Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pampás_Szergej

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma délután Critical Mass felvonulás lesz. Mivel mostanában én is bringával (és MÁV-val - köszi a díjmentes bringaszállítást az elmúlt Európai Mobilitás Héten) járok munkába (már amikor nem kényszerülök autóba), hazafelé megpróbálom elcsípni a rendezvényt. Aki autóval…..
Veszélybe került a blog... Méghozzá azért mert nincs szerkeztő és én jelenleg a tanulmányaim miatt nem tudom végezni az oldal teljes szerkeztését...Ezért továbbra is szerkeztőket keresünk!!!!!!!..
Gondold el hogy sétálsz az Andrássyn és elkiáltod magad hogy "Kérek egy felest!" akkor általában valaki odarohan és egy felespohárba öntött általában szeszesitalt fogyaszthatsz nah ezt most képzeld el vietnámi formában.......Nah kérsz egy felest?! ;-D..
FASZTARISZNYA BLOG A lyuk 2009.08.31 16:15:00
Ki ne örülne a fején tátongó lyuknak?! Ez a lyuk sokféle módon felhasználható. Melegeknek előny például 3 pasival létesíthet szexuláis kapcsolatot.Vagy például a Puruttya blog tejivó versenyén például résztvehetne és az egyik pillanatban csak belecsurgatna 0,5L tejet és…..
Ismerünk sok fasztarisznyát aki vagy elrejtőzik vagy felrakja magát az internetre persze nem is tudom hogy miért?! Ez a kérdés már sokakban felötlött.Soha nem értettem azokat akik próbálkoznak kitünni mások közül vagy éppen fikázni szeretne másokat. Találtam egy társaságot…..
Üdv a blogon!A blog ünnepélyesen megnyitotta kapuit. A blognak jelenleg én vagyok a szerkesztője azaz egy darab szerkesztője van az egész blognak. Ezért egy felhívást intézek felétek. Keresem a blog leendő szerkesztőit akik rendesen elvégzik feladataikat.Jelentkezni a…..