Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darlingos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, egyik olvasónknak, ubulgézának köszönhetően gyöngyszemre leltünk az internet bugyraiban, mégpedig a nálunk is látható The Big Bang Theory, azaz Agymenők 2006/07-es évadra készített, eredeti, soha be nem mutatott pilotjára. A sorozat első inkarnációjában Sheldon…..
Leszek-e anya...? Szuri :( 2010.04.21 15:51:00
Tegnap kellett mennünk tanácsadásra. Már egy hónapja nem voltunk, kíváncsi voltam mennyit nőtt az én kis óriásbébim.Nőtt! 5,15 kiló és 59,5 centi. Mindenki dícsérte hogy milyen szép nagy baba. De nem ám csak mérésre mentünk. Szegény Drágám kapott szurit, nem is egyet,…..
Hajdú Petra, a Tv2 riportere nem lehet nyugodt, hogy Pachmann Pétert megfogta magának. A híradós kétszer volt már házas, mindkét asszonnyal lakáskölcsönt vett fel, úgyhogy anyagilag sem az a szuperfogás, mint látszik. És aki 38 évesen négy majd hét év után, négy és fél éves…..
Jelentem ma már 12+2 hetesek vagyunk. Utronak vége, mostmár a méhlepény vette át a feladatokat, nem kell hormonpótlás.Voltam kombinált teszten 2 napja pont 12+0 hetesen. Nyunyókánk már 55 mm-es nagy gyerek, mindene megvan, aminek kell, a tarkóredője 1,6 mm. Ez szintén jó, mert ha 3mm…..