Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomFace

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Miután egész életemben videojátékokat gyűjtöttem, úgy döntöttem, eladom a teljes gyűjteményem” – írja a sokatmondó nevű videogames.museum júzer az eBayen. Mint kifejti, a játékok túl sok helyet foglalnak, és egyébként is több emberélet kellene, ha minddel játszani…..
TomFace 2013.02.11 22:53:47
Az amerikaiak egyik leghíresebb humoros műsora, a Saturday Night Live 2000-ben mutatta be egyik leghíresebb szkeccsét, a More Cowbellt. Ha valaki esetleg kimaradt volna belőle, itt pótolhatja, elég vicces. Christopher Walken mint nagymenő zenei producer éppen a hetvenes évek egyik…..
Tegnap zárta negyedévét a Take-Two, ami a játékvilágban mindig izgalmas esemény. A sajtó általában vaskos, számokkal, összegekkel és dátumokkal teli dokumentumba ássa bele magát, megnézve, az elmúlt időszak játékai hogyan is szerepeltek a piacon, a részvényesek pedig…..
TomFace 2012.08.14 20:27:08
@Reg5: Persze persze, ideális megoldás lenne az RSS, de én az a 'kattolós' típus vagyok, aki a kedvenc oldalait a bookmark sávon végigkattintgatja, hátha lesz valami újdonság. Az RSS azonnal lelövi nekem a poént :) (pont ezért csak néhány kevésbé kedvelt oldalhoz használok).
Igazából csak arra akartam utalni, hogy szeretnék már végre új kontentet találni, amikor itt lyukadok ki ;)
Nem fogjátok elhinni: Kim Dotcom, a Megaupload pár napja letartóztatott és 60 év börtönnel fenyegetett alapító-fővezére. Illetve hát nem feltétlenül a legjobb, de ő gyűjtötte a legtöbb pontot és ő érte el a legtöbb killt. Vagyis mocskosul jól játszik, és valószínűleg…..
TomFace 2012.01.25 23:42:12
kepfeltoltes.hu/120125/screenshot.25-01-2012_23.37.11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 0:40-nél látható ez a frame, ezekszerint még az is belefér a #1 szinten, hogy két kézzel burkolja a pizzát menet közben :P
IDDQD Mario nem elég hipszter 2012.01.24 16:29:00
Szóval nem csak engem idegesít az a gémersznob-típus, aki csak indie játékokkal játszik, mert amióta a globális karvalytőkespekuláns gyarmatosítók keze betette a lábát a játékiparba, azóta minden túl mainstream, és már a régenmindenjobbvolt sem olyan, mint volt.   ..
Nemrég kezdődött csak az egyik legérdekesebb Apple-per, amiben a cupertinóiak nekimentek a Samsungnak, mondván, hogy lemásolták az iPhone-t és az iPadet. A Samsung érdekes beadvánnyal válaszolt: az ügyvédeik azt kérik, hogy kézhez kaphassák a még meg nem jelent Apple- termékeket…..
TomFace 2011.05.30 11:22:06
@istii: új = ők
IDDQD It's my life 2011.04.16 10:54:40
Ha már a minap ámuldoztunk az Unreal 3 motor új techdemóján, úgy illik, nézzünk rá egy konkurensre is, ez az ősszel megjelenő Battlefield 3 My Life című minitrailere, állítólag csupa ingame jelenetből összevágva, a grafika tényleg lehengerlő, és sokat dob az egészen, hogy a…..
Az elmúlt hetekben minden a Watsonnal volt tele: az IBM szuperszámítógépe egy háromnapos Jeopardy-maratonon legyőzte ember kihívóit (később aztán kiderült, hogy ő sem verhetetlen). Az esemény miatt megint felkapta a mainstream sajtó a mesterségesintelligencia-kutatásokat, a New…..
TomFace 2011.03.08 09:06:35
Igen, már ilyen is van, 18 perc 52 másodperc, a héten hitelesítették, a videojátékok Guinness könyvébe is be fog kerülni. A rekord elkövetője ráadásul kolléga, Jesse Moerkerk, a holland N-Gamer játékmagazin újságírója. Moerkerk egy szélcsatornában (vagy hogy hívják ezt az…..
Sziasztok!Valahogy kikívánkozott belőlem, hogy néhány szót írjak a világhálóra nemrég megszerzett iPhone 4 "telefonomról", hiszen hátha másokat is segít majd ez a döntésben. :)Nem szeretnék átfogó tesztet írni, csak néhány saját tapasztalatot, benyomást osztanék…..
TomFace 2010.12.04 00:16:41
@mrbyu: Azta, bevallom őszintén megleptél ezzel a részletes válasszal! Számtalan cikket és tesztet olvastam az elmúlt 1 évben a mobil piacon, mégis teljesen más egy felhasználó tapasztalatait olvasni! Nagyon szépen összefoglaltad a lényeget, úgy vélem a Win7 platform egyfajta átmenet a zártabb iOS és az nyitott Android között, lehet belőle valami, csak még nagyon friss, kiforratlannak tartom, nem is gondolkoztam abban.
A szolgáltatások alatt gyakorlatilag az AppStore-ra gondoltam, de mintha azt hallottam volna, hogy az iTunes Store pl. nem érhető el magyar reggel. Ezért is érdekelt, hogy itthon mennyire használhatóak a szolgáltatások, amiket nyújt ez az okostelefon. Egyedül a Flash hiánya aggaszt egy kicsit, de idővel - ahogy mondtad is - biztosan el fog tűnni/lesz html5 alternatíva.
Az viszont nagyon megnyugtató, hogy ennyi használat után sem tapasztaltál semmi apróbb 'hibákat', amik zavarnak a mindennapi használat során. Apropó használat, egy kérdést még engedj meg nekem: bár sok helyről hallottam sokfélét, az akksija mennyit bír? 1-2 napot elfut azért átlagos használat mellett? Csak mert a HTC-knél (de szinte akármelyik okostelefont említhetném) a szűk keresztmetszet az az üzemidő. Köszönöm mégegyszer ezt a részletes választ!

(PS.: ha nem derült volna ki, iPhone 4-ben gondolkodok)
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
TomFace 2010.10.07 19:30:31
TomFace 2009.12.05 09:42:24