Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cacibgyőztes

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Gázos ügy 2013.04.09 13:19:22
Megdöbbentő és érthetetlen, hogy egy jogállamban hogyan tilthatnak be miniszterelnöki utasításra (!) egy minden szempontból törvényes rendezvényt. Ennél már csak az érthetetlenebb, hogy tulajdonképp mire is lett volna jó ez? Az" Adj gázt!" címmel meghirdetett motoros vonulás…..
cacibgyőztes 2013.04.09 14:48:13
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
cacibgyőztes 2012.02.15 17:49:16
@Wernher vonn Braun: A kultúrházas ballibektől sűrűn fogott el a hányinger. Alig vártam, hogy eltűnjenek a képernyőről. De amit Ti csináltok, arra szavak sincsenek. Jáksókkal, Kapócszsókákkal, Borbásmarcsikkal meg ilyen szerencsétlen riporterekkel, arrogáns műsorvezetőkkel égetitek a nemzeti oldalt? Hagyjátok abba, tényleg! Már csak azért néznek titeket mert ingyen van. Be kell zárni ezt a közszolgálatinak nevezett kócerájt. Ez tényleg reménytelen.
Egészen természetes dolog, hogy az olcsó termékeket kínáló kiskereskedelmi láncok ronda dobozokba költöznek. Mivel a legfontosabb - gyakorlatilag egyetlen - szempont az alacsony ár, ezt csak úgy tudják elérni, ha minél kevesebbet költenek az épületre, a telekre, a termékekre…..
cacibgyőztes 2010.05.19 13:21:47
@városjáró: Jajjj de jó, hogy ide is beette magát a csalogány-kiszélesítő lobbi. Miért is kellene még nagyobb autóforgalmat zúdítani a Vízivárosra? Ha csak nem azért, mert egyesek abban reménykednek, hogy a párhuzamos és általuk lakott I. kerületi Batthyány utcából eltűnnek az autók. Nem, nem fognak. Egy Lidl+ a hozzá tartozó irodaház még tovább generálja az autóforgalmat. Persze én is pofátlanságnak tartom, hogy a Batthyány utcai CBA-ban 999 ft egy kiló paradicsom, 1200 ft a marokkói paprika, a G-Robyban meg 300 ft alatt nem kapsz 100%-os narancslevet de talán kibírom. A gond az, hogy mindenki - az önkormányzat is - kizárólag azt nézi, h mennyi bevétele származik, mennyi iparűzési adó folyik be adott évben. (és akkor az esetleges korrupciót ne firtassuk) Ha pl. uszodát, játszóteret netelántán parkot építenének nem problémáznék -a lényeg, hogy elég volt a ki.aszott irodaházakból. Egyszerűen valami barom az önkorinál kitalálta, hogy itt irodanegyed lesz és kész. Ezek után nem tudsz a lakásod előtt kocsival megállni. Foglalják a helyet a kamu-rokikártyás irodai dolgozók, megint mások járatják a motort ha hideg van azért, ha meleg van azért - miközben a kocsiban wifi-znek. És akkor most idejön egy Lidl az irodáival.
cacibgyőztes 2010.05.18 18:38:46
@Dixi.: Irigység és rosszindulat nem kevés komplexussal fűszerezve...
Proszektúra Középszerű műdal? 2010.05.10 17:49:00
Egy söralátétre tutira ráférnének azok a dicsérő szavak, amiket ez a Dessewffy Tibor nevű alak kaphatott, amikor a székely-himnuszt - bocsánat: a Székely-himnuszt! – egy tévéműsorban úgy minősítette, hogy egy középszerű műdal.Középszerű! Műdal! A SZÉKELY-HIMNUSZ!!!…..
cacibgyőztes 2010.05.10 21:46:34
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..