Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feri - French ID Rider

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A flyeren láthattok mindent!A Koxx szervezésében roller verseny 2010 Feburár 6-án déltől háromig, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolcon!A roller verseny mellett mindenféle biciklisek, graffitisek, és még bulizás is. Aki egy kihagyhatatlan dolgról nem csak utólag akar neten…..
Feri - French ID Rider 2010.02.02 17:34:54
Üdv Srácok! Kijött a piacra az új Razor Pro Model, ami a "Razor Ultra Pro Scooter", illetve az alacsonyabbik változata a "Razor Ultra Pro LOW" névre hallgat. Könnyű alumíniumból, nem önzáras nyakkal, széles kormánnyal, dupla falú lappal, és frankó…..
Végre Magyarországon is kaphatóak FrenchID pólók!          KATTINTSATOK IDE A MEGRENDELÉSHEZ!!! A póló mintája, olyan speciális anyagból készült, amely garantáltan nem fog betöredezni, és semmiképpen nem fog lejönni a…..
Feri - French ID Rider 2009.11.25 17:07:09
Hello van 1 rolleres bolt amit a rollers nyitott:D elég jo itta link: www.rollers.hu/shop vannak eagle kerekek polok és ha legalább 2000 ezer forintér vársárolsz nyerhetsz 1 kereket:)
Nagyon beteg ez a srác, BenJ Friant, aki egyébként igazi rolleren is egy szponzorált rider. És a vágás is nagyon tetszik. Igényes és ötletes...
Matt MCKeen, mindenki tudja, hogy ki is ő. Szerintem nem is kell bemutatnom. a része a "TPCVJ9"-ben mindent elmond róla.. Jelani Abdus-Salaam, azaz Ejazz, készített számomra egy rövid interjút. Köszi érte mégegyszer Ejazz! Mióta rollerezel? Akkor kezdtem mikor 7.-es voltam.…..