Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jégcsap

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A srácnak már akkor tetszett a lány, amikor még mindketten foglaltak voltak. Amint felszabadultak, elkezdődött valami. Amikor a moziban kellő bátorságot merít ahhoz, hogy megfogja a kezét, odakint már nem talál alkalmat a csókra. Aztán búcsú a lány ajtaja előtt, majd távozás,…..
Jégcsap 2009.10.21 14:40:28
@gabborka: teljes mértékben egyetértek veled, ők fikázzák a srácot, de úgy hiszem, hogy ők nem tudják mi az a szerelem, ha ezt gáznak tartják, ugyanis, ha valaki szerelmes akkor IZGUL a randin és mér baj az hogy romantikus? Persze az télleg "memő" hogy rögtön lekell fektetni az első randin a csajr/pasit. Nem értem miért pusztult ki az emberekből a romantika és milrt kell leszólni azokat akikben még él.:) Én se szóltam volna be nekrek, ha ti se fikázzátok a srácot. mert izgult a lány miatt.:D Szóval szerintem aranyos történet:D
Sziasztok.:)
Itt a szeptember, így fogadjatok szeretettel egy lombhullatós sztorit. Némelyek sportot űznek a randevúkból. Az alábbi sztoriban egy férfi két lányt is behülyített egyszerre. A két sértett összeszövetkezett és közösen – de finoman – elbántak a bitang…..
Jégcsap 2009.09.01 15:06:51
Ha pénz és sperma van, minden van! Ha elszabadulnak az érzelmek, és nem kontrolálja a józan ész, olyan emocionális turmixban találhatjuk magunkat, ami túl édes és túl sűrű ahhoz, hogy megigyuk. Nem is kell meginni: borítsuk a csapba és vegyünk elő új poharat…   Hát,…..
Jégcsap 2009.08.29 08:46:15
@timike86: Timikének teljesen igaza van. Az ilyen nők miatt nem bíznak meg bennünk.

A történethez: Nagyon sajnálom a dolgot, és szurkolok, hogy a másik csajjal sikerüljön.:)

És azok akik itt téged fognak baleknak meg lúzernak nevezni azok egy nagy hülyék akik még tényleg nem szerettek senkit se igazán.
Jégcsap 2009.08.29 13:19:01
@KuKori: Figyelj nem mindannyijan vagyunk ilyenek. Általában a szépek, de közöttük is vannak olyanok aki gerincesek, ahogy te mondod. És az nem volt jó hogy "ez már csak szeretet, nem szerelem" ugyanis a szeretet erősebb, mint a szerelem. A szerelem az amikor vakok vagyunk és nem látjuk a másik hibáit, nem ismerjük föl. A szeretet az amikor igen, és úgy is tudunk élni a párunkkal, kitartunk mellette, elviseljük egymás fóbiáit. Vannak őszinte nők és mi is tudunk egyenesen viselkedni. A szüleim húsz éve házasok, imádják egymást, sose csináltak olyat, hogy "átkell gondolnom az érzéseimet". Még általánosban jöttek össze, azóta együtt vannak. Ezt azért meséltem el, hogy mondjak egy példát.
Tehát csak annyit akartam mondani, hogy nem vagyunk mind ilyenek.
Jégcsap 2009.08.31 17:30:20
@KuKori: Sok ilyen szemét, mihaszana van kösztünk, de nem mind vagyunk ilyenek. Keveset lehet találni köztünk akik nromálisak és képesek az igaz szerelemre. Igen, elismerem talán a vérünkben van az ilyesmi, igaz barátságra sem vagyunk mindannyian képesek, de néhányan tudunk "gerincesen" viselkedni és tiszta szívből szeretni.
Ha behívják a rendőrségre a pasidat, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy bűnöző. Rajta kívül álló okok miatt is kontaktusba kerülhet a hatóságokkal, pont úgy, mint az alábbi történet férfi szereplője. Kezeket fel!   Hi! Anna vagyok, 18 éves. Dolgozom, és van egy szép…..
Ismét egy kiemelkedően érdekes történet következik. Meddig áll jól egy pasinak a misztikus furcsaság? Miért akarja valaki megijeszteni leendő hölgypartnerét? Színjátékról van szó vagy a szexepil pótlásáról? Egy biztos: nem érdemes időt pazarolni olyan illetőre, aki…..
Az élet színpadán bármit eljátszhatunk: drámát, tragédiát, vígjátékot. Színészből és szövegből van bőven, ám a hibátlan darab ritka! Nem minden nő nézi csak az autót, persze akadnak olyanok is, akiknél egy okos verda a belépő. Ha észreveszed, hogy a lányt az autó…..
Jégcsap 2009.08.28 19:18:01
@Mamzel: Szerintem nem igénytelen ha egy pasi trabanttal jár. Lehet, hogy nincs pénze jobbat venni, akkor az hogy lehet igénytelen? Nekünk is volt trabink és imádtam pedig nem vagyok "igénytelen". És a csaj nyilvánvalóan csak azért akart újra együtt lenni a fiúval, mert jobb kocsit vett. De a te meglátásodban is van igazság mert a pasiknak is tényleg a vagány, szép, virágzó lányok jönnek be. Mindenkinek volt valami igazság a szavaiban.;)
Jégcsap 2009.08.29 13:22:03
@senkitobbetharmadszor: Van benne igazság.xD
Alaposan pórul járt az a kedves Levélírónk, aki túl sok romantikus, és túl kevés művész filmet nézett. Az élet nem parfüm, néha kifejezetten szaglik. A kudarc és a csalódás illata lehet keserédes - így tudunk a végén nevetni az egészen.   Fiú vagyok, 37 éves. Szintén…..
"Ez nem a te hibád. Azért jót beszélgettünk." – hatékony és udvarias lerázás, kemény pont a mondat végén, mentőöv a fuldoklónak, netán szöges deszka. Nem szeretjük hallani, de néha kénytelenek vagyunk mondani. Használjuk, amikor kell, mint ahogy az alábbi…..
Igazán filmes jelenet következik, sok színnel és bájjal. Nem mindig érdemes változtatni a szokásainkon, de ha mégis megpróbáljuk, érdemes hagyni az eseményeket a maguk medrében folyni. És még valami: nem feltétlenül bunkók a jó pasik.   19 éves voltam, amikor megismerkedtem…..
Jégcsap 2009.08.28 10:52:30
@vagány csaj: Már, de ne haragudj, de nem unalma. Mért ne lehetne simán happy vér, könnyy meg ilyesmi nélkül?


@AlexanĐra: Szerintem is ez volt a legjobb. Végre olyat is lehet látni ahol jól fejeződtek be a dolgok!;)