartómmal. Elöregedett, és a gégecsőről lemálott a műanyag, a tapadókorong se volt már a régi, volt, hogy leesett a szélvédőről, és utáltam, hogy a döcögősebb utakon állandóan nekiverődött a műszerfarnak. Hát még mennyire…..