Regisztráció Blogot indítok
Adatok
пσпι™

44 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noncsi's Life =D _ 2010.02.17 19:09:42
 MÁTÓL ITT:http://youwillbemine.b13.hu/XOXO..
Noncsi's Life =D cinu. ♥ 2010.02.09 16:04:58
 ahh elfelejtettem irni de semmise történt. O_Ocinut kiengedték a kórházból végreee. *-* pont beszéljük h nyáron v tavasszal lemegyünk josephvárosba ruhát venni. (Y) :"D szal gyűjteni kell a casht. :'Dja és barbaraaa! ha véletlen olvasnád legyél szive spötyögni nekem…..
Noncsi's Life =D unalom. 2010.02.06 23:03:00
pff basszus egésznap itthon toltam pizsamábaan. :'Dátjött fru vagy egy órára. szakadttunk sokaat. :'Dmost meg hótálmos vagyok. és senkise hajlando tulságosan kommunikálni velem. szval megyek szószparkot nézni bár tegnap is ez a rész volt de nem gond. :'D(K) ..
Noncsi's Life =D :O ilyen lehet?! 2010.02.05 23:02:09
 hát gecc olyan szerencsétlen napom volt hogy waahhh. :OOsulidisco volt. előtte egy félórával döntöttük el hogy megyünk. barbi nem jöhetett volna nahm1. meg győztük h jöjjön minden faszaa. erre huga beköpte és haza kellett mennie és nem aludhatott nálam meg semmii.. :/akkor…..
Noncsi's Life =D hehh. 2010.02.04 16:16:32
 hát kurvajo. megin elbaszodott a monitorom azt a régi vaan(N) XD ennek örömére eltörtem véletlen egy lázmérőt(: XDamugy elmegyős nap. sikerült minden órát végigszenvedtem(Y) arc vagyokXDholnap barbarávaal*-* ja amugy igazam van pőcs;)és ennyije. (KK)je.XDXD..
Noncsi's Life =D barbi. 2010.02.03 19:00:16
 voltam barbinál.:'DD jaa képes voltam zuhogó hóban meg minuszfokban elsétálni hozzá. :'DDde olyan jóó volt.*-* jó sokat nevettünk. :'Daztán voltam sparban. és találkoztam a tibibával meg jutkanénival. hát kurvajó. (Y) :'DDamugymeg semmi. már nincsenszarkedvem.:'Dja és akkor…..
Noncsi's Life =D maa. (Y) 2010.02.03 14:39:15
 hahh tök fasza voltmaa. :'Dmatekon fogyatékosat meg nínósat játszottunk. :'DD nem volt beteg. :'DDmeg csak 4 óránk volt. és utána ötödik órában kint nyomorékoskodtunk fruval meg a fiúkkal. :'DD bár a lábamat aztán nem éreztem ugy lefagyott de lényegtelen. (Y) pedig csortam…..
 háhh ez mi jó nap. :'DDmost ment el dóri de áá annyit szakadtúúúnk. :'DDD meg énekóra. áá. :'D ugy aszaltunk h a tanár beakarta irni. pedig mi csak a dalai lámákon nevettünk. =( :'D amugy meg tök ugy nézki ki az ének tanár mint egy láma. :O még köpköd is. :'DD nah…..
Noncsi's Life =D again. :'D 2010.02.01 15:50:25
 na hát igen. most 3 hónap kihagyás után megint blogolni fogok. mer mér? mer unatkozok. :'Dna szval. sztem egész jó nap volt. max azoknak nem akiknek el kellett viselniük engem. :'DD reggel elaludtaam. >_< csörög a telefonom. barbi. nézem az időt. HÉTÓRAA. [hétkor…..
Noncsi's Life =D :D 2009.10.09 08:34:42
 joreggelt.ahww tegnap háth az beszarás volt. xDD elmentem Kris meccsére (kosár) és mire Krissel odaértünk mehettünk is haza mert Csabi leszakitotta véletlen a palánkot vagy mittomén mit.xDD amugy semmi kül.órákon egész nap hülyülés meg minden.:)jah és ma nincsen…..
Noncsi's Life =D :) 2009.10.06 16:40:00
 szijasztok.semmi kül nincsen elvagyok. kezdem megunni ezt a blogolós szarságot..:D szoval inkább twitteren fogk irni gyakrabban mint itt..bocsii..na puuszi nektek.(LL)..
 háth mi Fruzsival nagyon hülyéék vagyunk. xDD néézüük h kibirja tovább hogy ne pisiljen de Fru már feladta és nekem is nagyon kell.xD de még minimum nyolcig akkor is kibiroom. xDnah nemis iirok többet mert már itt pattogok annyira kell pisilni és igy nemtudok íírni. xDDja am…..
Noncsi's Life =D twitter. :3 2009.10.04 09:50:43
szijasztook. :3 nos semmi küül. csak hoztam twitter címemet és nézheted és nézned is kell és ennyi. :Dwww.twitter.com/noooncsi szoval nézzed.^^ tenksz.<33na lépek is.pusziiLL..
