Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaruszerű Lány

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken érkezik Madonna új nagylemezének első hivatalosan kiadott dala, a Give Me All Your Luvin', ez pedig itt a single borítója, amin az 53 éves Madonna minimum 20, de egyesek szerint akár 30 évet is simán letagadhatna. Éljenek a modern képfeldolgozó szoftverek!Kevesebb, mint két…..
Szaruszerű Lány 2012.01.30 23:48:10
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
Sziasztok! :) Nehéz éven van túl nemcsak Magyarország, de személy szerint az egyes emberek is. Aki viszont ebből azt a következtetést vonta volna le, hogy a válságos idők miatt az idén el is marad az ország legkúlabb embereit összegyűjtő lista, az nagyon téved. A COOLságra…..
Bővül Madonna és lánya, Lourdes Leon (Lola) Material Girl kollekciója, méghozzá szépségápolás vonalon. A 14 éves Lola, akinél egyébként szerintünk sokkal dögösebb az anyukája, állítólag komolyan bekapcsolódott a szépségápolási termékek tervezésébe. "Nagyon…..
A legjobb 200 amerikai cég hirdetési költségvetését szemlélteti a következő infografika...
Szaruszerű Lány 2011.06.29 15:27:39
w Nem jó a nemzetnek egyedül 2011.06.08 06:00:00
Van néhány toposz, amihez szívesen menekül a jobboldal, amikor elbizonytalanodik: a kereszténység, a történelmi sérelmek, és a nemzeti szuverenitás. Ezekben a jelmezekben úgy érezhetik, hogy mégis igazuk van, mert aki őket támadja, az ezeket a nagyszerű és vitathatatlan értékeket…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Igor, az orosz heroindíler,  Pablo, a marihuánát terjesztő mexikói drogbáró és Azlan, a tálib vezető, aki 300 dollárért veszi az ópiumot az afgán termelőktől és 16000-ért adja el az európai dílereknek - nos, ez a három szimpatikus arc küldött videóüzenetet az…..
Tipikus laikus gyanúsítotti kérdéseket tesz fel az alábbi levélíró. Jellemző példája, mennyire nincsenek tisztába a büntetőeljárás legelemibb szabályaival sem az átlagemberek. Vajon direkt nincsen alap jogi oktatás a középiskolákban? Tisztelt Zugügyvéd!Ma kaptam egy…..
Ismerősen cseng a Clive Palmer név? Nekünk sem. Mostantól azonban megjegyezzük: a pocakos-tokás ausztrál bányamágnás ugyanis karácsonyi prémium címen annyira jó fej dolgozóival, hogy a sztorit olvasva már-már egy másik univerzumban érezzük magunkat, ahol nem a részvényesek…..
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
Szaruszerű Lány 2010.07.05 13:51:53
@ZX: Úgy legyen, ahogy mondod!
Szaruszerű Lány 2010.07.05 13:59:37
@sambalabammbumbumm: Megérte?
Szaruszerű Lány 2010.07.05 14:38:37
@Thulsa Doom: Tudod mit? Sajnos neked van igazad. Sajnos. Lehet, hogy azt a párszázezret pár csúnyaarcú embernek adom, akik cserébe jönnek velem a vizsgálatokra meg szülni. Érdekes tanulmány lenne...
Praxis Nem adta be az oltást 2009.11.22 10:44:00
Egy nagyon kedves barátom küldte nekem az alábbi E-mailt még csütörtök délelőtt. Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e a vele lejátszódó bizarr történetet, vagy csendben maradjak és hallgassak, mint a sír. Végül úgy döntöttem, életre keltek egy blogot, ami a hasonló…..