Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chuber

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjuk, hogy Detroit aranykora már réges-rég oda lett. A város néptelenedik, az USA egyik legveszélyesebb helyének tartják, de mégis, vannak még, akik kapaszkodnak. A Chrysler Co. például igyekszik visszahozni a régi csillogásból valamit és kitart, a jellemzően fiatalabb…..
Krizsó Szilviát október eleje óta nem láthattuk a köztévén, akkor az Indexnek úgy nyilatkozott, a Ma Reggel átalakításáról nem jogosult nyilatkozni, "de Böröcz István, az MTVA vezérigazgatójának engedélyével annyit mondhatok, hogy egy olyan új műsor tervein dolgozom,…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
chuber 2011.03.24 03:58:27
Nagyon kedves az invitacio. En koszonom, de megis maradok es elek az USA-ban. A kisfiam USA-ban szuletett es megis APANAK hiv! Sot a preschool-ban a tanarok is ugy mondjak neki........APA! :-)
Amennyiben baseball-ozni, vagy amerikai focizni szeretne majd oda fogom elkiserni....ha pedig az europai futball erdekli oda, ha mas sportag oda. Szeretnem majd anyakonyveztetni Magyarorszagon is, mivel jar neki a Magyar Allampolgarsag is a torveny ertelmeben es maradjon szamara is nyitva a "kapu" az EU iranyaban.
Uzenetem az invitaloknak: A piac mindenhol nyitva van, igy USA-ban is es a vilagon barhol, csak versenykepes termekkel, szolgaltatassal kell belepni ODA! Tessenek mar szivesek lenni elgondolkodni melyik piac nagyobb.......egy tizmillios vagy egy szazmillios?????? Szeretem Magyarorszagot, de kerdezem en.............valamelyik oldal jobb szerintetek a Deakne vasznanal? Vagy megis egyik KUTYA masik EB? SAJNOS a vilagon mindenhol mukodik a korrupcio.....csak egyik helyen rajonnek a amsik helyen pedig nem vagy nem is akarnak rajonni :-) !!!!
Olyan ez a POLITIKA mint egy szinjatek.......kifele veszekednek perlekednek a politikusok......a hatterben pedig megolelik egymast osszeborulnak...hiszen a celuk egy....MINDENKI aki kozel van a fazekhoz az "jol tudjon lakni"...sot "haza is tudjon vinni belole"....a testvernek, apanak, rokonnak, baratnak, havernak...es annak aki "JOL" megerdemli?!?!?. Lehet hogy soakig igy ettek szepen kozosen, es lehet, hogy most valakik meginkabb magukenak akarjak a fazekat es ki akarjak sajatitani!?!?! Igazan elmondhatom van itt piros, narancs es sok mas szin a palettan....de azt hiszem a legszebb szin a FEHER (abban benne van mind...JOL meg is fer egyutt mind) ami a tisztasagot, atlathatosagot.......egyuttmukodest, osszefogast, komplexitast........is nagyon nagyon jol jellemzi sok mas mellett!!!!!
Nagyon nagy ontisztito folayamatnak kell lezajlania Magyarorszagon ahhoz, hogy sokan (foleg sok fiatal) visszaterjenek MAGYARORSZAGRA! Nem biztos, hogy az aki OTT lakik az nagyobb Magyar annal aki kulfoldon el.......................................!!!!!
Érdekes kérdés, az Egyesült Államokban kötött, Las Vegas mintájú, nem honosított poénházasság felbontását miként kell kezdeményezni a magyar jog szerint?Tisztelt Uram.Szeretném a segítségét kérni. 2001-ben Amerikában házasságot kötöttem az akkori barátommal. Ő szintén…..
Katonatörténetek 129. - A tea 2010.02.15 08:00:00
A laktanyai konyhákon igazából sohasem hajtottak Michelin-csillagokra az egyenruhás séfek, s a csúcsgasztronómia sem tartozott az elérendő célok közé. Azt meg eddig is úgy tudtuk, hogy a tea kiváló frissítő ital, főleg ha friss alapanyagból készül. Igaz? Vagy mégsem? Döntsük…..
