Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.J. Barna

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értem. Nem a reklámot, az egyszerű mint a szög, hanem azt, hogy kapcsolódik ez az egész a Raiffeisen kommunikációs stratégiájába. A debil család kalandjai után továbbra is úgy tűnik, nem tudja eldönteni a bank vezetése, milyen irányba is kellene vinni a cég reklámjait.…..
addict A KISS csak a szádban olvad 2009.10.13 10:30:00
Őszintén szólva sosem voltam egy nagy Kiss rajongó, ezzel az egész bohócszerű arcfestéssel már akkor sem tudtam nagyon mit kezdeni, amikor még irtózatosan menő volt. Éppen ez ment most meg a szívrohamtól, mert ha egy kicsit is fontos lenne számomra a KISS, most szentségtörést…..
36 logó, 8 perc, 1 játékos! -valahogy így hangozna a TV2-es felvezetés ehhez az játékhoz, ha Vágó Pista egy új kvízjátékot kapna a feneke alá, amelyben logotípiai ismereteinket tenné próbára. A játék célja ugyanis az, hogy a rendelkezésünkre álló 8 perc vagy annál…..
Régóta megy a filózás azon, hogy kell-e közösségi média jelenlét a vállalatoknak vagy nem? Vannak ugye a haladó gondolkodásúak, akik szerint igen, meg vannak azok, akik leragadtak a régi, bejáratott rendszernél, és nem is akarnak kiszállni a jól megszokott, olajozottan működő…..
L.J. Barna 2009.09.09 23:28:11