Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T0MI

3 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Red Dead Redemption: Undead Nightmare vélemény Elsőre nem voltam oda a DLC-ért, nem volt rossz, csak érdektelen, tetszett a történet, viccet csinált a horrorklisékből (pl a doktor mondja, hogy most elmegy a cuccaiért abba a kihalt sikátorba) Elvittem a feléig a játékot, de valamiért…..
  2001 november 11.-én került boltok polcaira ez a Ps1-re fejlesztett Potter játék, s mivel én akkoriban kis elsősként szinte fanatikus rajongója voltam a filmnek (álmodozó kisfiút már csak el lehet varázsolni egy ilyen mesével) kijátszottam PC-n az első két rész…..
A Kalandkönyvek után szabadon, íme megérkezett a Kalandblog! Az efféle könyvekhez hasonlóan, itt is Te vagy a főhőse a kalandoknak, melyek a Te döntéseid alapján alakulnak! A történetek során paranormális gyilkosságokat kell felderítened, vérdermesztő helyzeteket kell túlélned…..
Anne Hathaway formálja meg Selina Kyle-t a következő Batman filmben, róla befutott az első hivatalos fotó. Macskanőt korábban Michelle Pfeiffer és Halle Berry keltette életre, előbbi Tim Burton filmjében öltötte magára a figura kosztümjét, utóbbi esetében rendesen átszabták a…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Mint tudjátok, épp költözöm (vagy inkább már beköltöztem), de még hadiállapotok vannak. Illetve még internet sincs, úgyhogy pár percre tudok csak kunyerálni máshonnan. Ráadásul a számítógépemet is lecseréltem, most már laptopon fogom nyomni, remélem Fraps nem fog kiakadni…..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Ilyen nincs... Olyan már velem is volt egyszer, hogy üres volt a pálya, azaz senki sem tartózkodott ott, de hogy egy ez? Viktor írta a következőket Nemrég felraktam a mesterlövészt Vistára, hogy kipróbáljam „legendás” játékot. Ekkor jöttek a furcsaságok. Elindítom az…..
Nem kellett sokat várni, itt az paródia második felvonása :) Köszönöm ismét HARDasNAILS3 ..
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
Kezd már felbosszantani a játék. Most már szarakodtam épp eleget a hangprobléma miatt. Aztán egyszer hol felveszi rendesen, hol nem. Itt a kis bekukkantásban is recsegett valamiért, de itt pont nem olyan drámai még. Már pár rész fel van véve a videóhoz, de a hosszú hétvége alatt…..
T0MI 2010.04.03 11:02:48
@LordVidra: És akkor mi van???
Mutassa be mert el van szállva magától? Gratula neked
Új Videó - Little Red Hood   Íme az újabb videó. Little Red Hood. Egy klasszikusnak tűnő játék, de hamar kiderül róla, hogy egy trágya. Mindenkinek jó szórakozást.   AVGN - Episode 83 - Little Red Hood (Magyar felirattal)Uploaded by dolfinthereal. - Click for more funny…..
Nos végre megvan az első videó. Bocsánat a késésért.  Bocsánat a késésért. Ha tetszet a játék akkor töltsétek le itt:http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ferrari-virtual-race-XL14.html Hamarosan készül a 2. rész is...
Ezt nem én mondom Nem Komolyan A játék neve: Szar játék  Itt letölthetitekÉs hiába az őszinte cím, közel sem nevezném szarnak. Csak pokolian nehéz egy idő után..
T0MI 2010.01.13 12:19:13
Nemcopyz készített egy kis videót, köszi :) Ha már itt tartunk, hamarosan kezdődik az utolsó Lost évad, úgyhogy készüljetek ;)  ..
T0MI 2010.01.13 11:21:54
@ZoMBie: Igazad Van.
T0MI 2010.01.13 11:26:21
@Dreamkasztni: Nem igaz. Kiderül belőle, csak minden széép lassan történik, mindent húznak el a fenébe, és akik szeretik a sorozatot, azok pont ezért nézik még most is. Mert ha minden kiderülne rögtön a következő epizódban a sziget már nem lenne olyan misztikus, és hamar unalmas lenne a sorozat.
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Az eddigi "... év múlva" széria legjobb videója! :D Istenem LeNNox, de hihetetlenül beteg vagy :D Nagyon jó lett, de kicsit zavarba hoztál engem, hogy láttam Jack Bauer mestert az én hangommal. Nem vagyok rá méltó!!! Köszi a videót ..
T0MI 2009.12.09 15:29:30
Még mindig nem nagyon fogom fel, mik ezek a modok, attól függetlenül tetszik és köszönöm a készítőknek munkát :)  ..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
T0MI 2009.12.04 19:00:58
  Valószínüleg minden idők egyik legrosszabb játékát mutatom be.Ezt teljesen komolyan mondom. A Pong ehhez képest ezerszer jobb, pedig csak két vonalból és egy pontból áll. Nem tudom elfogadni, hogyan kerülhetett ez a játék a boltokba. Az "Ezt vedd meg" széria…..
T0MI 2009.11.20 18:50:28