Regisztráció Blogot indítok
Adatok
túúúúúúúúúúú (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiküldtem néhány emailt olyan cégeknek, amelyek kéménybéleléssel foglalkoznak. Feltettem néhány kérdést. (hol vállalnak munkát? Mennyiért vállalnak egy métert? milyen garanciát vállalnak? stb.)A válaszokat rövidesen itt összegyűjtva közlöm. (Néhány már érkezett is...…..
Kezdődik az ősz, fél év múlva választások, a Fidesz 55%-on áll, az MSZ 8%-on. Mit tennék én, ha Fideszen politikus lennék? Kussolnék, és  hátradőlve élvezném az MSZP-SZDSZ showt. Mit tesz valójában egy Fideszes politikus? Ígérget. Nyilatkozgat. Sajtótájékoztatókat tart.…..
Trippon Norbert szocialista Újpesti alpolgármester vissza akarja állítani a Trianon szobrot a város rész főterén. Alapból felmerül az emberekben, hogy Norbi többé nem fog indulni az MSZP-ben. A kérdés, ő maga pozicionálja újra magát, vagy az MSZP fogja kidobni.Pedig Trianon a…..
túúúúúúúúúúú (törölt) 2009.08.31 08:08:28
túúúúúúúúúúú (törölt) 2009.08.31 08:11:06
@Té.eS: csak hogy baloldal és magyarság, ezek egymást teljességgel kizáró fogalmak. hiszen aki magyar, arról megtanulhattuk, hogy nácifasisztaantiszemita, márpedig a baloldal az ajrópéertolerács.
(A cikknek nincs köze Dzsudzsák Balázshoz, viszont van Orbán Viktorhoz, akinek mindenhez van köze). Tegnapelőtt este a TV2 jóvoltából ismét megbizonyosodhattunk, hogy Orbán Viktor ért a focihoz. Ám most itt a lehetőség eldönteni, hogy született hivatása, az országvezetés mellett…..
túúúúúúúúúúú (törölt) 2009.08.27 22:41:11
@J.W. Booth:

szerintem is alkalmatlan, mert túl jó szívű. Addig örülj, mjg nem én kerülök hatalomra, mert akkor zsákban viszik el a magadfajtát ;D
Rettegj! :;o))
túúúúúúúúúúú (törölt) 2009.08.27 22:48:19
@Balt: hát ott van például aaaaaa .... és az aaaaaaaaa .... is.
Na ugye! :D
túúúúúúúúúúú (törölt) 2009.08.27 22:53:13
@J.W. Booth: Leaszarom, mit akarsz lárni. A tömegbe lóttetek, ezt nem felejtjük el. Bosszú fog következni, lehet nyugodtan menekülni még időben, de úgy is felesleges.. 80 éve rontjátok meg az országot, most elszámoltatás jön és 20-30 év magyar kormányzás. öröm lesz nézni az üldözésetek, végre - 15 éve még én is liberális voltam,de hát nem kellettem nektek.

Ez van, s mindez csak azért, mert Ti magatok elkúrtátok a z egészet. Megérdemlitek, hogy eltöröljön bennetek az ország.