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
chuber 2010.02.01 17:21:56
@Tanácstalan: Ertem miert van OTP kartyad! Mint mar tobbszor is irtam, a kommunikaciot en maskeppen valositottam volna mega PPO helyeben es ezt nekik is elmondtam, de ez nem az en cegem. Hidd el a hibat nem csak a masik oldalon kell keresni! Az, hogy kinek miert adjak vissza a terhelest en nem tudom, nekem azert adjak vissza, mert kertem, hogy meltenyoljak, hogy leveleztem veluk 2008-ban es erdeklodtem irasban a szolgaltatas irant es jol ertelmezheto, hogy nem hasznaltam a szolgaltatast, mert kulfoldon lakva nincxs szuksegem magyar autopalya matricara, a telefonegyenleg feltoltes pedig kulfoldi kartyara nem volt elerheto. Hidd el ennek ellenere, donthettek volna ugy, hogy nem adjak vissza, csakis meltanyossagi alapon adtak vissza! Attol, hogy nem hasznalod a szolgaltatast kotottunk egy megallapodast veluk a feltetelek elfogadasarol! A system nem tudom mennyire latja ki hasznalja es ki nem a kartyajat (szerintem lathatja, de nem ismerem a belso techinikai megoldasukat) , egy szabalyt alkalmaztak, akiktol volt ervenyes felhatalmazasa, attol automatikusan leemeltettek, akinek nem azttol nem....ha valaki az utobbiba tartozik kerje vissza, biztosan meg is kapja! De tovabbra is kiemelem, en nem igy kommunikaltam volna a ceg helyeben...de ez nem az en cegem!
chuber 2010.02.01 17:26:18
@blacklord: Az OTP szolgaltato, aki egy megadott kod alapjan leemeli a penzt annak a szamlajarol, aki ehhez hozzajarult.....ha nem igy van es nem igazolt a teljesites, megallapodas nelkul ntortenik a leemeles, akkor visszajar a penz a kartya tulajdonosanak! Mindenki gondolja at O melyik korbe tartozik! Akinek jogtalan a leemeles (valoban) az vissza is kapja a penzet....akinek nem jogtalan az....SAJNOS NEM!
chuber 2010.02.01 18:19:08
@Brake: Pozitiv eset is van latod! az erem ketoldalank ismereteben tudunk realis infot velemenyt mondani mindenrol!
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
chuber 2010.01.12 06:33:41
@vizsla74:
Tudod pont azt kifogasolom, hogy minden infot kuldtek, de a levelezest azt nem kuldtek ki ertesitessel, es targymegjelolessel, mint az iwiw es egyeb feluletek, nekem az indafaxnal volt szolgaltatasom, es mindenrol kaptam ertesitest korekt modon!
chuber 2010.01.12 07:16:13
@wwolf: Kepzeld el, en meg fel is hivtam az ingyenes csomagra tortent regisztraciomat kovetoen a PPO.hu ugyfelszolgalatat, nagyon baratsagos beszelgetes volt es elmondtak, hogy sajnos az en amerikai bankkartyammal nem tudok egyenleget feltolteni az en magyarorszagon elo kislanyom telefonjanak az egyenlegere, mert a ppo-nal a kulfoldi bankkartyakkal torteno fizetes lehetosege nem mukodik......szunet nem jelentkezik senki, hogy ez mar mukodik, be sem lepek azota a feluletre....olvasom a cikket az indexen PPO lehuzta az ugyfeleit....es nezem a szamlamat, nekem is levonta a szamlamrol a 2490,-Ft-nak megfelelo dollar osszeget, amit a bankunknal le fogunk tiltatni reggel! :-) Ezek szerint az en kartyaszamomat is jogtalanul hasznaltak valoszinuleg, nem csak a tiedet!?!? ES meg hanayan vannak igy ezzel??????
chuber 2010.01.12 08:05:36
@wwolf:
A korabbi idoszakban meg magyar cegneven ment az uzlet, aztan mar svajcin, de igy sem kerulhetik el a karpotlas lehetoseget....igazad van @wwolf oda kell vagni...minden hivatalos modon, ahogy csak lehet...gondolom a pixmania is visszaadta a penzt! :-)
Eddig nekunk is visszaadta minden ceg, akitol kertuk es nem fogadtuk el a terheles jogossagat, vagy eleve nem engedtuk a banknak kifizetni az altalunk nem vallalt, jogtalan szamlat!