Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Női Hiszti

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..
Subba Jáksó válaszol 2007.05.26 03:13:00
Egy korábbi bejegyzésünkkel kapcsolatban Jáksó László az alábbiakat szeretné a köz tudomására hozni.Sokat gondolkodtam azon, hogy ekkora baromságra válaszoljak-e. Egyszerűen nincs kedvem azt bizonygatni, hogy a jólértesültként belökött "tuti infóból" semmi sem igaz.…..
Ezennel berekesztjük méltán népszerű, ám pont a legjobb pillanatban unalmassá váló sorozatunkat. Az ugyanis a helyzet, hogy valakik még nálunk is jobb munkát végeztek, és pályázatot hirdettek generációnk legsúlyosabb tablóinak. Búcsúzsásként csak annyit tudunk mondani: hajrá…..
Subba Szevasztok zsernyákok! 2007.05.22 15:18:20
Előd üzeni, hogy most már nyugi legyen BAZMEG...
Subba Tündi és a herécskék 2007.05.18 16:43:00
Tisztában vagyunk azzal, hogy ezt a videót már elég sokan látták, de egyszerűen nem hagyhatjuk szó nélkül. Vajon mit szólna egy szakember a Tünde rajzához? Igazán beszédes, érdekes lehet az is, amikor Donatellával rajzolgatnak otthon. ..
Honnan jövünk? Hová megyünk? Másodfokú egyenlet megoldóképlete? Ha buta vagy, inkább csak a heti iwiw-linkeket kattintgasd!- Főállású picsa- Arctetoválásaim- Kötelező unalmas idézetek- Fluffer wanted- Szomi srác- Parádé 2006- Az SS csillag újra az égen..