Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FourtyEight

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magánügy csak addig privát, amíg nem sért másokat. Átverés, csalárdság, hazugság. Néha magunknak kell az igazság nyomába szegődnünk, hogy megtudjuk, érdemes-e tovább hajtatni egy amúgy is totálkáros szekeret. A cél szentesíti az eszközt.   Sziasztok! Akadt nekem is egy…..
FourtyEight 2009.09.05 23:26:23
@azallamenvagyok: egy nőnemű egyed, aki azt hiszi gátlástalanul játszhat egy férfi érzéseivel, vagy a hátsó udvarban titkon elföldelt tetemként, vagy magába roskadt 'szétlőtt lövészárok'-ként végzi:))))) jó vicc mi?!-_-
Ha pénz és sperma van, minden van! Ha elszabadulnak az érzelmek, és nem kontrolálja a józan ész, olyan emocionális turmixban találhatjuk magunkat, ami túl édes és túl sűrű ahhoz, hogy megigyuk. Nem is kell meginni: borítsuk a csapba és vegyünk elő új poharat…   Hát,…..
FourtyEight 2009.08.29 23:19:46
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
FourtyEight 2009.08.28 01:23:11
@kicsiguszti: az elég nagy baj szerintem ha valaki máshogy viselkedik udvarlás közben mint normális esetben. egyszerűen azért mert nem hasznos ha félreismernek rögtön a legelején meg nekem kicsit olyan simlisen is hat, meg hát egy férfi szájából(és azt hiszem nyilváníthatunk férfinak egy 22 éves hímet, bocsánat a kifejezésért, én is kerülöm a szóismétlést:P)igen furán hangzanak a 'puszika', 'pocika', 'simi' és efféle néha már női szóhasználatban is igencsak idegesítő és babanyálas kifejezések. persze lehet, hogy én vagyok ódivatú de ha egy nőnek az efféle beszéd tetszik egy férfiban akkor azzal inkább szóba se állok és tartom a követési távolságot. szóval szerintem ha sor kerül következő udvarlásra ezt hanyagold, bár te tudod persze.

Ami a sztorit illeti szerintem az egyetlen romantikus 'elem' az volt ahogy megközelítetted a leányt, de nem hiszek a 'szerelem első látásra' effektusban, szerintem az inkább csak 'vonzódás első látásra', én úgy gondolom, hogy a szerelem bebizonyításához és beteljesedéséhez közel sem elég egy pillanat, inkább egy egész élet szükséges. Az alapján amit írtál ez egy jópofa, helyes nyári fellángolásnak tűnik, de egy biztos, hogy a szerelemről egészen más elképzeléseim vannak.
Megeshet persze, hogy tévedek. Nem rosszmájúságból írtam mindezt, de úgy vélem ennek a kommentelésnek ez is a része, hogy kerek perec leírom amit gondolok. Márpedig azt gondolom, hogy te barátom egy érzelmi fellángolást(aminek ahhoz is köze lehet, hogy nyilván nagy sikerélmény volt így megismerni valakit-amihez egyébként minden elismerésem-)vélsz szerelemnek amin persze semmi kivetni való nincsen és nagyon szép dolog, de nem árt ha tudjuk mit melyik polcra kell tenni. Szerintem a szerelemhez legalább annyira szükséges az ember agya mint a szíve. Ez persze így már nem is olyan romantikus gondolat, de szerintem így van...szerintem
na béke
FourtyEight 2009.08.28 01:28:31
@Mamzel: haha:D elég karakteres humorérzék, sőt talán ízléstelen...de tetszik:D