Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sokat olvasó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pesten születettem (1961-ben), katolikusok vagyunk (persze nem minden vasárnapi templomba járók), és a családunkban soha nem beszéltek a körülmetélésről. Mint legtöbb fiú, én is szűk fitymával születettem, amit kb. 3 éves koromban kitágítottak. Halványan emlékszem arra,…..
Sokat olvasó 2009.08.27 16:55:48
"meg kellett állapítanom, hogy a körülmetélés-ellenes propaganda hihetetlenül hazug és ezért veszélyes is"

Nem tudom, mi hazugság és mi nem.
Azt tudom, hogy velem mi történt és azt is, hogy nagyon sok más emberrel is megtörtént.

A körülmetélés - ahogy az az esetek közel 30%-ban előfordul gyerekeknél - nem sikerült jól.
Két okból nem lett jó. Az egyik, hogy az orvos úgy vágta, hogy nagyon csúnya lett, szó szerint cakkosra vágta, utólag nem lehet vele mit kezdeni. A makkra ránőtt pici fitymadarabot nem sikerült semmilyen krémmel, kitartással lefejteni, az is csúnya és kellemetlen érzés is.
Túl azon, hogy még egy varratdarab is bennemaradt (és most piercinget tehetek bele, ha akarnék, méghozzá elöl, jól látható helyen, elég ocsmány) sajnos a körülmetéltek között néhol föltűnő FOLTOSODÁS is egyre erősebben jelentkezett, főleg kamaszkorom táján. Ez a foltosodás mára egyre durvább, kb úgy néz ki, mintha durván gombásodna. Persze az urológusok mind megmondták, hogy ez nem befolyásol semmit (ami ugyebár csak egészségügyileg igaz) de hát ahogy mások ránéznek, főleg a nők.... na azt azért nem kívánom senkinek.

A makk nem arra van kitalálva, hogy magában ott álljon, a fitymának - csakúgy, mint minden szervünknek, a körömnek, lépnek - bizony FUNKCIÓJA VAN.
A makkom felülete kemény, száraz, és hámlik is. Végighúzom rajta az ujjam és kb mint a 20 éves már málló papírvakolat. El lehet képzelni, milyen igényes látvány :(


Szóval kedves honlapkészítők, szerintem ti vagytok hazugok és roppant veszélyesek, amikor azt ajánljátok, hogy mindenki számára (FŐLEG GYEREKEKNÉL) javasolható megoldás egy funkcióval, érző idegsejtek ezreivel ellátott testrész lecsonkolása. Szégyellhetitek is magatokat. Mert ti csak a saját farkatoknak örültök és nem gondolotok arra, aki nem jár jól ezzel, mert nem járhat jól: a foltosodás és extrém kiszáradás típus kérdése és csak a műtét után, KÉSŐN derül ki.