Noncsi's Life =D sorry.. 2009.10.03 12:03:28
 szijasztok. oObocsi h nem irtam eddig csak hát öö izéé. nem volt kedvem. xDam voltam fateromnál azota meg minden és blablabla. és megvan a fülemben a pluszlyuk. o__O :D és fájt. xD de gecijol néz ki. :) majd rakok képet. :Dés ugy néz ki jövő7végén megyek orosházára és…..
 na hááj.jajjmost értem haza. voltam vásárolni amugymeg semmit nem vettem fene az ízlésemet. xDD ha tetszik valami az már felvéve nem tetszik. a legtöbb cucc alapból nem tetszik. fehéret semmi pénzért nem veszek fel és ami tetszik az nincs akkorában ami nekem kell.. szoval…..
 na halii.ohh fasza volt a mai nap. :Dorák előtt így lazán mindig röhögőgörcsöt kaptam meg Pepe is minden hülyeségen aztán már levegőt sem kaptunk. xDD fasza volt.xDaztán órák után meg Vivivel mentünk mazsira. az is joo volt.:DxD láttunk kettő mókust akik összevissza…..
Noncsi's Life =D höhh. :D 2009.09.28 12:07:00
 na helloobelloo.^^áhh nagyon fasza volt a hétvége.*-* és végre Lacival és mindeen.*-* olyan gyorsan eletelt. :(( és legközelebb majd ősziszünetben tal csak..:S:( de majd csak tulélem.. és most csak itt csak kép csak neked. :D [fejem nem lényeeg...:D]amuugy elég jo napom…..
Noncsi's Life =D szoombaat. *-* 2009.09.25 13:42:26
 jajj dejoo tuuléltem ezt a napoot.:DDD nehezen de túléltem..:):Dirodalmon dogát írtunk és ebben az évben még csak egy irodalomórán voltam ezelőtt de a tanár megiratta. de am könnyűű volt de sztem csak négyes lesz..aztán matekon nemtom. semmi extraa. technikán már eluntam az…..
áááá rohadt jóó vooolt maa:D:D először is tesin nnonival szétröhögtünk magunkat :D tibi bá ránkszólt h nem tapsolhatunk tesi órán majd max ha testnevelőtanári diplomát kapunk :D na hát igen :D:D aztán mentünk forumba ahol is a coffee shop-ban láttunk egy ázsiait…..
 jajj gyerekek ez tök fasza volt. :) nagyon ott volt ez a nap. :):Dvoltunk Dóóriival Forumban meg moziban meg minden és annyiraa jovolt.:D enyhén elvoltunk. ittunk a Cafee Shopban jeges fehércsokit ésésés közben hülyültünk. és ujjdeszkáztak mellettünk és odaakartam menni hogy…..
Noncsi's Life =D holnap. :(:S 2009.09.23 11:48:59
 hellooo.itthon maradtam még ma mert fájt a fülem meg nem voltam túl jol...de ááá holnap már suliba kell mennem..:(:'(:S voltam dokinál és nem is a saját orvosom rendelt meg aki most volt az tök szeméét.:( és azt mondta hogy holnap már mehetek hiába mondtam neki hogy fáj a…..
Noncsi's Life =D happy (R) :DD 2009.09.22 11:24:39
 képzeljétek mi törtééént. :DDDD nagyon fasza.:D beszéltem ma anyuval és mondta h beszélt azokkal akikkel mentünk volna salakmotorra és ők nem tudnak jönni szal így mi se fogunk szoval mehetek le orosházára a hétvégén!!!! :DD fasza mi??:P:Dcsak annyi a gáz hogy még nem…..
Noncsi's Life =D jóéjt. :):D 2009.09.21 21:59:21
na.nemtom hogy most minek kezdtem el egy új bejegyzést. :DDálmos vok de közben nem vok álmos. :|:DD nem értem én ezt. :(:Dohh legyen már jövő hétvéége.már csak 13 nap. *-* de amúgy tudom hogy ez téged nem érdekel szoval inkább abba is hagyom az írást. >< :Dezért…..
Noncsi's Life =D háhá :DD 2009.09.21 09:54:01
 egyelek meg titeket hogy ti a suliban ültök:DxD őszinte részvétem :Dén épp denszelek. a zene maxon. fasza:DD szoval elvagyok. :DxDhijányzik a lacc. :( szeretem a lacct.:):Dja egyébként mehetsz komolni vipre. :D van újképem. :):D ^^come on barbie let's goo party! (8) (R) :D amúgy…..
Noncsi's Life =D off. :):D 2009.09.20 07:50:00
 jooreggelt.:):Dtök fasza. már nincs semmi bajom csak elvan dugulva az orrom meg kicsit bevok rekedve de csak szerdán kell mennem suliba. Muhahahaaa :DDja meg hoztam egy tegnap esti képet. camoztam Krissel :DxD kicsit offon voltunk. :DD vagyis inkább kris. :):D aztán meg lehet h most…..