Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aurèle

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnap megjelent "Így tanítunk történelmet a 21. században?" posztunkra érkezett kommentek közül tothh írását jelentetjük ma önálló posztként. Véleményünk szerint nagyon jól foglalja össze az oktatás problémáit, sajnos megoldást ő sem talált ezekre. Kicsit…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Aurèle 2010.01.21 14:15:41
valóban elgondolkodtató, amit fleming ír, hogy miért képes ez a formátum ilyen hosszú ideig működni, miközben az lenne az ideális, ha x évente megújulás történne. emlékszem az index címlapon is mennyi rinya volt, mikor megváltoztatták. ennyire félünk az újtól, a változástól? miért hisszük azt, hogy ami van, annál már jobb nem lehet? bb-nál bármi jobb szerintem is. viszont nem idegelem magam a nagy ker.rádiókkal. legalább 6-8 éve nem hallgatok ilyeneket. előtte danubiust és slágert is hallgattam. azokból is annyi maradt meg, de főleg a danubiusból, hogy volt olyan, hogy egy órán belül kétszer is leadták az épp aktuális menő slágert!!! szal durva :) na kb. ekkor jött el 3-5 év danubius és sláger hallgatás után az, amit sosem gondoltam volna: új rádiókat kezdtem keresni, mert már a könyökömön jött ki mindkét adó.

helyette javaslatok a mai állapotokhoz mérten: cd/kazetta, petőfi.

amúgy a kossuth meglepően jó.kicsit előítéletes voltam, hogy hát az nyugger adó, de vannak rajta nagyon jó műsorok. és garantáltan jobb, mint a bb páros. most is volt valami válogatás stand up comedy cuccokból, meg jó kis régi kabarés cuccokból. és a tényleg nyuggereknek szánt műsorokon meg jókat lehet röhögni :)
ami még szóba jöhet: helyi rádiók valamelyike ill. tilos rádió :)
írta valaki, hogy arról eléggé kussolnak, de amúgy tényleg az van, hogy a helyiek a helyi adókat hallgatják többnyire.

és azoknak, akik szerint lazulni csak ilyen színvonaltalan fosra lehet hááátöhm...hát további jó sláger hallgatást. én kihagyom :) de a tv-vel is ugyanez van. már nem bírom elviselni a rtl / tv2 látványát, logóját sem kb 2-3 éve... hihetetlen a maunika, fókusz, napló, barátok közt szinte a csatorna indulásától mennek!!! és ne lenne igény arra, hogy más menjen? tényleg nem?
én is inkább a kocsmára szavazok, ha már kikapcsolni szeretnék :)

és nem vagyok sznob meg agyonkulturalizált emberke, csak az igényeim más irányultságúak. nem bírom a tömegfogyasztást, tömegesen gyártott szemetet. nem tudok kikapcsolódni ilyen hulladékra, mert csak felcseszne a sok retardált,meg én érzem cikinek, meg kellemetlenül magam, ha meglátom, meghallom ezt az igénytelenséget, ami ömlik a csapból is. komolyan szégyenérzetem támad, ha meglátom vagy hallom ezeket a szarokat. a blikk, strory meg nemtom mik vannak, hát múltkor kezembe akadt vendégségben, de a benne lévő magyar celebek 80-90%ról nem tudtam, hogy kik, pláne, hogy mit tettek le az asztalra :O erről jut eszembe, volt a kossuthon egy jó kis szösszenet ezzel kapcsolatban, valami sztárországos, hogy idejön egy külföldi és hogy Mo. egy sztárállam, és a celebek irányítják, parlamentben a korona helyett kozsó tincsét kell megcsodálni, joshi meg maunika az igazságszolgáltatók a bíróság helyett és hasonlók :D gondolom volt a tv-ben is, ha stand upos dolog volt :) nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, mert jó kis tükör volt :)

amúgy mindenkinek szíve joga azt hallgatni, amit akar.viszont én sixx véleményével tudok azonosulni jobban, és azokéval, akiknek nem épp tetszetős a kerrádió/tv felhozatal...
Maverick ajánlotta nekünk a saját blogján már megjelent, nyelvtanulással kapcsolatos írását. Köszönjük. A blog hasábjain több teljesen értelmetlenül tudatunkba rögzülő sztereotípia ellen kikeltem már, úgy mint a „minden amerikai hülye”, „fogalmuk nincs…..
Hamarosan új Pannonia Allstars Ska Orchestra-lemez jelenik meg, amiből a Lángoló Gitárok olvasói természetesen kapnak majd ízelítőt, de ez egész pontosan csak négy hét múlva lesz. Addig a zenekar itt nálunk mutatja be négy részben a boltokban már régen kapható DVD-jük turnéfilm…..