Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscsillag001

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai kiválasztás tanulsága, hogy Éva lenne ismét a kiválasztott - ha nem élvezne védettséget. De - ahogy a prognózisomban jeleztem - Olivér lett a kiválasztott, aki meggyőződésem szerint Lacit fogja majd párbajozni hívni. Ha nem Lacit, akkor a kevésbé erős ellenfélnek tartott…..
comment:com Szívükben bomba van 2010.06.16 13:21:00
A Viasat3 az ország leglazább cégét kereste hét héten át, és kiderült, hogy ők azok. A cég hangja a legkedvesebb, a legemberibb és legaranyosabb tévés produkció az első Megasztár óta. Már az első adás után elájultam, de ami azután következett, arra egyáltalán nem…..
Nou San Trafford Hajrá, Inter! 2010.05.19 13:05:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok…..
Beért a stadionba a két maratoni futó, hiába nézegetnénk még egy darabig az öldöklő küzdelmet, közel a célszalag, és vele az Inter bajnoki címe. Nehéz lenne annál kevésbé mourinhós dolgot elképzelni, mint hogy az utolsó fordulóban elcsússzanak egy nem is olyan nagy…..
A Tv2 jól kihasználta Gesztesi Károly és Liptai Claudia bulvárválását és az egész szappanoperát importálták saját szappanoperájukba, a Jóban-rosszbanba. Ma esta azonban a Tv2 műsorában is szakít egymással a két színész, a Blikk szerint Szilvia miatt borul ki Alexa, aki végleg…..
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
A futball a 19. század közepén, gyakorlatilag a gyarmatosítás melléktermékeként került Afrikába; francia, portugál, brit papok, katonák, tengerészek és misszionáriusok honosították meg a korábban sosem látott játékot. Az iparosodással egy időben nemcsak gazdag…..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
kiscsillag001 2009.11.19 11:15:58
@Roltii: Valóban mindenki azt hallgat amit akar, csak hihetetlenül UNOM a témát. Arra próbáltam rávilágítani, hogy tényleg annyi gondja van az embernek manapság, és érdekesnek tartom h az emberek pont ezen akadtak ki ennyire. Ennyi. De remélhetőleg nem marad az ország Bocskor nélkül - bizonyára hamarosan leszerződnek majd valahova- és újra hallgathatod ezt a humornagyágyút. Vagy tüntessetek megint. Nekem aztán tényleg mindegy,hidd el. Még mindig pofont érdemlek?
Nulla pont, 5-14-es gólkülönbség, utolsó hely, de nincs veszve semmi, a Liverpoolt még így is el lehet kapni! Legalábbis az abakuszon ezt golyóztuk ki, és bár nem fogadnánk rá, de az első pontot mindenképpen meg lehet célozni, és igen is, tessék beleszólni a második helyért…..
  6 milliárd forint. Körülbelül ennyi közpénzből vásárol 6 millió ampulla H1N1 vakcinát az EÜ kormányzat.   A tárca 4 millió ampulla átvételére kötött szerződést  az Omninvesttel, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet pedig további 2…..
A világért sem akarunk lebeszélni senkit a tévézésről, mert jó is az, de ez a nap tipikus kocsmanap/dvd-zős nap. Nem csak azért, mert péntek van, hanem azért is, mert a csatornák sem halmoznak el minket jobbnál jobb néznivalókkal. Azért Ramsay-ben bízhatunk, ő még pénteken is…..
kiscsillag001 2009.10.30 20:54:22
Nagy nap ez a mai a hozzám hasonló trash-reality-rajongóknak, hiszen atz RTL ma este kezd el feleséget keresni a meztelen lantozás koronázatlan királyának, Benkő Dánielnek, aki eddig azt sem tudta, hogy kell neki asszony, de a kertévénél rábeszélték, hogy de, Danikám, kinek…..