Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheAz (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fenyő Miklósra a Blikk szerint azért nem tart igényt a TV2 az ősszel induló tehetségkutató műsorban, mert nincs jóban Friderikusz Sándorral. A zenész a bulvárlapnak adott nyilatkozatából kiderül, hogy nem esett kétségbe a mellőzöttség miatt, ha megkeresnék sem vállalná el a…..
Shannon Szabados fantasztikus védéseinek és shutoutjának köszönhetően az olimpiai döntőben 2-0-ra verte Kanada női válogatottja az Egyesült Államokat. Egy éve még korántsem volt biztos a magyar származású kapus olimpiai szereplése, többen is előtte álltak a sorban. Aztán…..
TheAz (törölt) 2010.02.26 08:28:13
A csatorna jó hírnevének megsértése miatt tízmillió forintot követel a Story Tv Hajdú Pétertől, emellett bocsánatkérésre kötelezik az Esti Frizbi műsorvezetőjét. Ha nyolc napon belül nem utalja át nekik az összeget, akkor bíróság elé vihetik az ügyet – írja a Blikk.…..
TheAz (törölt) 2010.01.29 14:18:40
E-könyv olvasók Sakk. Matt? 2010.01.27 21:04:00
Nos, megtörtént.Jött egy enyhén kopaszodó, kissé betegesnek látszó ember a megunhatatlan farmerjában és azt mondta a világnak: itt vagyunk, kedves Világ, épp most adtunk minden konkurensünknek egy jó nagy tockost.A blog bejegyzéseiben rendszeresen példálóztunk az Apple üzleti…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
A Homár az utóbbi évtizedekben nem vásárolt Pepszit tudatosan, de szerencsére Darwin Dij ingerküszöbét azért megütötte, hogy Magyarországra érkezett a népszerű cukrosvíz 2008-as logóváltása. A Coca-Colát követve igyekeztek lemenni teljesen minimálba, ami nem lenne baj, de…..
Kezd kissé kínossá válni, hogy a hazai ún. műveltségi vetélkedőkben, vagy legalábbis azokban, melyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amik túlmutatnak mondjuk a "hogy hívják a szétszilikonozott ajkú playmate kutyáját?" kérdéskörön, egyre több bakit követnek el a…..
Múlt hét szombaton Trent Reznor, a Nine Inch Nails főnöke megházasodott. Valamikor tavaly jegyezte el Mariqueen Maandiget, akiről sok mindent nem tudunk, de elvileg énekesnő, meg talán modell is, és hasonlít Perry Farrell feleségére, de nem azért mert ő is ázsiai, hanem mert nem…..
Bakiparádé az első évad elcseszett jeleneteből. ..
Michael Jacksonnak, rendőrnek, lovagnak, szerelmes párnak és királynak öltöztek a tacskók a 13. alkalommal rendezett tacskófelvonulásra. Beszéljenek helyettünk a képek: ..
Szabadstrandtól még nem kaptunk levelet, most már ez is megvolt, a szegedi írt nekünk, hogy milyen príma mailt kapott egy ausztrál ügyféltől. Zagyva fordítógépes szöveggel Dunát lehet rekeszteni, ezt az tette közlésre érdemessé, hogy magánlevélben követték el: Előzékeny volt…..