Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Summertime

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már minden elveszett, legalább a méltóság őriztessék meg. Ha egy férfi elbukott egy csatát, akkor is húzza ki magát, mert a gerinc a legnagyobb kincs. Ha a csaj nemet mondott, tárgyilagosan vegye tudomásul és evezzen tovább. Ha ez nem így történik, akkor az illető hölgy úgy…..
Vigyázat! Igen érzelmes, tanulságos és gyönyörű történet következik, mellyel egyik kedves Olvasónk tisztelt meg bennünket. A sorok közt álmodozva egyszerre irigykedik és hitetlenkedik az ember, de egy biztos: egy szerelem ilyen…vagy ilyesmi. Finom erotika, fülledt érzelmek!…..
Következő Levélírónk, elmondása szerint, az extrém helyzetek megszállottja: ha buli van, habozás nélkül beveti magát, és nincs kegyelem a gyengébb nemnek. Ezúttal egy idegen lagzira osont be, és rokonnak adta ki magát.   Egyszer elmentünk a haverokkal öltönyösen bulizni.…..
A korkülönbség örök dilemma. Az alábbi love sztori az időben történő döntésről, és kezdeményezésről szól. A türelem egy fiatal számára nehezen kezelhető fogalom. Néha megéri, néha nem. Amihez viszont sosincs késő: tudomásul venni olyan tényeket, amiken már késő…..