Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cronos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
260 ezer fontot ért meg egy licitálónak a londoni Bonhams árverésén Napóleon gipszből készült halotti maszkja. Ezt Francis Burton, a brit 66. gyalogezred tábori orvosa készítette 1821. május 7-én, két nappal az után, hogy a száműzetésre ítélt bukott császár meghalt Szent…..
cronos 2014.07.24 17:23:55
cronos 2014.07.28 13:15:23
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: végeredményben elég sok idiótaság terjed vele kapcsolatban. De az általa alkotott Code Napoleon máig az alapja a francia törvényhozásnak és a franci törvényeknek, ugy a polgári, mint a büntető törvényeknek. Sajnos minden háboru hatalmas veszteségekkel jár ezt kikerülni nem lehet/lásd csak Nagy Sándor hadjáratai, a keresztes háboruk, stb.stb./ Még az angolok is elismerték és a mai napig elismerik kivételes zseniét. Egyébként Sztálin elvtárs mondotta volt /akinek közismert volt emberszeretete és humána/ egy ember halála tragédia, millióké statisztika. A rokonok álláshoz juttatása?- nézz szét a mai világban!- ezen még Napóleon is elcsodálkozna:):) És szerintem van pár olyan tömeggyilkos aki mellett Napóleon egy kiscserkész.
1. A náci Németország politikai, katonai és gazdasági vezetőinek felelősségre vonását célul kitűző nürnbergi per az első olyan büntetőeljárás volt a történelem során, amelyben háborús bűncselekmények miatt ítélték el egy ország vezetőit. 2. A per helyszíneként…..
Az utóbbi időben volt baj a Motörheaddel rendesen. Egész pontosan Lemmy szíve kezdett rosszul működni, ami akkora sokkot okozott a rockvilágnak, hogy mindenki egy emberként, holtsápadt arccal várta, ahogy majd maga a Rock And Roll személyesen bejelenti, hogy haha, csak viccelt, ugyanúgy…..