Regisztráció Blogot indítok
Adatok
David1Vakles

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt bármit mondanék, Bigi91, aki már a Kisregények-re írt novellát (mellesleg azt olvastam is, és nagyon jó), elindított egy blogot, Firkabarlang néven, melyet kitettünk a linkblogba. Ezen az oldalon az ő írásaikat olvashatjátok. Ajánlom mindenki figyelmébe, mert szerintem…..
Íme a lista, amit már említettem. Ezzel egy időre abbahagyom a top tizes videókat, és inkább a hagyományos bemutatókat készítem a továbbiakban. A következő alany vágása már majdnem teljesen megvan. Ez most nem olyan egyszerű, mint a Katasztrófafilm, de remélem, éppen ezért a…..
Baaad Movies Hakuso - Top 10 anime 2009.09.05 18:11:00
Hakuso szó szerint megostromolt minket az utóbbi hetekben, persze mi örülünk ennek. Jó darabig nem láthatunk tőle új videót, viszont addig is íme a személyes toplistája a kedvenc animéiről. A videó hasonló az előző top tíz-éhez (legjobb ázsiai filmek), de mérföldekkel jobb…..
Baaad Movies Vége a nyárnak! 2009.09.01 19:00:13
Sajnos ennyi volt a szabadság, a mai naptól vissza kell térni koptatni a padot... még nekem is, és ez egy évi meló után nem könnyű, de hát ez van! :-)Persze a cikk nem erről a katasztrofális eseményről fog szólni, hanem egy kis összegzésről a nyári (és itt most a…..
Egy kicsit személyes vonatkozású is ez a videó, hiszen már nagyon meguntam a sok kommentelőt, akik szerint nincs igazam abban, hogy ezek a Movie-k rossz filmek. Valószínűleg majd erre a vieóra is kapok hasonló ugatásokat. Márpedig akkor is azt mondom, hogy ez rossz, mégpedig az egyik legrosszabb,…..